Buluma noktamz :))

wom canim adiyla güzel yasasin saglikli büyüüsn eslemcik.resimlerinide bekliyoruz.kizlar ben iyiym oglumla geciriyorum günlerimi.rack tatlim kendini toparlamana sevindim kendine iyibak.kardleen bertug bey anpyio valla devrim artik hic durmuyor cin gibi odanin icinde gözleriyle beni takip ediyo göremeyincede agliyo velet.
bu arada bebisim neyapti acep haid kizlar ben cikiyom simdilik sizleri takipdeym öpüldünüz

selam gülsü bertuğ da artık bizleri seçmeye başladı valla bende yanından ayrılsam benimki de ağlamaya başlıyo :))artık tanıyolar annelerini kuzucuklarımız.bende merak ediyorum bebişimi inşallah herşey yolundadır Allah kucağına almak nasip etsin yavrusunu inşallah öpüyorum

selam kizlar. gulsu ve kardelen iyi oldugunuza sevindim canlar. bebisler buyuyor masallah. hele bi emeklemeye falan baslasinlar alllaaaahhh :))) gozunuz surekli onlarda olacak. Kardelencim yolculuk ne zaman izmire? az kalmis olmasi lazim. optum sizi

Womanly canım benim taze anne bebeğin analı babalı büyüsün sağlıklı hayırlı evlat olsun ailesin:1hug:e
Rockwell seninde moralinin iyi olmasına sevindim canım ben kürtaj olmadım gerek olmadı çünkü ben düşürüyorum yani anlarsın canım ama allah kimseye yaşatmasın çok zor sancısı ağrısı ve en kötüsü psikolojik etkisi:çok üzgünüm:
Kardelenx gülsücüm bebişleriniz büyüyor artık maşallah
Ne tatllıdır şimdi onlar ne sevilirler valla...
Bende dün yeni doğum yapan arkadaşımı ziyaret ettim valla kızını kucağıma alınca içim çok fena oldu biran önce rabbim nasip etsin hayırlısyla kucağıma alsam kendi kuzumusenağlama
Yani kızlar bu aralar hem iyiyim hem kötü:a015:

hircindeniz canim biraz zaman alacak yasananlari unutman ama inanki unutuluyor. Simdi tek yapman gereken kendini hazir hissettiginde guzel kafana gore bi doktor bulman. Bakalim arastirsin neymis. Belkide cok basit bi test bisey ama bilmedigin icin dusuyor bebekler. Insallah hayirli haberler olur canim.

bende yarin doktora gidiyorum bakalim ne diyecek patoloji sonucuna falan. Bebek neden dusmus su bu hepsini soyleyecek.

Turkiyeye gidip geldigimiz icin kredi kartina falana baya borclandik. Esim simdi 1 sene falan cocuk olmasin diyor. Korunmak istiyor. Benimde yasim 28 oldu kafam cok karisik kizlar. bekle bekle nereye kadar ama bi yandan da borc icinde cocuk mu olur diyorum. boyle iste.

rock canım mayısın 4 ünde yani bu pazartesi uçuyorum izmire nasipse mayısın 11 inde gidecektim erkene aldırdık 1 hafta kızkardeşim dayanamadı 11 inde gelmeme:))o yüzden fark ödedik bilete mayısın 4 ünde aldırdık bakalım hayırlısı.bu arada doktora gittin mi merak ettim neden düşmüş bebeğin ?gelince yaz ben pazartesi gideceğim için pazar akşamı bile giremeyebilirim.izmirde internet cafeyede gidemem malum bebiş var 2 ay yokum canım temmuzda geliyorum inşallah geldiğimde hayırlı haberlerinizi almak nasip olur hepinizin hırçındeniz gülsü womnaly bebişim ve kankam hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın ben gelene kadar :))Allaha emanet olun

kankam vaybe az kalmis gitmene. ama hakettin coktan. ben bile 2 kere gidip geldim tanistigimizdan beri :) ama senin gecerli sebebin vardi. hamilelik su bu vakit olmadi. simdi tam guzel zamani. Ben bugun doktora gidiyorum. gelince yazarim okursun. sen artik giremezsin nete hakkaten. gelince yaz bize. merak ederiz. bende pek girmiyorum artik. is bakiyorum insallah bi is bulurum hayirlisiyla sen gelene kadar. kafam dagilir. optum seni.

selam kizlar. dun doktora gittim yazayim dedim. hersey temiz gozukuyor denemeye kaldiginiz yerden devam dedi :)) dusuk neden olduguna dair testler yapmiyorlarmis. 1 tane dusuk cok yaygin ama 2. 3. dusukten sonra bakariz dedi doktor. boyle iste pekde bisey demedi aslinda. optum sizi.

kankam az kaldı 2 gün var gitmeme sizi çok özleyecem hakketten bu arada doktora gitmişsin canım sevindim bişey çıkmamasına o zaman biraz daha bebek işini düşünme rahimin toparlansın dinlen biraz inşallah işte bulursun çalışırsan kafan dağılır kötü şeyler düşünmezsin hakkında hayırlısı olsun canım öpüyorum gülsü wom bebişim hırçındenizim kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

slm kizlar 3gündür yoktum dayimlardaydim rack canim sonuclarin temiz cikmasina sevindim,dedigin gibi kaldigin yerden devam et.
kardelen sanda iyi yolculuklar bertuguya iyi bak tabi kendinede iyicxe eglen kafani dagit.bende agostosta gidicem insallah.
ece wom sizleride öptüm,bebismide cok merak ediyorumya neyse iyi geceler ben cok yorgunum gidemde yatem hadin by

selam kizlar. kankam sana iyi yolculuklar dicem ama ucmussundur bile izmire :)) keyfine cikarmaya bak tatlim.

gulsu sanada az kalmis aslinda. gecen sene gidemedin hasret iyice buyumustur. ne kadar kalacaksin agistosta gidip? ucak bileti fiyatlarina baktinizmi? yuksek sezon diye arttirirlar simdi. nasil geciyor gunlerin?

bebisimi bende merak ediyorum. neler yapti acaba. womanly bence 40'i cikmadan pek yazamaz. mesguldur bebisiyle ne yapsin.optum sizi kizlar.

slm rack bbiz sezon sonuna dogru gitcez adanaya incez ailem mersindeye.esim biletleri ayirtmis yarin alcakmis agostosun 15de kismetse gitcez 1milyar 200geliyor sanirim canim.kisi basi 600milyon yani.gercekten cok özledim herkesi heryeri.gercekten bu tatil iyi gelcek bana,kardelen ailesinin yaninda simdi oh ne güzel.diger kizlardanda haber yok valla.hadi kendine iyi bak öptüm sekerim

selam gulsucum. iyi hadi az kalmis seninde gitmene. tam sicak zaman olacak ama herseye deger. vallaha kardelen uctu bile. tadini cikarir insallah o da. gurbetcilik zor. site kapaliydi kac gundur. ondan yazamamislardir. bebisim insallah iyidir. womanlyde yazsa iyi olacak.

slm kizlar herkesin anneler gününü kutluyorum herkesi öperim sekerlerrrrrrrrrr

selam benim canlarım oy cok özlemişim ben sizi beee napıyonuz sizde fazla yzışmamışsınız ...

ben ve kızım cok iyiyiz Allah a şükür sizi cok seviyorum resimleri sonra atıcam söz şimdi atamam okey öpüldünüzz...

selam kizlar. Gecmis anneler gununuz kutlu olsun gari :))))

Womanly oglum koy tabi su resimleri merak ediyok kizceni. Hala bozuk mu modem? Neyse kiz nasil? kime benziyor sence?

Gulsucum sen nasilsin? sicaklar basladimi orda da? burasi felaket sicak simdiden. Kac keredir havuza gidiyorum. Napiyim vallah baska turlu durulmuyor.

Kimse yokmu yaw gene ne zaman gelsem kimse yok:çok üzgünüm:
Hepinizi özledim nerde eski günler sohbet ederdik neyse hepiniz iyi olunda kızlar gerisi önemli değil.. Yaw hepiniz yazıyorsunuz iyisiniz okuyorum da bu bebişim:)) ne alemde ne oldu çok merak ediyorum kıslar bebğiyle iyidir inşallah:Saruboceq:
Rockwell canım yaa ne güzel gir havuza canım istanbul pazar günü yaz gelmiş gibiydi.. Aslında hala sıcak yaz geldi sanırım
Womanly annelik nasıl gidiyor canım kızın nasıl uyuyormu geceleri maşallah canım ikinize de
Kardelenx ablacım gülsücüm kzılar hepinizi öpüyorum gelinde azıcık sohbet edek yawww:roflol:Şeniz

hircindeniz selam canim. vallah eskiden ne gunlerdi bee. hepimizde bi hamilelik telasi habire sohbet etme istegi :))) Simdi yaslandik yahu :))

Sen neler yapiyorsun? gittinmi doktora falan? bi gelisme varmi?

hircindeniz selam canim. vallah eskiden ne gunlerdi bee. hepimizde bi hamilelik telasi habire sohbet etme istegi :))) Simdi yaslandik yahu :))

Sen neler yapiyorsun? gittinmi doktora falan? bi gelisme varmi?

Canım yaa kimse uğramaz oldu ee tabi artık sorumlulukları daha büyük bebişleri var :sm_cool:kaydirigubbakcemile3
Ben doktora gitmedim canım bu ara gitmeyide düşünmüyorum aslında kendimi hazır ve iyi hissetmiyorum.. Birdahaki ay gidebilirim aslında bakalım..
Senin nekadarlıktı canım bebeğini kaybettiğindesenağlama

he vallah canim cok mesgul bu gacilar bebislerle. kaydirigubbakcemile3

Benim bebek tam 3 aylikti canim dustugunde. Doktor korunma dedi. tam detay vermedi. 3-4 tane dusuk olacakmiski ondan sonra arastiriyoruz dedi. bu cocuklar vallaha hormonlu yiyeceklerdenmi uduyor boyle anlamadim gitti. herseyin icinde katki maddesi var. yiyiyoruz bizde napalim. insallah bizimde olacak topac gibi bebelerimiz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…