slm canım bence sarı renk guzel ıyı secım olmus genelde hep mavı oluyo degısık olmus..dayınlarda gelıyo demek gozun aydın ne guzel baya kalabalık olcaksınız..doğumdan once hepsinın sana destek olması ıcın gelmesı kendını ıyı hıssetmen acısından cok ıyı olucak rahatlarsın..öptümm :))ıslm kizlar nerelerdesiniz bakem bayram diye geziyosunuz dimi ohh oh ne güzel yapiyosunuz valla.ben evdeyim artik iyicene agirlastimya birakin gezmeyi yatarken saga sola dönmeye bile üseniyorum.kizlar annem gönderdigi uyku setleri geldi ilk önce sari renktekini serdim maviyi sonra serim dedim sizce nasil yapmisim.bu arada rack canim seningelcegin hafta misafirim gelcek sanirim hemde yatili dayimgil ay ondan sonrada dogum falan derken ya kizlar siz toplaninca bende burda olmak sitiyorum yaaaaaaa.hepinizi özeldim gercekten kendinize yii bakin olurmu öptümmmmmmmmmm milletttttttttt
selam kızlar. Ay artık tamam cok az kaldı evime kavusmama. Sinir geldi ustume. Herkes evinde rahat abicim kim ne derse desin. Gulsu canım ben 17sinde varıyorum ama hemen internet baglanmaz. Ben diyorum ki onun pazartesisi falan gelirler baglamaya. sizi yine haberdar ederim canlarım. siz 17sinden sonra hergun bakarak olun ben size haber vercem hemen. Sonra esim geldiginde siz zaten mesgul olacaksınız o donem konusamayız ama bebisler buyusun hemen baslarız muhabbete. Size soracaklarım olabilir :)) Anladınız siz onu. Neyse opuyorum sizi kızlar. Konusuruz yine
Bye canlar
bebişim merhaba canım artık bebişin 3 aylık oldu gözünaydın olsun riskli aşamayı geçmek üzeresin hayırlısı ile.2 li test günün gelmiş çatmış bile baksana.Allah nazardan korusun demek bebişini özledin ultrasondan senin ki net gözükür ama bizimki büyüdüğü için gözükmüyo bile doğru düzgün parça parça gözüküyo bacakları eli yüzüartık nede olsa büyüdü kuzum 1 ay kaldı hayırlısı ile doğumuma ama korkuyorum yine de erken doğum olaylarını duydukça bende Rabbime dua ediyorum tam zamanında doğsun diye 33.haftaya girmek üzereyim hayırlısı ile 5 haftam daha var inşallah tamamına erer kuzumu zayıf cılız doğurmak istemiyorum hayırlısı olsun ne diyeyim.Allah herkesin yavrusunun tam zamanında doğmasını nasip etsin inşallah öpüyorum canım
kızlar wom gülsü hırçındeniz rock hepinizi öpüyorum
selam kızlar naberler ...
bayram telası bitti herkes evine döndü heralde ben mesela ... ay kızlar ben bebegime cok baglandım ya ona bişe olursa ben yasayamam demek annelik duygusu dedikleri bu olsa gerek o karnımdayken bile onu özlüyorum yaa Allah ım deliricek gibi oluyorum bazen bide tekmeleri cogaldı masllah hoppidi hoppidi içimde mac yapıyo sanki uff bana bi akıl verin kafayı yicem ona bişe olmasından cok korkuyorum yaaa hayatım biter mahvolurum ben yaaa ufff cok mu sacmaladım?? bi yandan cok güzel bir duygu biryandan insanı mahvedecek bir duygu sürekli evde karnım acık geziyorum hep gözüm göbegimde tekmelerini görünce hemen aglamaya baslıyorum neyse yaw sıkmıyayım sizi öptüm hepinizi siz olmasanız napardım ya kime acardım içimi kimseye diyemiyorum gülerler diye neysa muckss hepinize tek tek...