Buluma noktamz :))

selam bebisim. 2 ay falan var yani izmire gitmene. cok az kalmis :)) Ucabilmende iyi. Ben daha uzun suruyor zannettim kibristan ama azmis mesafe. Zaten kalktiginla indigin bir oluyor 1 saat olunca anlamiyorsun bile. Test sonuclarinda allahin izniyle temiz cikacak canim. optum seni.

slm kizlar naislsiniz ben ve devrim iyiyiz hafta sonu bigüzel gezdik bugün yorulduk oglusum uyuud bende size bi bakem dedim.rack canimgözün aydin bidaha gidisindede kalbinin sesini dinlersin cok heycanlsiin dimi ay bende öyleolmsutum o randevu günleri gelemk bilmiyordu.
bebsim demek türkiyede dogumyapcaksin niye kibrista düdünmüyosun merak ettimtest sonuclarini yaz kizlar herkesi öptüm byy

gulsu selam sekerim. oh iyi yapmissiniz gezmissiniz. yavas yavas disariya cikabilir tabi bebecik. havalarda musait zaten. Bende bugun baya dolandim yoruldum. ev yemek alisverisi falan vardi onlari yaptim. yarinda dogum yapacagim hasten icin sigorta islemleri falan var onlari halletmeye calisayim. boyle yani iste canim.

selam kızlar bende şimdi müsait olabildim anca eee benim yaramaz çok ağlıyor sürekli onla ilgileniyorum ev işlerini bile o uyuyunca yapabiliyorum kankam misafirlerim gitti 4 gün oldu gideli bende haziranı iple çekiyorum izmire gidecem nasipse böyle işte canım onun dışında iyiyim oğlum da iyi teyzesi öpüyorum seni kendine dikkat et

bebişim türkiye de neden doğurmuyosun canım herhalde ailenin yanında olmak istiyosun doğum esnasında sağlıklı doğsunda yavrun nerde doğarsa doğsun öyle değil mi canım öpüyorum seni de

wom nerelerdesin anammmm:)))

ecenur kayıp ondan bi haber yok inşallah hamileyim diyerek gelir buraya canım ya çoktan haketti artık anne olmayı Allah gönlüne göre verir inşallah

gülsü canım bebişle dışarı çıkmışsınız oh ne güzel burda maalesef o şansım yok çünkü buralar karlı soğuk yani anlayacağın hele bi büyüsün birazcık öyle dışarı çıkarmak istiyorum seni de öpüyorum kendine iyi bak devrimi öp benim için annesi

selam kanka. ooo baya olmus misafirler gideli. simdi yalniz kaldin tabi alisana kadar isler biraz zor gelir ama ustesinden gelirsin. evde bebis oldumu daha huzurlu oluyor sanki. onceden sessizdi ev simdi ne guzel. bende iple cekiyorum o gunleri. hala soguk demi ya isizn oralar? bizim burasi sicaklasmaya basladi vallah. yakinda oglen falan cikilmaz ancak sabah cok erken veya aksam. Bende bugun gittim biraz disari islerim vardi. kursa yazildim. bebegin alti nasil degisir? Nasil mama verilir falan. malum kimse yok yardima ogrenmem lazim. esimde gelecek kursa ben bilmiyorum diyemez yani :))) kan verdim tiroidim icin. doktorum istedi simdi hamileyim ya bi bakalim dedi kontrol altinda olsun. boyle iste sekerim. optum seni.

kankam evet maalesef soğuk buralar ancak apartman gezmesine gidebiliyorum bebişle kayınvaldemler gideli ben baya anneliğe ısındım:))öğrendim yani bir debaşa gelince mecbur çekiliyo yoksa kuzuma kim bakacak kayınvaldem olunca daha rahat oluyodum ama o benim yavrum sonuçta özenle bakmak daha güzel oluyor :))senin tiroid iyileşmeye başladı sanırım ilaçların baya faydasını görmüşsün bak çok şükür hamile kalabilidin.Allah nazardan korusun tamamına erer inşallah bu arada oralar çok sıcak olacak yazın çok dikkat et canım benim sıcakta hamilelikte hiç çekilmez sıcağa çok çıkma gerekmedikçe de dışarı çıkma buralar kar yağışlı hala erimedi yazı iple çekiyorum bakalım izmirin sıcağıda çekilmiyo ama Allahtan haziran ayında gidecem temmuzun başı gibi dönerim temmuz ve ağustos ayları daha sıcak oluyo orada sende biliyosun izmiri anlatmama gerek yok herhalde:))öpüyorum canım kendine ve bebişine iyi bak öpüyorum canikom

kardelencim sen izmirin sicagi deyince aklima geldi vallahi. ben gecen sene agustosta gitmistim biliyorsun. 16siydi. off allahim o ne sicakti. eylul sonuna kadar sicaklar devam etti. hatirliyorum bavullari koydum bizim odaya annemde, nasil terliyoruz varya boyle bisey yok. bebegi dusunsene bide. isilik olur cocukcagiz. o yuzden cok sicakta bebekle kalmamak en iyisi. hemde insanin evi gibisi yok. sende git bak anlayacaksin. iyi oluyor aileni goruyorsun ama 1 hafta sonra falan haster basliyor evine donmek istiyorsun. bende bebisle cok kalamam bu sefer. 1-2 ay falan. cocuk yerini ister. Benim cok dikkat etmem lazim sicaklara burda. eylule kadar felaket. bide cok nem var. sapka falan takip gezerim artik :)))

Merhaba arkadaşlar..
Nihayet doğum yaptım. benim kız biraz tembel çıktı. 41. haftada doğum yapabildimsırnaşık şey hatta o bile zor oldu Kardelen canım bebişin büyümüştür bayağ.
Rockwell seni de tebrik ediyorum.Allah sağlıklı doğum nasip etsin.

slm kizlar kardelen ohh artik evinde bebisinle yanlizssin aslinda güzel bisey dimi ne güzel oglunun keyfini cikarrisin.rackk sicaklada dikket güzelim fazla dolasma disarda.
leginalla tebrik ederim allah anali babali büyütsün canim hadin iyi gecler kizlar biz cok iyiyiz bu arada diger hatunlar nerdesiniz yahuuuuuu byyyyyy

selam kizlar. legionella tebrikler canim. allah anali babali buyutsun. kimisinin iste gec oluyor seninki gibi kimi bebislerde 36. 37. haftada geliyor. neyseki simdi bebisin kollarinda. darisi benim basima

slm kıslar morelım cok bozuk (((
dun seker testı ıcın gıttık ama cumaya kaldı ogun yapılıyomus..doktor ultrasyonda kuzuma baktı morelımı bozmamak ıcın bıse demedı ama ben anladım bı sorun olduğunu((bebegım haftasından gerıde gıdıyor yanı rahım ıcı gerılık var ama kesın tanı koymadı soylemedı.2 hafta sonra tekrar olcumlerıne bakıp kesın bıse soyluyebılcek belırsızsızlıkler ıcınde eve gerı dondum cok kotuyum cok (((((((((((

rock haklısın canım insanın kendi evi gibisi yok orda ne kadarda annenin evide olsa kendi evini arıyosun çok sıcaklarda kalmayacam zaten temmuz başı gibi dönecem eşim sonradan gelecek onunla beraber dönecem nasipse öptün tatlım

legionella tebrik ederim canım çok sağolasın dileklerin için Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sende ara sıra gel buraya haberdar et kendinden öpüyorum canım

bebişim aklını kötü şeylere yorma canım Allahın izniyle bişey yoktur hemen moralini bozma dua et daima dünya dua ile dönüyo biliyosun bizde sana dua ederiz yeter ki sen moralini bozma senin moral bozuk olunca bebeğe de yansıyo biliyosun Allahın izniyle yavrunun bişeyi yok canım

gülsü ve wom sizlerde iyisinizdir inşallah kzılar öpüyorum hepinizi tek tek

bebisim canim moralini hic bozma. bu ultrason testlerinde veya olcm testlerinde hep boyle seyler soyleniyor. benim arkadas normalde burda yasiyor ama izmirde gecirmisti hamileligini. kizin bi moralini bozdular ultrasonda. yok cocugun kafasi buyuk yok down sendromu. sonra bi dogdu aa normal hersey dediler. aynen kayinvalideme de olmus 2 cocugundada. ekstra testler istemisler falan bi sorun var demisler. herkes masallah sapasaglam doguyor. biliyorum insanin icine bi kurt dustumu zor oluyor cikmasi ama dusunmemeye calis canim. dualarimiz seninle.

kardelencim esinle donmen cok iyi hic degilse yardimci olur sana. ucaklami gideceksin yoksa otobuslemi? otobusle uzun surer degil mi? 24 saat falan. aynen benim ucma saati gibi burdan :)) bende diyorum esimlemi gitsem birdahakine. iyi olur benim icin.

bebsim canim fazla düsünmemye calis eminim üzülüyosun ama bak o seninkarninda onuda düsün simdi sen ne hissersen oda hisseder.bu daha olumsuz bisey dimi onun icin.hayirli haberlerini belkicem tatalim dualarim cinar ve snein icinnnn teyzesi yer o findigi.
kardelen cnaim tabikide kendi evin gibsi yok yani en olursa olsuin hic biyer tutmuyor evini.
rack kiz sne nasilsin mide bulantilar ne alemde kendien iyi bak.
wom bacim dogurdunmu kizzzzzzzzz merak eetik yaz bi ara yav hadi öptük kizlarrrrrrr sizleri ve bebisleriiiiiiii

selam gulsucum. Ben idare ediyorum. agzimdaki tat tam gaz devam. dun biraz cikip dolastim. Dun geceden beri sol kasigim agriyor sanki. yukarsi degilde daha asagi dogru. Insallah gecer bugun. kasilma yapiyor bacagima. dinlenmem lazim gun icinde. sen nasilsin? devrimin nasil? optum seni.

rock canım uçakla gidicem nasipse otobüs çekilmiyo valla 30 saat sürüyo burdan git babam git yollar bitmiyo o yüzden burdan nereye gidersek gidelim uçakla gidiyoruz çok uzun yolu çekemem valla zaten uçak fiyatları promosyonlu ucuz oluyo izmir bize bebişle beraber 64 milyona mal oldu ne kadar ucuz değil mi:))otobüs fiyatı ondan pahalı valla :))senin kasığının ağrıdığı yer normal canım benimde ağrıyodu bacağıma dahi vuruyodu hamilelikten dolayı o korkma sakın öpüyorum canikom

gülsü sen nasılsın canım devrim nasıl?anneliğe alışabildin mi?çok güzel bir duygu yaa Allah her isteyene tattırsın bu arada bi şikayetin var mı bebekle ilgili?bizim bu aralar gaz sancıları çoğaldı sürekli ağlıyo bende ne yapacağımı şaşırıyorum elimi ayağımı karıştırıyo ağlaması ilacı o an geçiyo sonra yine başlıyor öpüyorum canım seni de

wom doğurursan haberimiz olsun epey ağırlaştın anam sende doğuma ramak kaldı inşallah zamanında doğar yavrukuşun öpüldün

kardelencim selam. Ucakla gitmene sevindim hakkaten cekilmez hele birde bebisle hic olmaz. Ucak cok ucuzmus. iyi bari bu promosyonlar cikti simdi iyi oldu rekabet. senin bebis gazli demek ha canim? Insallah rahatlar cocukcagiz en kisa zamanda. bi ilaci falanda yokki ya canim. anca iste yemeklerden sonra mutlaka gazi cikacak surekli kucakta dolandirilacak. sabir canim. optum seni. womanly dogurdumu ki hakkaten ya merak ediyorum.

rock gaz sancıları geğirmeyle olsa iyi alttan çıkarmakta güçlük çekiyo yavrum:))anladın sen onu:))kucağa alıyorum zaten sürekli piş piş piş yapıyorum o uyuduğu zaman işlerimi yapıyorum valla çünkü ne zaman uyanık olsa ağlıyo bebek büyütmek ne zormuş yaaa sende anlayacaksın geceleri uykun bölünüyo uykusuz kaldığın zamanlarda oluyo Allah yine de kolaylığını veriyo canım be yeter ki sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız yarın oğlumun verem aşısı var çok ağır bi aşı 3 yerinden vuruyolarmış 2 bacak 1 koldan yapıyolarmış o yüzden ateşte yapıyo yandık valla yarın çok huzursuz olacak çok ağlar artık Allah yardımcım olsun öpüyorum canım kendine iyi bak

selam kardelencim. bertugun altini biraz gevsek baglada rahat rahat cikarsin cocuk gazini :))) saka bi yana asiya goturmusken sor istersen bi doktora ya da hemsireye canim. Bugun benim arkadasin oglununda asisi vardi. o 20 aylik falan simdi. buyudu yani ama yinede nazlaniyorlar. biraz ates falan olabilir. insallah 1 gunde atlatirsin. cocuk buyutmek sabir isi galiba. bakalim basima gelince anliycam. yarin haber verirsin canim merak ederim. asisini oldu mu nasil falan. optum seni.

slm kizlar bebism naislsin cok merak ediyorum seniya.¨
kardelen ayni sorun bendede var oglum gazi geldigi icin basbasbagiriyor dayanamiyorum oan devamli kucagimda salliyorum.
kizlar bende yarin doktora götürcem asi icin cok acirmikiya hic dayanamiyorum onun aglamsina.
rack anam seneye bu zamanlar sende böyle tatli sorunlarla ugrasirsin ama bak tatli diyorum cünki,bebisler herseye bedel.
wommmmmmmmmmmmmmmmm nirdesin yahuuuuuuu merak ediyorum seniiiiii
neyse kizlar herkesi öptümmmmmmmmm bebisleride byyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…