Buluma noktamz :))

slm ececim bu arada canim duygularindaki bu degisiklik cok normal hamilesin,strese girme fazla cnaim.resimleri koymaya calisiyorum ama olmuyorrrrrrrhihoyyytbenneyaptımki
neyse bi aara yine denerim dadi by sekerimgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

hırçındeniz gülsünün dediği gibi daha çok yeni gebeliğin doktora gittiğinde bizi haberdar et canım benim keseni de göreceksin Allahın izniyle üzülme olurmu tatlım bu arada bertuğun resimleri nasıl konuyo bilmiyom ki anacım :)))bi onu beceremiyom işte :))

slm kizlar nerdesiniz ya,ben ve devrim iyiyiz kizlar.neyse size gecelimm.
bebisim nerdesin cinar nasil merak ediyorum seni kendine iyi bak canim.
wom dogurdunmu kiz yine kayboldun güzel haberlerini bekliyorum womcum.
rack babn nasil olduya güclü olmaya calis canimya.allah sabir versin.
kardlen sende yoksun ha bertugla cok cabuk gün bitiyor dimi.
ece hamilelik nasil canimya kendine iyi bak.
herkesi öptüm kizlar byyyyyyyy

Kızlar gene olmadı çok kötüyüm meleğim beni bırakıp gittisenağlamasenağlama

Kizlar selam ben hala izmşrdeyim. bu cuma donuyorum amerikaya. babamı defnetmislerdi bile ben geldigimde. ama gelmem cok iyi oldu anneme destek oldum. hala cok kotuyum ama dayanmaya mecburuz buda allahtan gelen bisey. gecmisi okuyamiyorum insallah womanly dogurmustur hayirlisiyla. optum sizi.

basinsagolsun rack cok üzüldüm allah sabir versin.
ececim gecmis olsun canim sabret melegin gelir sen yeterki umutv et canim.

rock kankam başın sağolsun Allah annene ve sana sabır versin canım mekanı cennet olsun sana şimdiden iyi yolculuklar dilerim (

ecenur canım benim ne diyeceğimi inan bilemiyorum bugünde hep kötü haber alıyoruz inşallah bundan sonra iyi haberlerinizi duymak nasip olur sabırlı ol canım Allah gönlüne göre versin inşallah

Rock canım basın sagolsun bıtanem.allah sabır versın canım bnm
gulsu nasılsın cnm bebısın nasıl buyuyo masallah.
Kardelen cnm sen nasılsın pasan ne alemde gazı gectımı
wov kız sen dogurdun galıba beklıyoruz ıyı haberlerını
hırcın cnm cok uzuldum sakın salma kendını vardır bundada bır hayır.

CNM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SAKIN UZULME SAGLIKLA KARSILAR INSALLAH BEBEGIN SENI.:1hug::1hug:

baranınannesi selam canım paşam iyi çok şükür yanlız hala gazı var karnı bi tuhaf inşallah yakında geçer 4.ayımıza giriyoruz teyzesi nasipse işte canım benimki de büyüdü senin ki maaşallah profil resimdeki galiba büyümüş tatlım yaa çok şeker olmuş canım benim.sende çok tatlı çıkmışsın öpüyorum kendine iyi bak baranı öp benim için

hepizden allah razi olsun kizlar. iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Yaa boyle iste. fazla soyliyecek bisey yok. bugun geldik esimle evimize. agliyorum sabahtan beri koydum babamin sevdigi bi sarkiyi. artik boyle anicam.

hircindeniz canim cok uzuldum ya. tam bu sefer belki tutunur dedik. hay allah. artik sen genis capli bi arastirmaya girmen lazim nedenini bulmak icin. tam kac haftalikti? kurtaj falan yaptimi doktor? Gecmis olsun canim.

buarada simdi gordum nisan annelerinde. womanly 14 nisanda dogum yapmis. simdi mesguldur yakinda yazar. zaten orayada kuzeni yazmis.

Rockvell canım başın sağolsun... :çok üzgünüm:
Ne denirki Allah sana ve ailene sabır versin.. Ben kürtaj olmadım 6+1 ken leke şeklinde kanamam oldu iki gün sonra da zaten tamamen düştü:çok üzgünüm: Bu defa çok kötüyüm inan doktora gidemiyorum ayaklarım geri geri gidiyor... Bu defa araştırılsın istiyorum. Artık gerçekten psikolojim allak bullak oldusenağlama

basinsagolsun rack cok üzüldüm allah sabir versin.
ececim gecmis olsun canim sabret melegin gelir sen yeterki umutv et canim.

Sağol gülsücüm buarada bebişim den hiç haber varmı yaa inşallah bir sıkıntısı yoktur..
Kardelen ablacım baranın annesi sizler de sağolun inşallah bu günler geçecek bende meleğime kavuşurumsenağlama:çok üzgünüm:
Wom senide tebrik ederim canım yaa küçük meleğin şimdi kolarında dır allah nazarlardan saklasın maşallah

Canim sagolasin. Senin doktormu soyledi kurtaja gerek yok diye? Kucucuk de olsa rahim temizlense iyi olur diye biliyorum. Yinede isine karismayayim. soyle guzel bi doktor bulup tahlillerini ihmal etme kendi iyiligin icin. hamile kalmanda bi problem yok demekki. allah allah. insallah bi cevap alabilirsin artik canim. optum seni.

kankam hepimiz gerçekten üzüldük ne denir ki takdiri ilahi o da Allah sabır versin canım benim.eşinin de yanında sana her konuda destek olması ne güzel.canım benim Allah yeni bir bebekle yüzünü güldürsün inşallah inşallah hep mutluluk gözyaşları dökersin.

wooom doğurmuşun anam rocktan aldık hebreini Allah güle güle büyütmek nasip etsin inşallah sonunda geldi kuzun :))geçmiş olsun canım

hırçındenizim sen bu tekrarlayan düşüklerin sebebini araştırma yoluna gitmen en doğrusu olur inşallah bi daha tekrarlanmaz canım benim tamamına erer hamileliğin bundan sonrasında öpüyorum canım

selam canlarım benim
kuzenim bu topiği bir türlü bulamamış esas buraya yazmasını solemiştim ama malesef bir türlü bulamamış burayı nisan annelerine yazmış oyüzden sizi cok seviyorum

rockum basın saolsun canım rabbim yardımcın olsun mekanı cennet olsun güçlü ol birtanem...

hırcındenizim cok üzüldüm ama en azından hamile kalabiliyorsu oyle teselli et kendini olurmu öptüm canım...

kardelen ve gülsü siz neler yapıyonuz len evlatlar nasıl iyi bakıyonuz dimi ona gore ha...

ben 39+4 te 14 nisan 2009 saat 12 de 3.150gr agırlıgında normal dogumla eslem naz adında bir kız cocogu dünyaya getirdim vatana ve millete hayırlı olsun :)))))))))))) 14 gunluk oldu bebeğim ilerki zamanlarda dogum hikayemi yazarım şimdi gitmem gerek kayınvaldem bakıyo bebeğe okey öptüm hepinizi mucks....

womanly oyyyy looo yazdin sonunda. bebis saglikli anali babali buyusun insallah. normal dogum zormu len? yaz gari.

diger kizlar nasilsiniz? bebisler iyi mi? ben bugun benim doktoru ariyayim randevu alayim. daha gitmedim kurtaj sonrasi. unuttum bile bebk olaylarini babam oyle olunca. Bi 8 ayda boyle beklerim simdi hamile kalmak icin :)))))

wom Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin adıyla yaşasın inşallah canım benim.ismi çok güzel bebişinin canım kendine iyi bak öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…