Buluma noktamz :))

canim benim canim cok sevindim rackcim artik geriye tek kalan sey esine kavusman cok mutlu oldum cnaim bu habere hayirlisiyla evine dönde bebek calismalrina basla artik hadi öptüm sekerimmmmmmm

selam millet...
dün doktordaydım KIZIM olcekmiş ona göre şimdiden hazırlık yapın işsiz arabasız villasız iş adamı olmayan birine kız vermem ona göre :roflol: herseyimiz cok normal ilerliyo teyzeleri doktorumu<z bir sürü tahlil istedi ay bir an önca dogsada navussam bebeğime yaw ...:CüvCüv:

kız rockum hiç düzelmedikki anam tekrar bi sorunum olmasına gerek yok yani bebek olmasa varya coktaaannnnnnnn bitmişti göya bir ara düzeldik hesapta kimsenin değişmeye niyeti yok bolye geldik bole gidicez anam napak senide merak ettim şimdi neyse eve dönünce anlatırsın rahat rahat bacım ayrıca esini de kontrole gonder belkide onda var bir sorun bilemessinki anam ama bence ikinizdede yok hep psikolojik olum bak görücen sende ecede bebeğinize kavusacaksınız en yakın zamanda ...kaydirigubbakcemile5

gülsü kız hadi bakalım telaş basladı Allah bir nefeste kurtarsın inşallah kardelen ablamıda tabi bende gülsü bacım gibi normalden tırsıyorum ama aksine sezeryandada tırsıyorum ben cok cesaretliydim ne oldu bana bilmem ama yinede en biz ne dersek diyelim son anda belli oluyo hersey oyuzden yormayalım beynimizi bence ...yerimseniben

ece ve bebişim nerelerdesiniz yaw ses verin kaydirigubbakcemile
huyde öptüm hepinizi bye....a.s.

ayyyyyyyyyy kız nasıl unuturum bu arada 53 kilo olmuşum tarihe gecin :roflol: popom önde gidiyo arkama bakmıom anam aynada uyuz oluyorum kendimi oyle görünce :roflol: neyse bacım hoscekalın...

kiz wom tebrik ederim seni demek kiz anasi olucan bak benim yakisikli oglumu görürse kizinin gözü ne villayi ne yati nede kati görür:sm_cool::sm_cool:söylim sana:1closedeyes::1closedeyes:demek 53kilo olmusun ben unuttum o rakami vallasenağlamasenağlamaneyse canim artik bebislerimiz saglikli olsunda katlancaz kilolara hepinizi öptüm canlarimmmm:CüvCüv:

rock canım benim ya inan çok sevindim sağlıklı olmana merak etmiştim seni içimi rahatlattın ya yaşa be:))şimdi sıra bebişte hadi bakalım döndüğünde hayırlısı ile eşinle birlikte olman kaldı yanlız bebek fikrini at kafandan beraber olurken bi bakmışsın tutmuş Allah gönlüne göre versin kankam iyi olduğuna sevindim

womanly canım benim tebrik ederim kızın olacağı benim içime doğmuştu zati.:))hadi bakalım hayırlısı olsun gülüm doğumdan korkuyon ama mecbur bu veletler çıkacak içimizden :))Allah bir nefeste kurtarsın inşallah öpüyorum

gülsü ece bebişim sizlerde iyisinizdir inşallah bende yarın doktora gidiyorum kontrollerim var oğluşumu özledim :))inşallah herşey yolundadır

hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın kızlar a.s.

kızlar hadi maşallah doğum yaklaştı oğullarınıza kavuşacaksınız kardelen ve gülsü resimlerini isterim bebişlerin canlarımŞeniz
Womm canım gözün aydın olsun öğrenmişsin cinsiyetini kızın olmasına çok sevindim canım inş birgün bende kızıım olacağını öğrenirim (tabi sağlıklı olması öncelik) ama içimden de kız geçiyor napem:1rolleyes::sm_cool:
Bebişimin dediği gibi kız olur bellimi olur yaniicokacimcoook
Rock canım bu tiroit hormonuna özlelikle bakmak istedi dok canım çünkü bebek hiç gelişmemiş dedi bana keseyi de bebğide gördüm ben resmi bile hala bende:çok üzgünüm:
Ve bana dediki canım tiroit den kaynaklanabilrmiş dedi bakmak istedi işte düşük ve sağlıksız gebeliklere sebep olabiliyrmuş bu ayrıca tabi eşimin tahliline de bakılacak aman yaa ne biliim canım inş önemli bir durum yoktur da birdaha yaşamam böyle birşey hani korkmuyorda değilim uff başınızı ağrıttım bende he kapıyom çenemi:tomato:
Sizleri öpüyorum canlarım.......Şeniz

hırçındenizim senin tahlillerin daha önceden yapılmadı mı tiroidine bakılmadı mı yani kanda çıkıyo zaten ona bi baktır gülüm önemli çünkü inşallah kötü bişey yoktur senin gebeliklerin demek ki sağlıksız oluyo bunun mutlaka bi nedeni var ama sende bilmiyosun sanırım aman canım ya dikkat edin ve üzerine durun neden sağlıksız gebelik oluşuyo neden tekrar eden düşükler oluyo Allah bidaha yaşatmasın gülüm inşallah yakında sağlıklı bi hamilelik geçirmek nasip etsin Rabbim öpüyorum kendine iyi bak

canım ya hakketen doğum yaklasıyo..hayırlısıyla sagsalım kucagınıza alırsınz ve bı ıkınmada doğurursunuz dıycem ama sen sezeryan ıstıyosun valla bende acıkcası sezeryan ıstıyorum o daha bana cazıp gelıyo normal doğum daha ıyı olsada daha saglık gorunsede bende sezeryan ıstıyorum.ınsanların cesaret meselesıyle kıyaslamasıda bana ters gelıyo.1.sı normal doğumda ebe sezeryanda doktor oluyo 2.sı normal doğumda bebegın doğum esnasında ebenın yanlıs hareketıyle bebeklerde doğustan olusan omuz kalca cıkıklıgı oluyo ha bu demek degılkı ılla boyle olucak tabıkı hayır ama bende cesaret yerıne kendımı guvende hıssetmeyı tercıh edıyorum.herkesın kendı tercıhı herkes ıcınde hayırlısı olsun.sezeryan yada normal hangısıın daha saglıklı olucagı tartısmaya acık bır konu dolayısyla ıkısınede karsı degılım butun bebısler saglıklı olsunda gerısı bos :))Allah hepimize hayırlı doğumlar nasıp etsın:Saruboceq:
benım hamılelığım cok tuaf ya sırnaşık şeyben hala bıse hıssetmıyorum ne bulantı ne baska bıse sadece 3 gun sol tarafım karnımın ıcı cok agrıdı o bıraz endıselendırdı ama sımdı ıyım cok sukur..ara ara yıne oluyo ama cok degıl

oh ohh masallah hazırlıkların hepsını bıtırdın doğuma gun saymaya basladın hadı bakalım bır ıkınmada merhaba der ınsallah dunyaya:sm_cool: esyalarınıda ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun.doğumdan sonra devrımle ugrasmaktan artık ugramazsın sıteye...

rock canım gelmene demek 15 gun kaldı az kalmıs esınde bızde sagsalım sana kavusmak ıcın beklıyoruz hele seninkı yazık beklemekten ne hallerdedır adamcaz :)))))ben turkıyeden kıbrısa getırdım ucakta sorun olmuyo ama ben yanıma el valızı olarak alıyorum genelde.el valızındede 10 kılo hakkın var.doktor kontrollerının ıyı gecmesıne sonuclarının temız cıkmasına cok sevındım.yumurtlama gunlerını karıstırıyomussun bak?yanı o zamanlar yanlıs gunlerde calısıyomussunuz yada cok calısmıyomusun.artık daha cok ve dıkkatlı calışcaksın dersıne bak doktordan kopyada aldın:))hadı bakalım ınsallah sagsalım hırcındenızle bırlıkte hamıs kalırsınız.bu arada temmuz annelerınde troid hastası olan 2 arkadas hamıle kalmıs ve suan hatta bebek hormanlarını dengeleyıp troıdden kurtamıs gecıcı olarak mı tam bılmıyorum ..

wom yavrum ne guzel haber bu bebısın kıs olcak heh ayy cok sevındım:))hadı gozun aydın hayırlısı olsun.ecenın tahmını tuttu desene bakalım benım onun ıcın tahmınım cıkcakmı :))sımdılık 2oglusumuz bır kızımız var eger uce uc olursa cok gulerım 3 erkek 3 kız:))3.erkek benımkısı olcak dıye dusunuyorum.ecenın zaten kıs rockta kıs olursa tam olur :)))))))))))))))))))nasıl hayel ama?
Allah herkes ıcın saglıklı hayırlısı evlatlat nasıp etsın..

hırcındenızım canım hıc korkma hersey guzel olcak sadce buna ınan ınanmak basarmanın yarısıdır.ben mesela senın kızının olucagına ınanıyorum bak sımdıden gulsu womun kızına goz koydu benımkı oglan olursa bende senın kıza talıp olucam kardelende rockun kızına :)) ya ben bu aralar amma hayel kurmaya basladım hayırdır ınsallah.haa ayrıca o nasıl laf basınızı agrıttım falan tabı agrıtcan hepimiz bırbırımızın bas tacıyız bırbırımızle paylasmıycazda kımınle paylascaz.aksıne paylasmadığın zaman basımız agrıyo acaba ne yaptı bu hırcın kız dıye:))

kardelen gulsu opuyorum sızlerıde hatta herkesı bebslerıde :))

Son düzenleme:
slm kızlar bugün doktordaydım maşallah bebişim iyiymiş çok şükür bebiş ters dönmüş yani başaşşağıya :))normal doğum için hazır kuzum ama Allah tamamına erdirir inşallah tam zamanında doğmak nasip olsun bütün bebişlere.1.700 gr geldi çok şükür Rabbime 21 veya 22 haziranda doğumum olacakmış bilginiz olsun kızlar hediyelerinizi şimdiden hazırlayın deeeeeeermişiiiiiimmmm:)))))canınız sağolsun o yeter bana.şimdiden çok heyecanlıyım valla hayırlısı ile bi doğursak başka bişey istemiyorum.

bebişim sende sezeryan istiyomuşsun okuduğum kadarıyla valla ben büyük konuşmak istemiyorum ama ben normal doğum yapamam o cesaret yok bende neden yapamadığımı da siz çok iyi biliyosunuz (anladınız siz onu)inşallah o da yakında düzelir doğumdan sonra herşey yoluna girer öyle veya böyle mecburum yani.ben burdan biçok arkadaştan duyuyorum epidural sezeryanın çok rahat olduğunu ve çok çabuk toparlandığını söylemişlerdi kimi tavsiye ediyo kimi de etmiyo ama çoğunluk rahat olduğunu söylüyor.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

kızlar doğumum için 21 veya 22 haziran demişim ya yanlış yazmışım kızlar :roflol:21 veya 22 ocak diyeceğime haziran demişim nerden çıktı bu haziran ya hiç aklımda da yok :)))))

hadi hayirli ugurlu olsun kardelen az kaldi gercekten doguma ben tam tarih veremiyorum normal günüm 11ocak ama eminim 1haftta yada 10gün önce gelcek oglunun kilosuda güzelmüs iyi besleniryor pasan allah nazardan saklasin hepimizin yavrularini.
bebsim iyisn dimi kiz bulantin falan yok sanirim oh oh ne iyi.wom gelinimize iyi bak olurmuuuuuuuuu.eceeeeeee eceeeeeeeee nerdesin kiz nasilsin doktora falan gitcektin ne oldu canim.
rack bekliyoruz hadi artikkkkkkkkk gellllllllllllll.

sağol gülsücüm inşallah bakalım kilosu iyimiş evet doktor normal bu haftalarda bu kadar kiloda olması dedi.seninde az kaldı benden önce yapacan doğumu hayırlısı bakalım seninde ne kaldı ki şunun şurasında normal doğum yaparsan eğer Allah bir nefeste kurtarsın inşallah arkadaşım.Allah sağ salim yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin inşallah öpüyorum kendine iyi bak

selam kızlar ;
herkese yorumları için ayrı ayrı tek tek tesekkürü bir borç bilirim esen kalın :roflol:

ayyy bunu koymadan edemedim yaw bakın teyzeleri nasıl size el sallıyo ay ay yerim ben onun küççük poposunu ...

kızzzzzz tü tü masallah deyin benim kızıma tamammı len hade öptüm sizi anam mucksssa.s.

Wommmmmmmmmmmmm o el ne yaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
Koptum leeen ben o eli yirim yirim leee çok tatlı yaw maşallah bacım senin kız pek bi cadı olcek gibi geldi bana

Kızlar ben daha dok gitmedim canlarım regl olmayı bekliyorum oazamn gidicem çünkü daha var yani ama haebr vericem mutlaka sonuçları alınca allahım inş herşey normaldir yaa artık bende anne olmak istiyorm :çok üzgünüm:

wommmmmmm masallah masallah yerim ben o elleri canimya.ececim mutlaka git doktora sonra ama ihmal etme olurmu herkesi öptüm kizlarrrr byyyyy

ay maaşallah wom ne kız o öyle ne güzel çıkmış parmakları bile sayılıyo :roflol:bize resmen el sallıyo gerçekten Allah nazardan saklasın canım öpüyorum

hırçındenizim canım benim doktora git canım bunu sana daha önceki msjımda da söylemiştim inşallah herşey normal çıkar canım içini ferah tut aklına kötü bişey getirme Allah yardımcın olsun bitanem kıyamam ben sana Rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelik geçirmek nasip etsin inşallah sende annelik duygusunu tadarsın canım benim dularımız seninle ve rockumla

selam kızlar. oy oy oy kardelen ve gulsu ne kadar az kalmıs dogumlarınıza yaa. ben gelcem gelmesine de ama siz artık giremezsiniz sayfaya kolay kolay. kırk yılda bir denk gelcez bebişler 3 aylık falan olunca mama yapmaya kalktıgınızda soyle bi bakarsınız artık :))) hayırlısı canlarım yaa. benim 9 gunum falan kaldı burdan yola cıkmama. artık cok ozledim evimi yaaa. sıgamıyorum yataklara burda. off yani. bayramda geldi buarada. neler yapacaksınız bakalım bayramda?

womanly bebiş cok cana yakın aynı sen. el bile sallamaya baslamıs. Masallah diyek gari.

boyle iste kızlar yazarım yine. Optum sizi.

Rock canım valla bi biz kaldık hee acaba sıra bizede gelirmi yaw
Bu arada senindok kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım yaa atık sıra bebede :ecrin_bebek:
Ben bayramda gezecem sanırım sinemaya falan da gidecem arog izlicemkaydirigubbakcemile2
Kardelen ablacım ihmal etmemeye çalışıyorm işte bakalım kısmet ama senin bu iyi niyetin ve içten duaların için çok teşekkür ederim...
Gülsü senin oğlunun adi devrimmi?? benmi yanılıyorum valla bende bu ismi düşünüyorumda eğer oğlum olursa dabi deniz devrim koymayı düşüniyorum fallasırnaşık şeyyerimseniben
Bebişim:)) nerelerdeeeeeeeesin kıssssssss senin bebede büyüdü hee bakalım seninki ne olacak
Senin oğlun benim kızım olursa veririm kız senden iyi kaynanamı bulacam ben:1closedeyes:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…