Buluma noktamz :))

wom kız çok yorma kendini yiğenime iyi bak annesi dikkat et kendine senin nasıl gidiyo hamişliğin rahatmısın mide bulantıların hala devam ediyo mu gerçi ben senin aylarındayken hala geçmemişti bu her bünyede farklı olabilir kimi 9 ay boyunca mide bulantıları oluyomuş kiminin de daha önceden bitiyomuş.hamiellik zor valla herşeyden önce kadın olmak çok zor :))öpüldün canım
masallah rabbim nazarlardan saklasın cok rahat gecio abla mide bulantılarım coktan gecti şükür sadece mide yanması var ama bulantıdan iyidir yani öptüm ablajım...:emir_bebek:

canım cok yorma kendını dıkkat et..yardım al yakınlarından..
bızde senı sevıyoruz ve opuyoruz optum yavrum
haa bu arada kızının adıne olcak ?

ay ben temizlik yaparken kimseyi istemem anam yanımda kimse benim gibi yapmaz yarım yamalak yaparlar biliyorum son aylarımda birini tutar esim gerci şimdiden diyo bi yardımcı tutalım yorma kendi diye ama :1closedeyes::dilcikar:ben istemiyorum :roflol: son aylarda artık rabbim nasip ederse...heralde beni seviceksiniz yok bide sevmeseydiniz valla beyninizi patlatırım sizin sacınızı basını yolarım alimallah :roflol::roflol::roflol: kızım adı CEYLİN olcek teyzeleri anlamıda cennet kapısı cennete acılan kapı ....

hayde öptüm hepinizi mucks görüşürüz......hihoyyyt

ay bebisim ne güzel massallah diyleim popunu kasi kiz nazar falan deger sonra baslarsin ögürmeye ha:bbo:cok fena omide bulantilari neyse sana nazar :nazar:canim esinle böyle mutlu olmana cok sevindim onada bi masallah diyekkk:nazar:
wom demek ceylin haaaaaaaaaaa cok güzel isim canim ismiyle yasasin diyorum kizini öperim tabi senide seker.
kardelen sende kendine iyi bak bak son ayimiz canim fazla yorulma bu arada kizlar rack gelmistir artik dimi.ay girsekte dogurmadan bi konussak yaniiiiikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5neyse bende yoruldum kizlar yemekte isti derken daha yeni bitirdim önce size yazim dedim artik uzanma zamanim geldiiiiiiiihihoyyy
ece sen napiyon kiz nerelerdesin kayboldun yineeeeelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
herkesi öptüm kizlarrrrrrrrrrrrŞenizbyyyyyyyyyyyyy

wom aman canım aman mide bulantılarının geçmesine sevindim çok kötü oluyordu yaa mide yanması için doktorum bana gaviscon vermişti çok iyi bi ilaç yanma hazımsızlığa birebir ben çok memnun kaldım hala onu içiyorum bu arada ceylin ismi çok güzel benim kızım olsaydı ceylin koyacaktım isim konusunda güzel bi seçim yapmışsın adıyla yaşar inşallah minik meleğin öpüyorum senide ceylinimi de:))

gülsü son aylarımız gerçekten canım dikkat etmemiz gereken aylar bu aylar.bebişler büyüdüğü için iş yaparken bile yoruyolar hemen kasılmalarımda oluyo arada yoruluyorum çok çabuk öyle ağır işler yapmıyorum zaten sende kendine dikkat et tatlım öpüyorum

rock evinde olabilir ama interneti bağlanması lazım kapattırmıştı ya gitmeden önce o da bu yakınlarda girer özledik onuda yahu:))

bebişim ne oldu kız gittin mi doktora haberdar et ikili testlerin ne zaman yapılacak yoksa bugün mü yapıldı inşallah temiz iyi çıkar sonuçların.sonuçlar hemen çıkmıyo zaten biraz zaman alıyo çıkması hayırlısı inşallah

ecenur sen nerelerdesin gülüm seni de merak ediyoruz ne var ne yok yaz öpüyorum hepinizi

selam kizlar. ben geldim evimdeym nihayet. yarin internet baglaniyo aksama girinde konusak loo. cuma aksami yani. optum sizi.

rack canim hosgeldin yaa cok sevindim hehe aksam benim kocada evde yok demekki güzel bi gece olcak sekerler aksama burdayimmmmmm canimmmmmmmmm simdilik byyyyyyy

rock hoşgeldin canım evine bu akşam görüşürüz anlatacağın çok şeyler vardır bize:))öpüldün

arkadaslar ben yeni üye oldugum şiçin yorum yapamıorum:KK43: fransızım yani konulara:)üüüüüffffffffffffffff

rock hosgeldın canım:))cok sevındım.aksam gorusuruz..
womm ceylın ısmını cok begenıyodum ben super olmus bence ısım :)) bızede bı ısım bul teyzesı
gulsu kocan yok he evde benımkıde yok he hee :))
kardelen evet canım dun doktordaydık 2lı testımız yapıldı.
kocaman olmus teyzesı o kadar tatlı gozukuyodu hayretler ıcınde onu ızledım bı ara kendımı kaybettım kahkahayı bastım doktor ne oldu nıye guluyosunuz dıye sorunca bıse dıyemedım :)))delı demıstır kesın..
ense kalınlığı :1mm
crl :8.2 olmus kan sonuclarımız 3 hafta sonra cıkıcakmıs ..
hayırlısı bakalım pazartesı 2. doktoruma gıdıcem guvenlık kuvvetlerı hastanesıne
askerı hastanedıkı doktoru begenmıyorum cok ılgısız

slm rack burdayim geldim sekerim kusura bakma oglusumla karnimizi doyurduk yemicektim ama dedim oglusum acikmistir yiyim yinedeeee.ay tekrar hosgeldin canim anlat yolculuk nasildi türkiye nasildi ay evin nasil anlöat ne bilem haberler sende

selam gulsucum. turkiye cok guzeldi vallah cok iyi geldi. Yolculuk yorucuydu cok uzundu yaa bitmek bilmedi. almanyadan bi bindik tam 10 saat uctuk. deliriyorum sandim bi ara o kadar bunalmisim. bide ben uyuyamiyorum ucakta. neyse sonucta evdeyim. temizlik yapmaya basladim bile. ozlemisim burayida yahu. sen neler yaptin gun sayiyorsun demi? az kaldi vallaha hayirlisiyla.

tahmein ettim yorucu oldugunu ben bile 3buuck saette cildiriyorum havada vallahi 10satte ölürüm keisn.ay türkiyeni n güzel olduguda kesin cok özledim bende ama napim gidemedim ama olsun annemgil gelcek 15gün sonra yazada ben giitcem oglusumla.âz kaldi canimya 11 0cak normal günüm ama ben baya agirlastim kanrimin alti sizliyor resmen cok heycanlyiim rack.allah iyiligini versin hemen temizlikmi yaptin o yorgunlukla ay ne cabuk gecti hakketyaa

canim allahin izniyle oglusunu kucagina aldiktan sonra gidersin turkiyeye. Annenin gelmesine cok sevindim. kendini turkiyedeymissin gibi hissedersin kesin :)) Agirlasman normal nerdeyse bitti 9 ay. artik bol bol dinlenmen lazim.

rack dinleniyorum napim evde yapilacak is olursa mecbur yapyioruz ama sagolsun büyük isleri hep yapti.oda olmasa hic bitiremezdim.annemede birakmak istemedim cünkü gelenden gidenden zaman bulamaz bide temizlikmi yapsin.valla rack oglusumun gelmesi herseye deger oyüzden pekde üzülmüyorum.herseyi hazir oglusmun rac odasi biberonlari kiyafetleri süsleri yarinda oglusum yanimda yatsin diye kücük sepet alcaz ilk 3ay yanimda yatsin diyorum cok kücük olur ilk basta hemen odasina koyamam.

ah canim benim cok heyecanlisin belli. ne guzel. odasi herseyi hazir demek. fotolarini koyarsin bi ara bakariz merak ettim :)) hayirlisiyla gelsinde gerisi hersey hallolur.

:teytey:ya rack ultrasyon resimlerini görsen sok olursun net cikyior oglusm ama iste ben bilgisayaar yüklemeyi bilmiyorum bitürlü yapamadim esimde yapcam dedi unuttu.allah bu heycana sana da yasatsin canim onun öyle resimlerini görüyüoruzya daha bi deli oluyoruz.esim kanrimdan hic ayrilma itsemiyor zaten.devamli eli kanrimda oda bi oynuyor görsen cok seviyor birinin o^kendine dokunmasina.hissediyor hemen baslaiyor vurmaya ben burdayim der gibi.doktor diyoki tipki sen tabi esim kisakansada hakket bana benziyor bugün internetten annemle arkadaslara gösterdim son resimlerini sok oldular yine.bana ddediler brovo nasi becerdin kenide bukadar benzetmeyi.cok yakisikli bak söylim kizin falan olursa asik olur oglumaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:

canim herhalde cok baska bi duygu olsa gerek. herkes ayni seyi soyluyor aynen senin anlattigin gibi anlatiyorlar. Allah herseyi icine sindirsin. benimde bi zamani var herhalde ne zaman olursa olacak isyankar tavirlarimi biraktim artik :))

esin bi dönsün eminim fazala bekletmicek seni yavrun.bu ardaa ne zaman gelir kocan ay nasil özlemissindir birbirinizi valla o özlemle biseyler olur benceeeeeee

insallah canim. esim 7 ocakta geliyo ama ben hasta olcam tam o gun :KK43:( olsun artik napalim. nasip ne zamansa o zaman olur.

rack cnaim ordamisn ben oglusumun odasindan bazi resimleri albümüme yükledim ama en fazal 3resim yükleniyo niyeki ordan baksana canim.bide buyazi yazdigim kisma oglumun resmini koyacam ama nasil bi anlatsana.

X