Daha 2 yillik evliyiz biz 1 yaşında oğlumuz var. Çok da severek aşık olarak çok mücadele verip uzun süre bekleyerek evlendik sonunda.Bizim cinsel ilişkimizde hiçbir problem yok karı koca olarak sürekli birbirimizi arzularız ve o da her zaman hazırdır. Uzun da sürse kısa da sürse iki taraf da çok mutlu olur, hissiyatımız bizim için hep daha önemlidir. Yani oyle diye düşünüyorum.
Bir problemi olsa kendi için aldığını düşünüp bu kadar kurcalamazdım.
Sen farkinda değilsin ama ben kendimde ufak tefek bişeyler hissettim o yüzden aldım. Yine almazdim ama bi eczaneci ahbabi var ilac almaya gittiğinde biri alırken indirimde olduğunu duymus bana da ver abi demiş . O şekilde almış. Buna da okey ama içinden bir tanesi eksik ona nasıl inanayim.
O da şu sekilde olmus işyerindeki arkadasi sevgilisiyle bi evde takılacakmış o istemiş.
Peki sende ilaç olduğunu nerden biliyor dedim. Erkekler bazen bu konularda birbirleriyle dertlesir aldığımı söylemiştim ordan biliyor dedi dedi. İşte böyle
Eşim 2 hafta yatılı çalışıyor şantiye ortaminda. 2 hafta da evinde oluyor.ben de 2 aydir ailemin yanina kalmaya gitmiştim. İşyerinde giriş çıkış yok normalde ama pazar günleri iş olmuyormuş artık. Eğer aldattiysa o bir günde yaptı bunu. Birini sevip ilişki yaşadığına inanmıyorum. Ama zevki için evliliğini bitirecek kadar salak mıydı onu düşünüyorum