Buluma noktamz :))

kardelencim vallahi bende anlamadim. yeni farkettim bence son 1 haftadir falan cikan bisey. et gibi durmuyor kemik gibi. acaba diyorum biseymi kaldirdim veya bi yere mi carptim da kemigi yamulttum :))) soracam bakalim doktora.

kanmkam inşallah önemli bişey yoktur Allah korusun bi de onla uğraşma doktordan geldiğinde yaz bakalım neymiş

sagol kankam. yazarim gelince. Bugun temizlik gunum. ev kalkmis gidiyo. artik haftada bir adam akilli temizlik yapiyorum. doktor normal gunluk ev islerine falan devam dedi :)) doktorda benden yani temizlik meraklisi galiba :))) Sadece agir vileda kovasi gibi seyleri kaldirma dedi. neyseki esim dolduruyor suyu oyle isleri o hallediyor. sen neler yaptin canim? nasil geciyor haftasonu?

ne yapayım canım bebişle uğraşıyorum ev temizliğini bile o uyuduğu zaman yapabiliyorum onun dışında iyiyiz yani hafta sonu erzamanki gibi bebiş olduğu için dışarı çıkmamız kısıtlandı önceki gibi rahat olamıyoruz artık elimizi kolumuzu bağlıyo bebek.seninde olsun o zaman gör bakalım temziliği bile o uyuduğu zamanlarda yapacaksın o uyanık olduğu zaman hiçbişey yapamıyorum ilgi istiyo bebiş:))ya böyle işte canım bu arada ben mayısta gidiyorum izmire hani haziran başında gidecektim ya öne aldırdım mayısta da promosyon var en azından biraz fazla kalmış olurum haziranda gidersem fazla kalamayacaktım eşim haziranın 15 i gibi gelecekti onunla da 1 hafta kalıp dönecektim az kalacaktım yani mayısta gitmem iyi olacak ailem en çok bertuğu merak ediyolar en azından onları bundan mahrum bırakmamış olurum :))öpüyorum canım kendine iyi bak

kardelencim temizlik isi beni baya bo zorluycak. ozellikle ilk 6 ay. 6. aydan sonra koyarim besigine uyanik olsa bile diyorum oyansin. gozum surekli ustunde olur kontrol ederim arada da yaparim isimi. tabi bebise gore degisir. ilgi isterse bende hicbisey yapamam :)) Mayista gitmene cok sevindim canim. ne kadar uzun kalirsan o kadar iyi senin icin. yani 1,5 ay falan kalacaksin. Bol bol hasret gider annenlerle. artik yazdan yaza gidersin izmire herhalde. gerci sizin tayin cikacaktir artik. insallah batiya yakin biyere gidersiniz canim. optum seni.

inşallah beşiğinde durur canım uslu bi bebek olur inşallah benim ki arasıra duruyo kendi kendine sonra başlıyo ağlamaya beni gördüğünde hiç durmuyo kucak istiyo yavrum:))bende oynuyorum onunla :))inşallah darısı senin başına sen doğurduğunda artık bizim ki abi olacak seninkine :))bakalım cinsiyeti ne olacak seninkisinin içime kız doğuyo ama yine de hayırlısı diyelim belki de ben yanılırım oğlun da olabilir tabi :))bu arada bende çok güldüm haa:)))))tayinimiz 2010 yılında çıkacak ama 1 yıl daha kalmak istiyoruz burası iyi lojman hakkımızı kullanalım diyoruz eee tabi birde maddi yönden kalmak istiyoruz kira vs.. ucuz olduğu için.hakkımızda hayırlısı olsun diyorum yine de.sizin tayin yok mu canım?türkiye ye gitmeyi düşünüyomusunuz yoksa hep yurtdışındamı görev yapacak eşin?senin için çok zor olsa gerek hele birde bebiş olacak sen o kadar yolu nasıl çekeceksin izmire gittiğinde bizim ki bile 2 saat 15 dakika sürüyo onu bile düşünüyorum bebiş uçakta bana rahat verecek mi diye Allah yardımcın olsun herhalde ailen gelir senin doğumuna yoksa bebekle yolculuk çok zor gerçekten bakalım inşallah uslu durur bertuğcuk.canım hamilelik nasıl gidiyo bu arada?mide bulantıların hala devam ediyomu?3 aylık oldu seninde hamileliğin.inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin doğumunda kolay olur inşallah öpüyorum canımcım

selam kankam. Bertus annesine nazlaniyor yani. Bende kiyamiycam hep kucagimda dolastiracam diye korkuyorum. Oyle olunca sonra hemen kucaga alisiyorlar anne icin cok zor oluyor sonra ama tabi yinede yufka yurekli insanlariz dayanamayip aliyoruz kucaga. Tayine 1 sene var daha yani o zaman insallah kalirsiniz 1 sene daha canim. Tabi dogunun maddi imkanlari daha baska. hele bide 1 kisi calistigi icin anca yatiyor. hepimizde ayni muhabbet yani canim dunyanin her yerinde. bizim tayin cikacakti guya bu yaz ama cikmasini istemiyorum cunku bebekle cok zor olur Kasimda falan tasinin derlerse. Turkiyeye tekrar cikmasi cok zor ama almanya falan olabilir diyorlar burda. Hayirlisi olsun neresi olursa. Cogu arkadas vallaha 20 saatlik falan ucak yolculuguna bana misin demiyor bebekleriyle gidip geliyorlar izmire. Bende oyle yapacam artik. Esimle gidersem cok pahali oluyor o olmaz. anca tek basima. Ailemde gelmeyecek gibi gozukuyor doguma canim sebep yine ayni para :)) cok masraf tutuyor. Pasaport cikacak, vize alinacak, ucak bileti. Ancak kaynanam gelir birde esimin annanesi o kadar. Ayy cok yazdim boye yani iste canim.

anladım canımcım hakkınızda hayırlısı olsun o zaman.ailen ne çok orda olmak ister kimbilir torununa hasret kalmaz sanırım sen yine gider gelirsin.:))20 saat mi :1shok:anaaa ben çıldırırım herhalde o kadar yolu nasıl çekecen gülüm ya hele bir de bebekle Allah yardımcın olsun valla zor senin işin.sen de demek ki hep yurtdışında kalacaksın Allah sabır versin ülkemiz gibisi yok be kankam.senin şimdi bebişin bi doğsun vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın resmen büyütecem derken ömrün gidiyo.doğum ekimde mi olacak genelde orada olduğunu görüyorum da :))hayırlısı olsun inşallah zamanında doğar yavrukuşun cinsiyetini öğrenmene az kaldı be kankam çok merak ediyorum doğrusu öpüyorum canım kendine iyi bak

Güzel anneler nasılsınız bakiiim
Bebişler yaramazlık yapıyormu...
Tabi anne adaayları wom bebişim ve rock cum sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hamilelik... Wom bu arada sen ne zaman doğuracan yaa ha bi ben kalmışım hepinize maşallah
Benim için anne olmak bu gidişle hayal gibi olacak hala bekliyomm:bbo:a.s.

vallahi kankam yol cok uzun ama cekecez napak. Ondan bundan yardim isterim artik ucakta. Tuvalete gitmek bile bi sorun olur dusunsene. kucuk bebekle ozellikle alamazsin yanina tuvalete. alsanda cantalarina falan kim bakacak. hadi iki saatlik yolculukta tutarsin kendini :sm_confused: cinsiyet az kaldi gibi ama burdakiler galiba 20. haftada soyluyorlarmis yani 5. ay bitince olabilir. bekle allah bekle kaydirigubbakcemile2 Buarada 3. ay bitti ve ben 1 kilo almisim. bana gore cok iyi cunku zaten kilom var. insallah 5-6 kiloyla kapatirim. sanki otururken yandaki yaglarimi hissediyorum :))) genislemis gibi yani. boyle iste kankam. optum seni.

selam sekerim yoksun ne zamandir. Calismaya devam herhalde? Biz iyiyiz iste ne olsun. hep ayni. Senin doktor isleri falan ne oldu canim? gidiyormusun takibe? son durum nedir? insallah senide anne yapacaz 2009 yilinda :)) hayirli zamani bekliyor bebisler canim ben buna inaniyorum. seninkide en hayirli zamanda gelecek insallah. optum seni canim. a.s.

kardelencim bu arada evet dogum Ekim gibi gozukuyor. Doktor 12 Ekim dedi ama sonrada asla bu verilen tarihte dogmazlar dedi :)) Yani eylul sonu olur belki diyorum ben ama du bakalim.

Sağol rock cum canım ben dok gittim.. Hamile kalmam için sağlık açısından bir engelim yokmuş takibimide yaptırdım yumurtam çok erken gelişiyormuş sanırım ben yanlış günleri değerlendirmişim bu zamana kadar ama bu ay beklemedeyim hayırlısı olsun bakalım.. Doktorum altı ay zaman verdi bana kendiliğinden gebelik olması için artık kısmet dediğin gibi zamanı gelince gelecek inş... çalışıyorum bir süre böyle çalışcam hamile kalırsam çıkacam işten bende seni öpüyorumŞeniz

anladim canim. Iste benim izmirdeki doktorda aynen oyle demisti en son gittigimde. hic bi engel yok senin yumurtlama 14. gun degil demisti daha gec yumurtluyormusum. bende buraya gelince yumurtlama testlerinden kullandim baktim hakkaten 17. 18. gun falan yumurtluyorum. Yani seninde adet biter bitmez hemen degerlendirmeye gecmen lazim canim. Ben olacak diyorum tedavi gerek kalmadan insallah oyle olur.

selam canlarım

nabersiniz ben iyiyim sizi cok seviyorum yazılarınızı okuyamıyorum affedin öptüm hepinizi mucksss...

selam canlarım

nabersiniz ben iyiyim sizi cok seviyorum yazılarınızı okuyamıyorum affedin öptüm hepinizi mucksss...

selam womanly. iyiyiz iste ne yapak idare ediyoruz. Benim mide bulantilari tam gaz devam. ozellikle aksamlari kotu oluyorum anlamadim neden. Seninde az kaldi doguma. heyecan var mi? hihoyyyt

kanka artık yardım alırsın uçakta zor olacak senin için ama inşallah Rabbim yardım eder bu arada maaşallah 3.ay bitti 1 kilo alman iyi be canım 5 veya 6 kilo alırsan çocuğu cılız doğurursun Allah iyiliğini versin ne güldüm haa :))))en az 9 kilo alınıyo zaten kesenin içindeki su 3 kilo eder nereden baksan :))çocuğun kilosunu da hesap et bu arada inşallah sen kilo almazsın da bebişin alır benim karnımı görseydin kesin 5 kilo falan doğurcan galiba derdin :))neyse çok konuştum öpüyom

hırçındeniz bayadır yoksun çalışıyon herhalde Allah kolaylık versin inşallah sende bu yıl hamile kalacan Rabbimin izniyel bak çok şükür bi engelin yokmuş tedavi olmana bile grek kalmayacak kendiliğinden olacak sadece biraz daha sabır demek ki vakti saati gelmemiş şu an Rabbim tez zamanda senin de hamile kalmanı nasip etsin öpüyorum canım

Ebru salli 4 kilo mu ne almis hamilelik boyunca :))) yani kisaca cok kilo almak istemiyorum cunku harbi veremem bu sefer :CüvCüv: Bu arada nasil tatli seyler istiyor canim anlatamam. Hep tatli yapiyorum yiyorum. kaldiki ben cayi kahveyi sekersiz icen bi insandim. ne oldu anlamadim. sende de varmiydi boyle seyler kanka?

kanka o zaman senin oğlan olacak :))tatlı yiyosun ya bende hamileliğim boyunca canım çok tatlı isterdi nerdeyse eşime hemen hemen hergün baklava aldırırdım yedim tatlıları oldum duba:))kilo aldım canım şu an 73 kiloyum 60 kilo ile hamile kalmıştım hamileliğmde 20 kilo almışım yuh yani :))))çok güzel beslendim meyvesine kadar yedim hergün düzenli ama maalesef ben kilo almışım bebişim almamış ona üzüldüm ya yediklerim bana yaramış yani:)))şimdi kiloları vermeye çalışıyorum şu sezeryan yerim bi tam anlamıyla kaynasın zayıflama kemerim var ona başlayacam 2 veya 3 ayı bulur başlamam.inan hamilelikten önce giydiğim kotlarım olmuyo((yeni pantalon almak zorunda kaldım :)))inşallah izmire gittiğimde oranın sıcağından zayıflarım ben genelde izmire gittiğimde zayıflayıp öyle dönüyorum van a belki bu gittiğimde de kilolarımı vermiş bi şekilde karşılarım eşimi :))öpüyom seni canikom ye tatlıyı doğur atlıyı demişler :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…