bebişim sağol canım benim iyi dileklerin için :))ilk ultrason resmini valla çok merak ediyorum.karnın 4.aydan sonra yavaş yavaş çıkmaya başlar merak etme.bak zaman su gibi geçiyo bizde hissetmek istiyorduk bir an önce bak şimdi maç bile yapıyo karnımda :))sende yakında hissedeceksin inşallah canım çok güzel bir duygu onun orda oynaması tekmelemesi seni öyle mutlu ediyor ki anlatamam çok müthiş bir duygu Allah her isteyene nasip etsin inşallah ecenuruma ve rockuma da tattırsın Rabbim.bu arada eşinle aran nasıl iyimisin yolunda mı herşey seni merak ediyorum inşallah bu yavru bütün sorunlarınızı unutturur canım herşey yoluna girer umarım herşeyde bi hayır vardır biliyosun:)yavrusu doğsun bak o zaman sana karşı daha sevecen yavrusuna karşı da yuvasına karşı da daha da bağlı olacak ben buna inanıyorum o da çok benimseyecek babalık duygusunu o zaman daha iyi anlayacak temennim yuvanda çok ama çok mutlu ol canım benim öpüyorum bebişe ve kendine iyi bak
bu aarada wom korkma canim hyirlisiyla kizin gelir sana bu kardelein dedigi gibi pimpirikli annesin haaaa.bebisim ilerki zamanlarda karnin cikar hic merak etme sende inanaazsin.ay rack hakket az kaldi evine gelmene canim.ay kizlar kenidnize iyi bakin hepinizi öptümmmmmmm.
kardelennnnnnnnnnnnnnn napiyonnnnnnn kizzzzzzz
bebişim canım benim inan çok sevindim bunları duymak istiyordum açıkçası ve çok rahatladım eşinle iyi olmanı o kadar çok istiyordum ki bu bebiş size hayır getirdi her hayırda şer her şerde de bi hayır vardır biliyosun ikinizde bu imtihanı iyi bi şekilde geçmişsiniz canım Allah nazardan korusun hep böyle mutlu iyi olun inşallah.bebişin 18.haftada yavaş yavaş tekmelerini duyacaksın kasları daha güçlenmediği için o haftalarda tekmeleri yavaş olacak ileriki haftalarda tabi güçleniyor tekmeleri.canım bişey soracam sana affına sığınarak,bu çocuğu eşinde istedi öyle karar verdiniz değil mi yapmaya yoksa kaza ile mi kaldın (korunuyoken)(anladın sen onu)ama çocuğunu benimsemesine çok sevindim canım inşallah herşey daha iyi olur öpüyorum
Hepinize selam canlarım nasılsınız bakiimŞeniz
Benim pek fırsatım olmadı nete girmeye misafirlerim vardı hiç boş klamadım girsemde hemen çıkıyordum malum...
Wom canım yazdıklarını okuyunca çok duyguandım yaa bak anne oluyorsun yaa bebeişnle aranızdaki bağ hergeçen gün dahada kuvvetlendiriyor bence bu dönemlerinde sakın ama sakın üzücü şeyler izleme okuma sana tavsiyem yani olumsuz etkilenmeni istemiyorum canım:1hug:
Bu arada ben daha dok gidemedim regl olmayı bekliyorum ama dok demişti zaten geç olursun diye öylede olacak sanırım bakalım artık ne olcak..
Bebişim canım yaa bebişin evinize uğur getirmiş valla. Bak ne güzel eşinle herşeyin eski haline dönmesini sağladı çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa.s.
Bu ararda içimden geçeni söyleyeyim ki bebeişim seninde kızın olacak gibi geliyor bana ne bileyim işte:asigim:
Kız çocuğu tutkusu varya bende belkide ondandır:jeyyar:
Krdelenx ablacım ve gülsü canım napıyorsunuz şimdi sizde tatlı bir telaş vardır yaww ne kaldı şunun şurasında doğuma valla zaman ne çabuk akıp gidiyor
Rock bacum nereledesin hepinizi öpüyom kıslarrrrrr cici bakın kendinize mucks
hadi len :mymeka:sanki siz pimpirikli deilsiniz:dilcikar: bebişim bi tekmelerini hisset ben sana ozaman sorcam gülsü kız senide dogunca görücek ahanda yazdım buraya ...
evet olum pimpirikliyim ule hihoyyyt elimde deil low ben bide ilk tekme attığında koktum ve hiç istemedim bebegi biliyomusunuz??? sonrada nasıl alıştıysam mübarek kafayı yicek hale geldim anam buyuk konusmamak lazımmış yani sizide görcem :CüvCüv:...
hayde öptüm kuzucuklarım ...
buarada ece nerdesin yahu hadi rocku anladık hazırlık içindede sen nerelerdesin yaw ses ver kız....
bebişim iyi canım çok sevindim eşinin sana karşı olan tutumu baya değişmiş Allah nazardan korusun tahtaya vur aman :))))inşallah hep böyle olun öpüyorum canım
evet baya degısıklık var :)):asigim:bırdaha olursa zaten bu sefer dırek kafansına vurucam:mymeka: klava:dılegın ıcınde cok sagol canım..
sız nasılsınız?esın doğum yaklastığı ıcın cok heyecanlıdır baba olmak oğlunu gormek ıcın safak saymaya baslamıstır.Allah hıc kımsenın agzının tadını bozmasın:Saruboceq:
eşimle aram iyi canım o da baya heyecanlı yavrusunu dört gözle bekliyo benim gibi :ecrin_bebek:inşallah bakalım hayırlısı ile bi doğsunda teyzesi onu poposundan ısıracam kaydirigubbakcemile3 amin canım Allah herkesin yuvasında mutlu etsin 33.haftamdayım çok az kaldı hayırlısı şimdiden baya heyecanlıyım bir de benim bebiş çıkmak istiyo sanki öyle bi vuruyo ki maaşallah pek hareketli bu günlerde Allah sana da tattırsın canım
ooo kizlar sohbeti baya ilerletmezssiniz valla.bebisim canim dedgin gibi kiz oglan farketmez saglikli olsunlarda baska bisey istemeyiz dimi.kardeleen hadi bakalim önce senmi yada benmi dogurcaz gerci ben ocagin 20sine kadar kalarmiyim bilmemkikaydirigubbakcemileay cok heycanli dimi kardelen zaman yaklastikca daha kipirtiyor kelebegim.
ececim bende test sonuclarini merak ediyorum cikinca yaz mutlaka.kendine iyi bak.
wom saka saka tabiki bende oglsum konsunda cok korkagim yani ayni senin gibi insanin evladi baskaymis yani.
rack yarin evinde olcakmi kizlar yada yolami cikcak onun yol baya uzun cünki.neyse haftaya artik bi ara toplasalim bi parti yapalimmmmmmmm:lepi::lepi:
selam millet ...
ayy bugun temizlik yapayım dedim bir yoruldum anam zayıfkene ordan oraya pır pır yapardım heçte yorulmazdım voyiii bugun belim kopacak gibi oldu yarıda bıraktım napak ...
kızzz gülsü len sen kacıncı haftandasın olum ne kadar doguma altta takvimin yok ule merak ettim yaz okey ....
hepinizi seviyorum ve öpüyorum şımarmayın hemen hıh mucks.... :)))))))))))
bebişim:)) ordamısın kısss nasıl gidiyor hamilelik bulantı halsizlik uyku hali falan varmınaniknanik
Canım yaa ne güzel bak sende hamilesin artık söylediğin dde çok mutlu olmuşdum bidenem bak evinede güneş gibi doğdu yaralarınızı iyileştirdi bebişin:içelim:
a.s.