rack cnaim ordamisn ben oglusumun odasindan bazi resimleri albümüme yükledim ama en fazal 3resim yükleniyo niyeki ordan baksana canim.bide buyazi yazdigim kisma oglumun resmini koyacam ama nasil bi anlatsana.
kizlar ben simdi cikcam postaneye gitmem lazim. size yetisirsem konusalim. ozledim yahu. ama bi rahat yok be kicimi koymadim daha koltuga heee. gelir gelmez sinirlenmeye basladim :)))
sagol bebisin sende alirsin bu arda test sonuclarina bi masallah diyorum iyi cikmasina cok sevindim.canim baktiysan sence sari takimmi iyi olmus yoksa o mavilisimi.ay rack döndü az sonra digerleride gelir ne güzel oldu dimiyaaa
hu huuu ben geldim kızlar bakıyomda sohbete başlamışsınız rock kankam evine hoşgeldin canım kzıım dur be ne bu acelen hele bi dinlen öyle yaparsın temizliği biz yapma desekte sen yaparsın biliyorum nasılsın canım yolculuk baya yorucu geçmiş anladığım kadarıyla bir tek eşinin yokluğu üzmüştür seni o da geliyomuş yakında herhalde şimdiden Allah kavuştursun canım
bebişim ikili testlerin temiz çıkar korkma canım ense kalınlığı iyi ise o da iyiidr Allah nazardan korusun sende ilk trimesteri atlattın hayırlısı ile maaşallah yavruna demek büyüdü haa eee büyüyecekler de çıkacaklar içimizden :))yerim ben onu acaba kzımı erkek mi çok merak ediyorum şimdiden :)
gülsü 41 kere maaşallah canım resimleri gördüm de ne güzel bebişin odası öyle imrendim valla biz oda yapamadık yanıma taşıyacam beşiği sadece artık vandan gittikten sonra hayırlısı ile o da alırız oğluşuma:))bu arada bu ultrason resimleri yani değil mi hepsi 6 aylıkken mi çekmişlerdi
buda devrim ahmetim sekerlerrrrrrrrrrrrr masalllah deyin kizlarrrrrrrrrrrr
allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh. bizi bile böyle etkileyip ,gülümsetiyorsa size yaşattığı mutluluğun tarifi mümükün değildir... odasına kendiside çok tatlı maşallahh diyeyim dedimm görünce.....Allah analı babalı büyütsün şimdiden..
( ablamada dua ederseniz çok sevinirim anne olması için)