Buluma noktamz :))

diğer kızlar nerdesiniz yahu ara sıra girip haberdar edin kendinizden mareka ediyoz yohsam :)))

kanka o zaman senin oğlan olacak :))tatlı yiyosun ya bende hamileliğim boyunca canım çok tatlı isterdi nerdeyse eşime hemen hemen hergün baklava aldırırdım yedim tatlıları oldum duba:))kilo aldım canım şu an 73 kiloyum 60 kilo ile hamile kalmıştım hamileliğmde 20 kilo almışım yuh yani :))))çok güzel beslendim meyvesine kadar yedim hergün düzenli ama maalesef ben kilo almışım bebişim almamış ona üzüldüm ya yediklerim bana yaramış yani:)))şimdi kiloları vermeye çalışıyorum şu sezeryan yerim bi tam anlamıyla kaynasın zayıflama kemerim var ona başlayacam 2 veya 3 ayı bulur başlamam.inan hamilelikten önce giydiğim kotlarım olmuyo:KK43:((yeni pantalon almak zorunda kaldım :)))inşallah izmire gittiğimde oranın sıcağından zayıflarım ben genelde izmire gittiğimde zayıflayıp öyle dönüyorum van a belki bu gittiğimde de kilolarımı vermiş bi şekilde karşılarım eşimi :))öpüyom seni canikom ye tatlıyı doğur atlıyı demişler :)))))

kankam vallah durduramiyorum kendimi. Habire habire tatli seyler geciyo gozumun onunden. Izmirden kuru baklava getirmistim daha serbetlemedim onu yapem bari cokacimcoook bi yandan bende meyvemi ihmal etmiyorum. onu ye bunu ye duba gibi olmamak imkansiz :icecream: Sezeryan oldu mu iste gec baslaniliyor herseye. izmirde kilo verecegine inaniyorum cunku bende hep veririm. cok yuruyus var orda. ama aksi gibi annen de yapacak simdi tatli tuzlu yemekleri ohhh yerimseniben yinede zayiflarsin kesin. Yani o zaman suanda benimle ayni kilodasin. ben bakalim kacla bitirecem :bbo:

burada senin cetvele ne oldu yahu? gozukmuyor? bazi gunler benimde oluyor gerci. web sitesi hata veriyor. bide kanka o is ne oldu? zeki bi insansin anlarsin. sen yaz ben anlarim cevabi.

rock um bence sen fazla kilo almazsın kilo almayayım diye doğru düzgün bişey de yemezsin şimdi sen :))ama hiçbişey yemesende tatlı yemen yeter de artar bile kilo almana:))amaaaaan boşver yavrukuşun sağlıklı olsun da kilonu verirsin gençsin daha.ben verecğime inanıyorum benim aslında diyet yapmama gerek yok iştahım bi kesildi mi hiç bişey yiyemiyorum yazın havasından kaynaklanıyo sanırım işte o zaman zayıflıyorum surattan daha çok veriyorum hortlamış gibi oluyomuşum :)))))bizimkiler öyle söylemişti.canım takvimime ne oldu bende anlamadım düzelir herhalde.canım o işi doğum yapmamdan buyana olmadı anladın sen onu:))inşallah bakalım yapmaya çalışacam olmazsa terapiste gidecem artık pahalı ama en son çare o kalıyo.Allah yardımcım olsun ne diyeyim.kesin sen şimdi gülersin bana.bu zamana kadar nasıl durdun diye:))ne yapak be anam sağlık olsun inşallah onuda atlatırım msn ne ayrntılı yazarım ordan okursun

vallah kanka bizimde tik yok. Hamile oldugumu ogrendim ve bitti :))) aslinda bi zarari yok diyor doktorum ama ne bileyim. Insallah ekim gibi dogum olursa Aralik gibi siftah yapariz ancak :))

slm kizlar naislsiniz bakem herkes iyi aliba ece ve wom sizlerde gelmissiniz,bayadir göremiyodum helede eceyi iyi olmana sevindim canim.
kiz wom senin kiz tam günündemi gelcek ne saglikli gelsinde gerisi sorun degil.
kardelen hala olmadimi bacimya biz yaptik o isi anladin sen onu.
rack canim demek sende mola verdin olsun tatlim bekle araliigi.
bebsiism tatlim nerdeisn cok meraktayim yaaaaaaaaaaa

kanka demek aralıkta adam nasıl dayanacak abooo:))))canım aslında ilk 3 ay ve son ay zararlı diye duymuştum onun dışında yapılabilrmiş:))darısı benim başıma inşallah:))aslında ağlanacak halime gülüyorum neyse senide sıkmayayım canım.öpüldün

gülsü devrim nasıl canım anne sütü dışında bişey vermiyosun değil mi?Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah yavrularımızı canım.demek sizin siftah oldu:))gözünaydın diyelim bari:))neyse canım kendine ve bebişe iyi bak öpüyorum

kardelen devrim su anda sadece emiyor bakalim ne kadar emecek ben emmesini cok istiyorum insallah emer.sen neypayiosun mama takviyesine gectinmi canim bertuguyu öptüm sekerim kenine iyibak by mucukkkkkk

Hanımlarrrrrrrr sayfa neden yavaş hmmmmm:eek:klava:
herkez bebelerini almış maşallah k.k gelmez olmuş ben diyordum zaten siz bir doğurun bakalım girebilecekmisiniz bertuğ bebek devrim bebek izin vermez dieeee:1closedeyes::roflol:
Aman bence kocişlerinizi ihmal etmeyin heee:jeyyar:
bu arada bebişim neden yok kızlar iyidir inşallah bilen varmı merak ettim...
rock da gelmezs olmuş yaw ben yalnız kaldım iyimi burdakaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

slm kıslar nasılsınız bakalım..

biz çınarla iyiz.iyi olmaya calışıyoruz bızım durumda degısen bısey yok
bebegımın gelişimi hala 2 hafta gerıden gıdıyor bu sekıldede devam edıcekmıs gelısımı.
benı tek tesellı eden sey bu farkın ılerlememıs olması ama rıskı devam edıyormus yanı bu fark dahada acılabılırmıs.dıkkatlı olmam ıstendı..bu ayın sonunda turkıyeye donucem orda bakınıp orda doğum yapıcam Allah nasıp kısmet ederse bızde durumlar bu sekılde..

gülsü canım sayfada en cok benı sen merak etmıssın sagol bıtanem.senı cok opuyorum arkadasım.sen nasılsın devrım nasıl ıyısınızdır ınsallah.devrım kocaman olmustur artık :))ele avuca tam gelıyodur sımdı tam opulup sevılcek kıvamda burda olsada yesem heryerını :))teyzesının bıtanesı..

hırcındenız nerdesın tatlım be sen özledım valla ??bı gıttın gıdıs o gıdıs bıdaha sesın solugun cıkmadı.kac kere msj yazdım ama cvpda vermedın.neyseee artık dondun sayfaya tamamen dımı.iyi olmana cok sevındım tatlım guzel haberını almamız yakın desene.hadı hayırlısı canım

wom canım sımdı senın heyecan doruktadır.Allah yardımcın olsun bır ıkınmada kurtulursunuz ınsallah..
rock kardelen sızlerıde opuyorum.herkes kendıne ve bebıslerıne ıyı baksın..opuldunuz..

Son düzenleme:
bebsim ay icim rahatladi hep aklimdaydiniz cinarin iyi olmasina cok sevindim RABBIM sizi korusun sende kendine dikket bak.lütfen bizede habersiz birakam canim seni ve cinari cok cok öpüyrum.devrim cok iyi teyzesi gercekten büyüdü ama gittikce huysuz olmaya vbasladi devamli kucak istiyor deminden beri uyutuna kadar neler cektim tabi yemeginde altini yaktim.napim kocam artik idare eder.
ece tatlim seninde iyi olmana sevindim ne yaparsin cnaim bebkle zor olyuor cünki büyüdükce ilgi istiyor.en kisa zamanda hamile olman dilegiyle canim öpüyrommmmm.

bebsim ay icim rahatladi hep aklimdaydiniz cinarin iyi olmasina cok sevindim RABBIM sizi korusun sende kendine dikket bak.lütfen bizede habersiz birakam canim seni ve cinari cok cok öpüyrum.devrim cok iyi teyzesi gercekten büyüdü ama gittikce huysuz olmaya vbasladi devamli kucak istiyor deminden beri uyutuna kadar neler cektim tabi yemeginde altini yaktim.napim kocam artik idare eder.
ece tatlim seninde iyi olmana sevindim ne yaparsin cnaim bebkle zor olyuor cünki büyüdükce ilgi istiyor.en kisa zamanda hamile olman dilegiyle canim öpüyrommmmm.

amin canım benım :1hug:
hımmm ne pişirdin bakem,:kahve:demek yemegı yaktın kaydirigubbakcemile3olsun olur ole arda sırada bende bazen unutup yakıyorumkaydirigubbakcemile3

selam kızlar
nabersiniz ben ve kızım cok iyiyiz hatta okadar iyiyizki bugün badana bile yaptık :roflol:
ay kızlar kendimi cok dinç hissediyorum ne hikmetse gülsü sen normal yaptınya dogumuna yakın sende bole hissettinmi anam bana bilgi verki hazırlıklı olayım huyde öptüm hepinizi muckss.....

selam kızlar
nabersiniz ben ve kızım cok iyiyiz hatta okadar iyiyizki bugün badana bile yaptık :roflol:
ay kızlar kendimi cok dinç hissediyorum ne hikmetse gülsü sen normal yaptınya dogumuna yakın sende bole hissettinmi anam bana bilgi verki hazırlıklı olayım huyde öptüm hepinizi muckss.....

yok anam yok ben cok uyusuktum hic halim yoktu son günlerde ama dinc olan iyi demekki dogumun kolay olcakhihoyyythihoyyytbenim ne kadar arkdasim dogurduys dinc olanlarinki hep kolay benim gibi bitkin olanrinsa hep zor oldu bu co güzel yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada bebism güvec gibi bisey yapmistim ama biraz yanik yaniii:jeyyar::jeyyar:eek:lsun oda yeter dimidelikafaduldendelikafadulden hadi öpüyrum sizleriiiii byyy

gülsü mama veriyorum canım zaten sütüm yetersiz bertuğ bey doymuyor o yüzden mama veriyorum canım ne yapayım keşke sütüm bol gelse de sadece anne sütü ile beslesem yavrumu neyse sağlık olsun artık devrimi elinden geldiğince emzir maaşallah sütün yeterli o zaman senin küçük beyin doyuyor demek ki aman nazar değmesin öpüyorum devrimide seni de.

bebişim çok şükür kendinden haberdar ettin hepimiz merak içerisindeydik ne oldu bu kıza diye aşk olsun sadece gülsü mü merak etti seni rock ben hepimiz merak ettik seni.şimdi bu laf bana dokundu:)))canım Allah sağlık versin bebişine 2 hafta geri gitmesi o kadar önemli değil ultrason ya geriden yada ilerden gösteriyormuş bebeğinin gelişimi iyidir bence ultrasonda yanılma var her zaman doğruyu göstermiyo bu aletler.o yüzden korkma canım.çınar bebek sağlıklı bi şekilde dünyaya gelecek annesi korkma Allahın izniyle bişey olmayacak öpüyorum canım

hırçındeniz bizler bebişlerimiz olduğu halde giriyoruz da sen yoksun anacım:)))arada gir böyle kendinden haberdar et öpüyorum seni

wom hadi canım az kaldı seninde Allahım kurtarsın inşallah kardeşim sağlıklı doğum yapmanı nasip etsin Rabbim seni ve tüm hamişleri

Canlarım benim moralim bozuk aslında ama kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü işten çıktım malesef:çok üzgünüm:
benden ücretsiz izne çıkmam istendi ama onlar beni arıyacaklarmış tekrar işe gelmem için bunu duyunca çok sinirlendim ve sinirimden çıkışımı istedim işte böyle ben biraz asi yapılıyım napiim huyum bu değiştiremiyorum..Çok üzgünüm çoook
benim moralim bozuldu ama eşim bu duruma çok sevindi tabi... Beni uyku tutmuyor kaç gündür sinirden işte böyle bende son durum bu...
Kardelen ablacım ben artık sık sık girerim k.k yapcak işimmi varsenağlama bütün gün yanlız kalıyorum evde boş kaldıkca burdayım....
Wom bacım allah kurtarsın... Güzel kızını alırsın sağlıkla kucağına:emir_bebek:
gülsü canım bebğini sağlıkla büyüt birgün çocuğum olursa sen ve kardelenx ablamın tecrübelerinden faydalanıcam:jeyyar:
Bu arada bebişim:)) sana darıldım:dilcikar::dilcikar:
ben seni sordum merak ettim ama sen benim mesajı görmedin sanırım. bana msj atmışsın ama ben yoğunlukdan günlerce giremedimk.k göremedim malesefbenneyaptımki
ayrıca senide tebrik ederim erkek annesi olarak...:nazar:
Rock nerelerdesin canım sena.s.:1hug:

aYYYYYYYYY ben ne çok uzun yazmışım kızlar uzatmışım resmenkaydirigubbakcemile3
Kusuruma bakmayın:eek:
içim okadar dolukü dökmüşüm resmen hepiizi öpüoooooooommmmmmmmŞeniza.s.

kizlar, ben bebegimi kaybettim. Sali gunu basladi kanamam. kan tahlilleri ultrasonlar ve bebek dusuyor dendi. Bu sabah genel anesteziyle aldilar bebegimi :KK43:(( Allah kimseye yasatmasin cok kotu bi durum. Fiziksel ve duygusal olarak cok yiprandim. ben uzun bi sure bilgisayara yanasmam ozelliklede foruma. anlayisiniz icin sagolun.

kizlar, ben bebegimi kaybettim. Sali gunu basladi kanamam. kan tahlilleri ultrasonlar ve bebek dusuyor dendi. Bu sabah genel anesteziyle aldilar bebegimi :KK43:(( Allah kimseye yasatmasin cok kotu bi durum. Fiziksel ve duygusal olarak cok yiprandim. ben uzun bi sure bilgisayara yanasmam ozelliklede foruma. anlayisiniz icin sagolun.

Rock canım benim çok üzüldüm inan çok şaşkınım senağlama
nasıl canın yandığını en iyi ben bilirim sanırım inanamıyorum böyle bir talihsizliğe ama lütfen kendini yıpratma umudunu yitirme yeniden bebğine kavuşursun bitanem:çok üzgünüm:

X