- 12 Mayıs 2008
- 1.186
- 8
kizlar, ben bebegimi kaybettim. Sali gunu basladi kanamam. kan tahlilleri ultrasonlar ve bebek dusuyor dendi. Bu sabah genel anesteziyle aldilar bebegimi(( Allah kimseye yasatmasin cok kotu bi durum. Fiziksel ve duygusal olarak cok yiprandim. ben uzun bi sure bilgisayara yanasmam ozelliklede foruma. anlayisiniz icin sagolun.
gülsü mama veriyorum canım zaten sütüm yetersiz bertuğ bey doymuyor o yüzden mama veriyorum canım ne yapayım keşke sütüm bol gelse de sadece anne sütü ile beslesem yavrumu neyse sağlık olsun artık devrimi elinden geldiğince emzir maaşallah sütün yeterli o zaman senin küçük beyin doyuyor demek ki aman nazar değmesin öpüyorum devrimide seni de.
bebişim çok şükür kendinden haberdar ettin hepimiz merak içerisindeydik ne oldu bu kıza diye aşk olsun sadece gülsü mü merak etti seni rock ben hepimiz merak ettik seni.şimdi bu laf bana dokundu:)))canım Allah sağlık versin bebişine 2 hafta geri gitmesi o kadar önemli değil ultrason ya geriden yada ilerden gösteriyormuş bebeğinin gelişimi iyidir bence ultrasonda yanılma var her zaman doğruyu göstermiyo bu aletler.o yüzden korkma canım.çınar bebek sağlıklı bi şekilde dünyaya gelecek annesi korkma Allahın izniyle bişey olmayacak öpüyorum canım
Canlarım benim moralim bozuk aslında ama kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü işten çıktım malesef:çok üzgünüm:
benden ücretsiz izne çıkmam istendi ama onlar beni arıyacaklarmış tekrar işe gelmem için bunu duyunca çok sinirlendim ve sinirimden çıkışımı istedim işte böyle ben biraz asi yapılıyım napiim huyum bu değiştiremiyorum..Çok üzgünüm çoook
benim moralim bozuldu ama eşim bu duruma çok sevindi tabi... Beni uyku tutmuyor kaç gündür sinirden işte böyle bende son durum bu...
Kardelen ablacım ben artık sık sık girerim k.k yapcak işimmi varsenağlama bütün gün yanlız kalıyorum evde boş kaldıkca burdayım....
Wom bacım allah kurtarsın... Güzel kızını alırsın sağlıkla kucağına
gülsü canım bebğini sağlıkla büyüt birgün çocuğum olursa sen ve kardelenx ablamın tecrübelerinden faydalanıcam:jeyyar:
Bu arada bebişim:)) sana darıldım:dilcikar::dilcikar:
ben seni sordum merak ettim ama sen benim mesajı görmedin sanırım. bana msj atmışsın ama ben yoğunlukdan günlerce giremedimk.k göremedim malesefbenneyaptımki
ayrıca senide tebrik ederim erkek annesi olarak...
Rock nerelerdesin canım sena.s.:1hug:
kizlar, ben bebegimi kaybettim. Sali gunu basladi kanamam. kan tahlilleri ultrasonlar ve bebek dusuyor dendi. Bu sabah genel anesteziyle aldilar bebegimi(( Allah kimseye yasatmasin cok kotu bi durum. Fiziksel ve duygusal olarak cok yiprandim. ben uzun bi sure bilgisayara yanasmam ozelliklede foruma. anlayisiniz icin sagolun.
Rockwell iyi olmana sevindim.. Zamanla daha iyi olacaksın ve bize yeni bir ebek müjdesi vereceksin canım... Herşeyin hayırlısı olsun inş irdaha böyle üzücü birşey yaşamazsın...