- 22 Haziran 2007
- 3.720
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canımcım hakkınızda hayırlısı olsun o zaman.ailen ne çok orda olmak ister kimbilir torununa hasret kalmaz sanırım sen yine gider gelirsin.:))20 saat mi :1shok:anaaa ben çıldırırım herhalde o kadar yolu nasıl çekecen gülüm ya hele bir de bebekle Allah yardımcın olsun valla zor senin işin.sen de demek ki hep yurtdışında kalacaksın Allah sabır versin ülkemiz gibisi yok be kankam.senin şimdi bebişin bi doğsun vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın resmen büyütecem derken ömrün gidiyo.doğum ekimde mi olacak genelde orada olduğunu görüyorum da :))hayırlısı olsun inşallah zamanında doğar yavrukuşun cinsiyetini öğrenmene az kaldı be kankam çok merak ediyorum doğrusu öpüyorum canım kendine iyi bak
Güzel anneler nasılsınız bakiiim
Bebişler yaramazlık yapıyormu...
Tabi anne adaayları wom bebişim ve rock cum sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hamilelik... Wom bu arada sen ne zaman doğuracan yaa ha bi ben kalmışım hepinize maşallah
Benim için anne olmak bu gidişle hayal gibi olacak hala bekliyomm:bbo:a.s.
selam sekerim yoksun ne zamandir. Calismaya devam herhalde? Biz iyiyiz iste ne olsun. hep ayni. Senin doktor isleri falan ne oldu canim? gidiyormusun takibe? son durum nedir? insallah senide anne yapacaz 2009 yilinda :)) hayirli zamani bekliyor bebisler canim ben buna inaniyorum. seninkide en hayirli zamanda gelecek insallah. optum seni canim. a.s.
selam canlarım
nabersiniz ben iyiyim sizi cok seviyorum yazılarınızı okuyamıyorum affedin öptüm hepinizi mucksss...
kanka artık yardım alırsın uçakta zor olacak senin için ama inşallah Rabbim yardım eder bu arada maaşallah 3.ay bitti 1 kilo alman iyi be canım 5 veya 6 kilo alırsan çocuğu cılız doğurursun Allah iyiliğini versin ne güldüm haa :))))en az 9 kilo alınıyo zaten kesenin içindeki su 3 kilo eder nereden baksan :))çocuğun kilosunu da hesap et bu arada inşallah sen kilo almazsın da bebişin alır benim karnımı görseydin kesin 5 kilo falan doğurcan galiba derdin :))neyse çok konuştum öpüyom