Buluma noktamz :))

maasallah yoklugumda dolmus sohbetler bıtanelerım nasılsınız bakalım
ankaradaydım yazamadım oğlan oldurdu benı yolculukta sormayın valla.
ama dıkkat kızlar ıyı dusunun dogru zamanda yola cıkın cok zor oluyor bebekle yolculuk mutlaka uyku saatıne yakın bır ana alın bıletlerıkı o uyurken zaman gecsın yoksa asla durmuyolar.
kardelenım nasılsın kız buyuttun valla bebesımızı. nasıl gazı gectımı bıtanem rahatmısın saglıgı ıyımı.
rock bebegım senınkıde 3aylık olmus maasallah cınsıyet bellımı meraktan oluyorum valla haberde vermedın doktor ne dedı nasılmıs oynuyormu:ecrin_bebek: yaramaz sen nasılsın bulantılar gectımı anacım
wom cnm sen nasılsın doguma az kalmıs askım senınde agrıların sıklasmıstır artım ama dıkkat et bır nefeste ınsallah bebegım.
gulsucum senın bebıs nasıl cnm yaramazlık yapıyomu oda buyudu valla anacım yakında askere gıdıslerını kızlarında muruvetlerını yazcaz gıbı gelıyo daha duneyın erken hamıslık belırtılerındeydınız hepınız yarınız bebegı kucagını dıger yarınızda ıcıne aldı gıdıyo vallah:roflol:
allah evlatlarını sızlere bagıslasın saglıkla ınsallah cnlarım
herbırınızı opuyorum candan

kizlar, ben bebegimi kaybettim. Sali gunu basladi kanamam. kan tahlilleri ultrasonlar ve bebek dusuyor dendi. Bu sabah genel anesteziyle aldilar bebegimi :KK43:(( Allah kimseye yasatmasin cok kotu bi durum. Fiziksel ve duygusal olarak cok yiprandim. ben uzun bi sure bilgisayara yanasmam ozelliklede foruma. anlayisiniz icin sagolun.

rock cnm bnm cok uzuldum askım okumadan sordum usttekı yazımdada annem bnm cnm bıtanem ya sakın uzulme olurmu cnm bnm her zaman yanındayız saglıgına dıkkat askım ınana cok uzuldum bıtanem bnm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::teselli:

rockum canım benim yaa inan okuyunca şok oldum çok üzüldüm canım senin adına ne kadar da sevinmiştim hamile kalmana canım benim yaa keşke yanında olabilsekte seni teselli edebilsek.:KK43:(((Allah büyüktür canım üzme kendini bunda da vardır bi hayır belki Rabbi seni hayırlı olamayan bi bebekten kurtardı dayan canım en azından hamile kalabiliyosun bunu öğrenmiş oldun inşallah tekrar hamile kalman nasip olur canım arkadaşım.Allah hakkında ne hayırlı ise onu nasip etsin inşallah dualarımız seninle.

aay sok oldum ya rack tatlim ne oldu böyle birden cok üzüldüm gercekten.canim faza üzülme diycem ama biliyorumki canin yancak ama alismak ve önüne bakmak zorundasin.emin ol yeniden sana gelcektir bebegin lütfen dik dur tatlimyaaaa keske yaninda olabilsek canim.kendine iyi bak ve sunu düsün Allah hayirlisni versin de.eminim vercektir tatlim öpüyorumseniiii

gülsü mama veriyorum canım zaten sütüm yetersiz bertuğ bey doymuyor o yüzden mama veriyorum canım ne yapayım keşke sütüm bol gelse de sadece anne sütü ile beslesem yavrumu neyse sağlık olsun artık devrimi elinden geldiğince emzir maaşallah sütün yeterli o zaman senin küçük beyin doyuyor demek ki aman nazar değmesin öpüyorum devrimide seni de.

bebişim çok şükür kendinden haberdar ettin hepimiz merak içerisindeydik ne oldu bu kıza diye aşk olsun sadece gülsü mü merak etti seni rock ben hepimiz merak ettik seni.şimdi bu laf bana dokundu:)))canım Allah sağlık versin bebişine 2 hafta geri gitmesi o kadar önemli değil ultrason ya geriden yada ilerden gösteriyormuş bebeğinin gelişimi iyidir bence ultrasonda yanılma var her zaman doğruyu göstermiyo bu aletler.o yüzden korkma canım.çınar bebek sağlıklı bi şekilde dünyaya gelecek annesi korkma Allahın izniyle bişey olmayacak öpüyorum canım

kardelen canım yazımı ıyı okumadın sanırım:eek:klava:
en cok gulsu merak etmıs dıye yazdım
sızın merak etmedığınızı yazmadım.sızde merak etmıssınız ama dogruya doğru en cok gene soyluyorum gulsu merak etmıs.alınganlık yapma yerimseniben

Canlarım benim moralim bozuk aslında ama kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü işten çıktım malesef:çok üzgünüm:
benden ücretsiz izne çıkmam istendi ama onlar beni arıyacaklarmış tekrar işe gelmem için bunu duyunca çok sinirlendim ve sinirimden çıkışımı istedim işte böyle ben biraz asi yapılıyım napiim huyum bu değiştiremiyorum..Çok üzgünüm çoook
benim moralim bozuldu ama eşim bu duruma çok sevindi tabi... Beni uyku tutmuyor kaç gündür sinirden işte böyle bende son durum bu...
Kardelen ablacım ben artık sık sık girerim k.k yapcak işimmi varsenağlama bütün gün yanlız kalıyorum evde boş kaldıkca burdayım....
Wom bacım allah kurtarsın... Güzel kızını alırsın sağlıkla kucağına:emir_bebek:
gülsü canım bebğini sağlıkla büyüt birgün çocuğum olursa sen ve kardelenx ablamın tecrübelerinden faydalanıcam:jeyyar:
Bu arada bebişim:)) sana darıldım:dilcikar::dilcikar:
ben seni sordum merak ettim ama sen benim mesajı görmedin sanırım. bana msj atmışsın ama ben yoğunlukdan günlerce giremedimk.k göremedim malesefbenneyaptımki
ayrıca senide tebrik ederim erkek annesi olarak...:nazar:
Rock nerelerdesin canım sena.s.:1hug:

hırcındenız canım ısten cıkmana uzuldum canım
her ıste bır hayır vardır belkı bebiş olucagı ıcın bole bıse olmustur.
merak etme konusunda sen nıye ustune alındın anlamdım sen zaten calıstığın ıcın sayfaya dogru durust uğramıyordunkı tatlımkaydirigubbakcemile5

kizlar, ben bebegimi kaybettim. Sali gunu basladi kanamam. kan tahlilleri ultrasonlar ve bebek dusuyor dendi. Bu sabah genel anesteziyle aldilar bebegimi :KK43:(( Allah kimseye yasatmasin cok kotu bi durum. Fiziksel ve duygusal olarak cok yiprandim. ben uzun bi sure bilgisayara yanasmam ozelliklede foruma. anlayisiniz icin sagolun.

canım ya ne dıycegımı ınan bılemıyorum sok oldum, cok uzuldumsenağlama
Allah hakkınızda hayırlısını versın canım..cok zor gunler yasamıssın ama lutfen kendını toplamaya calıs.esınle sırt sırta verın bırbırınıze destek olmaya calısın anca bu sekılde acınız azalabılır.dedığın gıbı nasıl rahat edıceksen ole yap bı sure sayfaya takılma dınlen toparlanmaya calıs.opuyorum canım:1hug:

kıslar bende cuma gunu acıle gıttım cok ıyı degılım bu aralar
cok sukur çınarda bende ıyız ama cok sancılı gunler gecırıyorum.
bende fazla yazamıycam bu aralar herkesı opuyorum..

bebişim şaka yaptım anlamadın sanırım :))neyse sen iyi ol da gerisi önemli değil.neden iyi değilsin anlamadım ne sancısı doğum sancısı mı ?eğer adet sancıları gibiyse korkma Allah zamanında doğmasını nasip etsin inşallah dikkat et kendine öpüyorum

selam kizlar. iyi dilekleriniz icin cok sagolun. Bugun biraz daha iyiyim. biraz cikip dolastik esimle. biraz zaman alacak tabi hersey. Dedim ben herhalde cok guclu bi insanimki allah bunu yasatti bana. Bununda ustesinden gelirim evel allah. Hep hayirlisi dedim hamileyken bile. ki yine oyle diyorum. hayirlisi. bisey olacaksa olacak zaten onune gecemeyiz. optum sizleri.

bebisim insallah iyisindir canim. aciller, doktorlar cok zor biliyorum. Allahin izniyle saglikli bir sekilde alacaksin bebisini kucagina merak etme canim.

mrb kizlar rack cnaim iyi olmana cok sevindim kendini toplaman ve böyle düüsünmen cok güzel cabuk iyi olki yeniden gelsin bebisn sana esininde sana olan destegi cok güzel.bu dönemi fazla yipranmadan atlat bak kendinde demissin hayirlisi olsun demekki hayirlisi buymus belki cok dahah büyük sorunlar olcakti ilerde demmekki RABBIM ne ona nede sana aci cektirmek isteememis.kendine iyi bak güzelim.
bebism nasil sancilar fazal is yapma yat dinlen cnaimya cinari yorma annesi.
kardelen sanirim buralardasin bertug napiyor uyudumu kiz.
wom nerdeki dogurdumu acep neyse bize haber verir bi ara dimi.
kizlar ben ve devrim cok iyiyiz artik gülüyor agulyor cok tatali oldu ve hep ilgi itiyor herkesi öptüm by kizlar

rock canım benim senin zaten bu huyunu seviyorum maaşallah çok dayanıklı bi kızsın biz senin yerinde olsaydık belki bu kadar güçlü olamazdık diye düşünüyorum herşeyin hayırlısıını istediğini taa en başından biliyorum canım benim Allah kolaylık ve sabır versin sana Rabbim bidaha yaşatmasın aynı acıyı sana da hırçındenize de.eşinin desteği olması çok güzel en azından sana büyük bir moral vermiştir dayan canım olacak inşallah yeniden ben buna inanıyorum belki bu bebek sana hayırlı olmayacaktı herşeyde bir hayır aramak lazım öyle değil mi?çok şükür hamile kalabiliyorsun en azından bunu öğrenmiş oldun biraz ara ver bebek fikrine.eminim kendini toparladıktan sonra herşey yoluna girecek Rabbimin izniyle öpüyorum tatlım istersen belli bi süre kendini toparlayana kadar girme dinlen kafanı dağıtmaya çalış seni çok seviyoruz hepimiz bunu unutma dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun canım

gülsü selam canım bertuğ uyuyor teyzesi saat 7 de bir yattı maaşallah sabaha kadar uyur artık sadece mama vermek için kaldırıryorum sonra tekrar yatağına yatırıyorum büyük adam gibi uyuyor yani:))senin ki ne durumda uslu mu yaramaz mı küçük beyfendi:))annesini yoruyormu?uykuları nasıl?çok soru sordum sanırım :)))öpüyorum canım devrimi de öp benim yerinme annesi

kardelen sasirdim valla gündüzleride uyuyormu bizimki gündüzleride kestiririyor devmali kisa kisa uyuyup kalkiyor gece 10bucuk gibi uuyuyor ve bidaha kalkimiyor seninkinin uykusu baya iyiymis valla.

gündüzleride ara ara uyuyo canım benimkinin uykuları da kısa süreli oluyor aynı senin bebişinin gibi :))erkek çocukları böyle herhalde çünkü kimden duyduysam benim oğlan da böyleydi diyolar senin bebiş geç yatıyormuş bertuğun o saatlerde dötünde pireler uçuşuyo:)))))bizim oğullarımız uslu anacım kız bebekler daha yaramaz oluyolar arkadaşın kızı var o da benden 12 gün önce doğum yaptı uyumak nedir bilmiyo anasını sabaha kadar ayakta tutuyor huysuz yani çok şükür bizimkilewr öyle değil canım yat kalk şükret valla :))

selam canlarım

hepinizi cohhh seviyorum ben iyiim bu gidişle benim kız cıkmıcak anasının karnından :roflol: cok mutlu heralda anasının karnında gerci bu dünyaya gelip napacak anladı nekadar b...tan biyer oldugunu (anladınız siz onu) huyde öptüm mucks....

slm wom demek halal dogurmadin demekki senin kiz yerini cok seviyo acaba benim oglum gibimi gecmi gelcekdelikafaduldendelikafaduldenanasini heycanladiriyo anlasilan sabret az kaldi tatlim gec olsunda güc olmasin:Saruboceq:herseyin hayirlisi canim dogum haberini hikayeni bekliyoruz:1hug::1hug:hadi kendine ve kizina iyi bakkkkkkk:1hug::1hug:Şenizbyy

womanly senin kız yerini sevdi anlaşılan merak etme anacım eli kulağındadır bugün yarın doğurursun artık Allah kurtarsın şimdiden öpüyorum

kankam seni merak ediyorum nasılsın?kendini toparlayabildin mi?eğer girersem topiğe bizi haberdar et kendinden

selam kizlar. kankam selam. ordamisin suan bilmiyorum. yesil isik yaniyor :)))) Toparladim vallah kendimi. Zaten toparlamayip ne yapicam. oturdum dusundum kendimle yuzlestim hesaplastim. Dun temizlik yapmaya koyuldum hemen. Cok az lekelenme seklindeydi kurtajdan sonra ne zamanki eve supurge tuttum bi baktim foooossss diye bosaldi kan. Sonra kendi kendime dedimki demekki dusun hamileyken nasil zarari var alt takimlara. doktora soyledigim zaman hic onunla alakasi yok diyor. kendini suclama diyor. yinede suclamiyorum ama acaba hamileyken agir mi geliyor bana boyle isler diye dusundum. neyse yani olan oldu. birdaha hamile kaldigimda 24 saat yatacam bakalim bu sefer ne olacak. birde sigara icmeye devam edecem :)) onu kisitla bunu kisitla dusecegi varsa dusuyor. Boyle iste. optum sizi.

Rockwell iyi olmana sevindim.. Zamanla daha iyi olacaksın ve bize yeni bir ebek müjdesi vereceksin canım... Herşeyin hayırlısı olsun inş irdaha böyle üzücü birşey yaşamazsın...

Rockwell iyi olmana sevindim.. Zamanla daha iyi olacaksın ve bize yeni bir ebek müjdesi vereceksin canım... Herşeyin hayırlısı olsun inş irdaha böyle üzücü birşey yaşamazsın...

selam sekerim. insallah canim. bu sefer hayirlisiyla alirim insallah kucagima bebegimi. Sende ne var ne yok? biyerlerde gordum sanki ihtimaller var galiba hadi insallah :CüvCüv:

dur unuttum yazmayi. egerki hamileysen yine benim dedigim olacak yarabbim. hatirlarsaniz en cok bekleyen ve isteyenler once hamile kalsin sonra ben kalirim demistim. eger dogru cikarsa kalbi cok temiz bi insanim :))))

X