kıslar hepiniz ıyısınızdır ınsallah..
hemen durumumdan bahsedıp cıkıcam ben bu gece apar topar ızmıre donuyorum.
çınarın oğlumun, durumunun rıskı artıyor.rahım ıcı gerılık teshısı kesın kondu fark ılerlıyor.doktor kontrolunde olmam lazım devamlı.buyuk ıhtımalle 4 hafta içinde sezeryanla dunyaya gelıcek.gelmek zorunda eger gelmezse(( yanı 7 aylık doğum yapıcam ve çınar uzun sure kuvezda kalıcak ..
bızım ıcın dua edın teyzelerı saglıkla gelsın cınar dunyaya.. ellerım bos donmek ıstemıyorum.
uzun bı sure sızlerden ayrı kalıcam hepinizi ayrı ayrı opuyorum..
hepiniz kendınıze ıyı bakın Allaha emanet olun..
hepinizi cok sevıyorum canlarım..
hepizden allah razi olsun kizlar. iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Yaa boyle iste. fazla soyliyecek bisey yok. bugun geldik esimle evimize. agliyorum sabahtan beri koydum babamin sevdigi bi sarkiyi. artik boyle anicam.
hircindeniz canim cok uzuldum ya. tam bu sefer belki tutunur dedik. hay allah. artik sen genis capli bi arastirmaya girmen lazim nedenini bulmak icin. tam kac haftalikti? kurtaj falan yaptimi doktor? Gecmis olsun canim.
basinsagolsun rack cok üzüldüm allah sabir versin.
ececim gecmis olsun canim sabret melegin gelir sen yeterki umutv et canim.
Rockvell canım başın sağolsun... :çok üzgünüm:
Ne denirki Allah sana ve ailene sabır versin.. Ben kürtaj olmadım 6+1 ken leke şeklinde kanamam oldu iki gün sonra da zaten tamamen düştü:çok üzgünüm: Bu defa çok kötüyüm inan doktora gidemiyorum ayaklarım geri geri gidiyor... Bu defa araştırılsın istiyorum. Artık gerçekten psikolojim allak bullak oldusenağlama