kanka o zaman senin oğlan olacak :))tatlı yiyosun ya bende hamileliğim boyunca canım çok tatlı isterdi nerdeyse eşime hemen hemen hergün baklava aldırırdım yedim tatlıları oldum duba:))kilo aldım canım şu an 73 kiloyum 60 kilo ile hamile kalmıştım hamileliğmde 20 kilo almışım yuh yani :))))çok güzel beslendim meyvesine kadar yedim hergün düzenli ama maalesef ben kilo almışım bebişim almamış ona üzüldüm ya yediklerim bana yaramış yani:)))şimdi kiloları vermeye çalışıyorum şu sezeryan yerim bi tam anlamıyla kaynasın zayıflama kemerim var ona başlayacam 2 veya 3 ayı bulur başlamam.inan hamilelikten önce giydiğim kotlarım olmuyo((yeni pantalon almak zorunda kaldım :)))inşallah izmire gittiğimde oranın sıcağından zayıflarım ben genelde izmire gittiğimde zayıflayıp öyle dönüyorum van a belki bu gittiğimde de kilolarımı vermiş bi şekilde karşılarım eşimi :))öpüyom seni canikom ye tatlıyı doğur atlıyı demişler :)))))
bebsim ay icim rahatladi hep aklimdaydiniz cinarin iyi olmasina cok sevindim RABBIM sizi korusun sende kendine dikket bak.lütfen bizede habersiz birakam canim seni ve cinari cok cok öpüyrum.devrim cok iyi teyzesi gercekten büyüdü ama gittikce huysuz olmaya vbasladi devamli kucak istiyor deminden beri uyutuna kadar neler cektim tabi yemeginde altini yaktim.napim kocam artik idare eder.
ece tatlim seninde iyi olmana sevindim ne yaparsin cnaim bebkle zor olyuor cünki büyüdükce ilgi istiyor.en kisa zamanda hamile olman dilegiyle canim öpüyrommmmm.
selam kızlar
nabersiniz ben ve kızım cok iyiyiz hatta okadar iyiyizki bugün badana bile yaptık :roflol:
ay kızlar kendimi cok dinç hissediyorum ne hikmetse gülsü sen normal yaptınya dogumuna yakın sende bole hissettinmi anam bana bilgi verki hazırlıklı olayım huyde öptüm hepinizi muckss.....
kizlar, ben bebegimi kaybettim. Sali gunu basladi kanamam. kan tahlilleri ultrasonlar ve bebek dusuyor dendi. Bu sabah genel anesteziyle aldilar bebegimi(( Allah kimseye yasatmasin cok kotu bi durum. Fiziksel ve duygusal olarak cok yiprandim. ben uzun bi sure bilgisayara yanasmam ozelliklede foruma. anlayisiniz icin sagolun.