Buluma noktamz :))

selam gulsucum. bebisimi bende merak ediyorum. insallah hersey yolundadir.

Asi zamani demekki bu aralar yahu. herkes asida :)) Benim arkadas burda vallaha gitmiyor babasiyla gonderiyor cocugu cunku dayanamam diyor aglamasina. onlar gidip geliyor baba ogul. sanirim bende oyle yaparim. esim gotursun ben dinleyemem aglamasini dayanamam. Hadi biraz buyuk olsalar ellerine oyuncak ver bisey ver oyalansinlar ama daha bebekler. insallah devrimde atessiz falan gecirir bu asiyi canim.

selam canlarım

ben ve kızım iyiyiz Allah a sükür cok kötü grip oldum öksürük beni mahvetti serum falan taktılar sonra bir gece hastane yattım 1 cm acılma olmuş hafif sancı cıktı nst ye bagladılar sancılarımı durdurmak için bigece hastane yattım şimdi iyiyim benim kız acele ediyo gelmek için şimdi yazılanları okuyamyorum hepinizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin dogurursam haber veririm mutlaka okey
kendinize cok ama cok iyi bakın canlarım .....

selam womanly. merak etmistik bizde seni yahu. havalar sogumus yine turkiyede dikkat et canim. oksurdukce cocuk karninda buyukken asagi dogru kayiyormus oyle gormustum bi programda. gerci 37. haftana geldinmi korkma. bebis dogsada bisey olmaz allahin izniyle.

selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben ve oğluşumda iyiyiz çok şükür kankam hamileliğin 2 buçuk aylık oldu seninde vay bee zaman çok çabuk geçiyo ha:))zaman daha da ilerleyince daha da bi heyecan kaplayacak içini.bir de bebişinin kıpırdamalarını da hissedince senden başkası mutlu olamaz herhalde:))çok güzel bi heyecandı o.az mı yaşamadık biz de o kıpırdanmaları bebişinin içinde oynamasını özledim valla o günleri:))kendine dikkat ediyosundur umarım temizliğini yaparken daha da dikkatli ol artık eskisi gibi olamazsın zaten hareketlerin kısıtlı olur artık.yiğenime iyi bak annesi haa :))

wom iyisindir umarım sancıların ve açılma olduysa normal bunlar bu haftalarda genelde oluyo o yüzden panik yapma korkma zaten zamanı gelince doğar yavrun Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah şimdiden Allah kurtarsın diyorum canım

gülsü oğluşun nasıl canım?sende iyisindir inşallah

bebişim nerdesin yahu?bi haberdar et kendinden merak ediyoruz hepimiz inşallah herşey yolundadır öpüyorum kızlar hepinizi

selam kardelencim. ben iyiyim iste ne olsun. biraz yogunum bu hafta yapilacak islerim var ama yavas yavas yapiyorum. Tiorid sonuclarimi aldim degerim dusmus ilacsiz falan. cok sasirdim. doktora gostercem bakalim ne dicek. bence iyi bi sonuc. normal calisiyor yani ilacsiz. bebek belkide dengeledi. daha dogmadan annesine yardim ediyor benim cocugum :)) bertug nasil? gaz sorunu aynen devam mi? rahatliyacak insallah cocukcagiz. optum seni canim.

diger kizlar nerdesiniz yahu.

kankam bence de düştüyse iyi bir sonuç demek ki düzene girdi herşeyde bi hayır vardır belki bu bebiş dediğin gibi tiroid sorununu ortadan kaldıracak hele bir de ilaçsız düştüyse çok iyi canım Allah nazardan korusun maaşallah diyelim :))çok sevindim canım öpüyorum kendine iyi bak

sagolasin kardelencim. insallah boyl gider sorunsuz. Bikac sevimsiz olay yasadik bugun canim SIKKIN. onemli seyler degilde yinede moralim bozuldu. insallah kendime gelirim bikac gune.

slm kizlar ben iyiyim minik kuslar oglusumda iyi teyzeleri gecen doktora gittik asilarimizi olduk.boyumuz 60santim kilomuz 5kilo 600gr olmus hersey yolundaymis teyzeleri.oglumnla günlerim geciyor kizlar inanin okadar mutluyumki hic bisey keyfimi bozamiyor.
kardelen sen ve bertugcuk nasil eminim sende benim gibisindir.
rac gülüm nedir canini sikan olay bak fazla takma kafana hic biseyi sen ve bebgin herseyden kiymetli unutma.
bebisim nerdesin yahuuuuuuuu dokta gidince bi haber ver dualarimiz seninle arkdasim.
kiz wommmmmmmmmmm dogurdunmuuuuu anammmmmm nerdesinnnn insallah bi ikinmada cikartirsin kizini öptümmmmmmm hepiniziiiii byyy

selam gulsucum. bebisine masallah canim. buyuyup gidiyorlar iste. gecen sene bu zamanlardi degilmi hamile oldugunu ogrendiginde. kardelende ayni sekilde.

Ben anlatayim sinirimi :)) Ben turkiyeye gitmistimya agustosta ve aralikta geldim. esimde burda yoktu. bizim araba odemesi var her ay. cek gonderiyoruz. burda yokuz diye kayinvalideme gonderdik cekleri her ay ayin 1inde gonder dedik unutma dedik cunku son odeme tarihi 9u her ayin. hep gonderdi mart ayi icin unutmus. ayin 15i oldu ben suphelendim esime arattirdim megerse unutmus hemen gonderiyorum dedi. esimde bende boyle borc harc islerinden cok korkariz. hersey zamaninda olsun isteriz. neyse bi kagit geldi bugun 10 gun icinde odemezseniz kredi gecmisiniz kotu etkilenecek diye. amerikada kredi gecmisine cok onem veriyorlar. ilerki bi ev veya baska bi araba almaya kalktigimizda sorun olabilir. neyse esim arayip konusmus annem gonderdi 1 hafta once elinize gecer bugunlerde demis. birsuru soru sormuslar. gereksiz isler zinciri. be kadin madem gec gonderdin bari hizli postayla gonderde hemen alsinlar. hic kafalari calismiyor bunlarin ya deli olcam ben.

gülsü selam canım oh maaşallah diyelim keyfin iyi ise oğluşum iyi teyzesi senin devrimin ne alemde maaşallah kilosu boyu iyi canım Allah nazardan korusun yavrularımızı ona iyi bak annesi öpüyorum seni ve devrimi:))geçen yıl bu zamanlarda hamile kalmıştık hatırlarsan :))

kankam bozma moralini canım okudum neden sinirli olduğunu haklısın ama olmuş bikere bebişini düşün canım anlıyorum seni kafana takma demekle olmuyor burdan söylemesi kolay oluyo bunu birde sana sormak lazım hamilelikte stres çok oluyo zaten senin kayınvaldende pes yani nasıl unutulur ya hiç mi düşünmüyo sizi boşver canım ya kafana çok takma stres yapma daha fazla bebeğinde etkileniyo bundan annesi onu huzursuz etme canım kendine ve bebişe iyi bak öpüyorum tatlım sıkma canını.

selam kankam. Bugun biraz daha iyi moralim. hala konusmadim kaynanamla. hazir degilim :))) Esim baya kizdi zaten annesine. hakli yani adam. neyse suc bizim de biraz. madem vermeseydik kadina odemeleri kendimiz yapsaydik ben gelince. istemem lazimdi aslinda aralikta tamam ben dondum gonder cekleri diye. neyse iste boyle.

bende onu diyordum gulsuye canim gecen sene bu zamanlarda hamile kalmistiniz. zaman ne cabuk geciyor. Sen neler yapiyorsun canim? bertus nasil? optum seni. hemende bertus yaptim cocukcagizi :)))

kanka haklısınız canım zaten kızmakta sinirin geçince bakarsın artık çaresine konuşup konuşmayacağına o zaman karar verirsin biraz anlasın o da sizin ne kadar kızdığınızı.bu arada bertuş iyi teyzesi yarın doktora götüreceğiz hani böbrek yollarında genişleme var demiştim ya onun takibi var işte inşallah en kısa zamanda yavrumun böbrek yolları normale iner Allahtan tek temennimiz bu onun dışında iyi canım Allah yeter ki dermanı olmayan dert vermesin beterinden saklasın Rabbim yavrularımızla sınav etmesin genelde erkek çocuklarında oluyomuş bu tür vakalar önemli olan zamanında önlemini almak.neyse canım ben çıkıyorum öpüldün

Canim insallah hayirli haberler olur yarin. evet bende duydum bicok insandan bobrek ile ilgili sikayetler erkek cocuklarinda. kizlarda da idrar yolu iltihabi oluyor kucukken. allahin izniyle hepsi gececek bikac aya ve emeklemeye bile baslayacak goz acip kapayincaya kadar.

selam canlarım

nabersiniz ... muhabbettinizi özledim yaw ben hala dogurmadım merak etmeyin...ayrıca destekleyici yorumlarınız icin cok ama cok tesekkür ederim inanın cok rahatladım okuduktan sonra sizi cok seviyor ve bebelerinizle birlikta hepinizi öpüyorum mucks kendinize iyi bakın byssssss.............

slm wom hadi bakalım hayırlı haberlerini duyarız inşallah az kaldı seninde şimdiden Allah kurtarsın canım normal doğum mu düşünüyosun?öpüyorum

kankam nasılsın?sinirin geçtimi:))

selam kizlar. womanly bi gorunuyon bi kayboluyon oglum. dogurda hayirlisiyla su dslide baglat guzelce sonra paso gir su nete. ben bebis dogsun vallah girerim hergun 1 kerecikte olsun. iyi olduguna sevindim canim. ha gayret az kaldi. kolay dogum olacak seninki icime oyle doguyor.

kankam selam. sinirim gecti bugun tamamen cunku ceki bozdurmuslar bugun. rahat bi nefes aldim. kaynanam aramiyor o gunden beri bugun esimin annanesi aradi. kaynanamla konusmus yani benim agzimi yokluyor. onun bi sucu yok falan dedi. bende hata bizde dedim. o kadar uzun sure gidersem turkiyeye olacagi bu dedim. neyse yani bu olayda boyle kapandi :)) sen neler yaptin? bertus tam 10 haftalik olmus bugun. vay be. masallah.

slm kizlar,
wom senden baslim canim kizin sna gelcek zamani biliyor bak az kaldi tatlim biraz daha sabret.insallah cok kolay doumun olur canimya .hayirli haberlerini bekliyoruz.
kardelen bertug nasil canim büyüdü dimi annesi gülüyodur kerata simdi öprim oyanaklardan.
rack tatlim gecen günki yazdiklairni okudum sinirlenmekte haklisin ama ne olur stres yapma bak bebini düsün ve relax ol:roflol::roflol:ay gülesim geldi hatirliyonmu hamilelik belirterinde bu lafi cok ederdik relaxxxxxxx:roflol::roflol:neyse minik kusuna iyi bakkkkkkkkkk sekerim.
bebisim tatlim nerdesin lüstfen bi haber ver merak ettim snei yahu dualarim yine seneninle cinara iyi bak:teselli::teselli:
neyse kizlar bende cok iyiyim devrimle günlerim cok güzel geciyor.annelik cok güzel biseyya yüce rabbim herkese versin diyorum.:Saruboceq::Saruboceq:
kendinize iyi bakin sekekrlerrrrrrrr tüm bebisleri öptümmmmmmmmmmmmŞenizŞeniz

slm kizlar,
wom senden baslim canim kizin sna gelcek zamani biliyor bak az kaldi tatlim biraz daha sabret.insallah cok kolay doumun olur canimya .hayirli haberlerini bekliyoruz.
kardelen bertug nasil canim büyüdü dimi annesi gülüyodur kerata simdi öprim oyanaklardan.
rack tatlim gecen günki yazdiklairni okudum sinirlenmekte haklisin ama ne olur stres yapma bak bebini düsün ve relax ol:roflol::roflol:ay gülesim geldi hatirliyonmu hamilelik belirterinde bu lafi cok ederdik relaxxxxxxx:roflol::roflol:neyse minik kusuna iyi bakkkkkkkkkk sekerim.
bebisim tatlim nerdesin lüstfen bi haber ver merak ettim snei yahu dualarim yine seneninle cinara iyi bak:teselli::teselli:
neyse kizlar bende cok iyiyim devrimle günlerim cok güzel geciyor.annelik cok güzel biseyya yüce rabbim herkese versin diyorum.:Saruboceq::Saruboceq:
kendinize iyi bakin sekekrlerrrrrrrr tüm bebisleri öptümmmmmmmmmmmmŞenizŞeniz

ay gulsu allah iyiligini versin :roflol: hatirladim ayol hatirlamazmiyim. relax ol diye diye en sonunda hepimiz hamile kaldik. iyi olduguna sevindim canim. yaz geldi mi oralara yahu?

Tekrar selam kizlar. Moralim bozuk biraz buraya yazayim dedim. gecen gun farkettim sag bilegimin ic kisminda sanki kucuk bi kemik firlamis gibi. mouse'u cok kullandigim icin mi acaba anlamadim. randevu aldim doktordan haftaya cuma icin. film falanda cekemezler bebis oldugu icin. krem gibi biseyler gecermiki acaba? Boyle iste.

gülsü selam canım iyi olmana sevindim bizde iyiyiz oğluşumla canım gülücükler atmaz mı teyzesi çok tatlı oluyolar güldüklerinde devrim de gülmeye başlamıştır eminim Allah güldürsün yavrularımızı canım öp benim için devrimimi annesi :))

rock Allah Allah ilk defa duyuyorum öyle bişeyi eminmisin canım kemik fırlamasından yoktur belki bişeyin ya sana öyle geliyodur daha önceden de varmıydı yoksa yeni mi farkettin?doktora git bakalım film çekemeseler bile en azından ne olduğunu sorar öğrenirsin inşallah önemli bişey değildir bizde bilgisayar kullanıyoruz ama onunla alakası olduğunu sanmıyorum

X