Buluma noktamz :))

rock kankam hakket az kaldı doğumuma ama ben yine girmeden yapamam bebiş uyuduğu zamanlarda yine konuşuruz 4 ocakta zaten kayınvalidem ile kayınpederim geliyor baya bi yardımı olacak kayınvaldemin.iyi olmana sevindim canım demek evini özledin insanın kendi evi gibisi yok ben anacım bende izmire annemlere gittiğimde evimi yatağımı arıyorum eee şimdi senin koca özlemin de var hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin canım eşinle.birbirinizi ne özlemişsinizdir kimbilir kıyamam size :))seninde azkalmış gitmene inşallah sağ salim yuvana kavuşman nasip olur.bayramınızı şimdiden kutluyorum canım.biz evdeyiz herzaman ki gibi geçicek bayram bir değişiklik yok yani anlayacağın öpüldün

hırçındenizim canım benim tabi ki seni düşünecem çünkü çok seviyorum hepinizi ve hepinizin iyiliğini istiyorum Allah yardımcın olsun bitanem sen bebek olayını hiç kafana takma Rabbim ne zaman dilemişse o sana gelecektir umudunu kaybetme sakın öpüyorum

selam kızlar ;

hepinize tek tek tesekkür ederim ben bu yazıları okurken mutlu oldum ya bebegimde beni tekmeledi oda tesekkür ediyo size yani ....

bu arada herkesin şimdiden bayramı kutlarım huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim...

11.jpg

selam kızlar bayramınızı kutluyorum hepinizin. Bende evdeyim gari bayramda zaten kaldı surda 9 gun evime gitmeme. Gobek atacam vallahi evime bi kavusayım. tabi cok temizlık falan beni beklıyo gidince ama olsun varsın problem etmiyorum. opuyorum hepinizi.

bende hepinizin bayramını kutlarım şimdiden öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın

Selam kızlar bende sizin bayramınızı kutlarım canlarımŞeniz
Hepinizi çok sefiyoooooooooooommmmm:asigim:a.s.:teytey:

slm millet yemek yapicaktim ama size bakamadan mutfaga gidemedim.kizlar bende sizin bayraminizi kiutlar hepnizi öperimmmmmmmmmmm.ececim oglumun ismi devrim ahmetttttt demenk sende koyacaksin devrimi koy canim adas olur bebislerimizzzzzz.hadi kizlar ben yemek yapamya gidiyommmmmmm mucuk mucukkkkkkkkkkkkbyyyyyyy

gülsü canım yaaa inş arkadaşının bebeği iyileşir dualarım sizinle:Saruboceq:

slm kıslar masallah sıze hepiniz cok ıyısınız herseyın yolunda olmasına cok sevındım :))
wom resım süper bayıldım yesınler onun ellerını :)) senınkı tam fotojenık olcak.
hırcındenız demek bana hala tuaf gelıyo :))2009 anne adayı daha guzel
rock gercekten az kadı gelmene ıcın kıpır kıpır yuvana esıne kavuscagın ıcın masallah sıze :))
kardelen kavınvaldenler gelıyo demek gozun aydın canım artık az kaldı bırılerının yanında olması ıyı olucak.
gulsu canım arkasın ıcın cok uzuldum ıns.bir an once ıyılesır sende bu halınle fazla dusunup canını sıkmamaya calış..

herkes sımdıden bayram kutlamasına gecmıs :))bende sızlerın yakınlarınızın ve tum musluman alemının kurban bayramını kutlayıp yanlarınıza bırer opucuk konduruyorum :))

slm kizlar nerelerdesiniz bakem bayram diye geziyosunuz dimi ohh oh ne güzel yapiyosunuz valla.ben evdeyim artik iyicene agirlastimya birakin gezmeyi yatarken saga sola dönmeye bile üseniyorum.kizlar annem gönderdigi uyku setleri geldi ilk önce sari renktekini serdim maviyi sonra serim dedim sizce nasil yapmisim.bu arada rack canim seningelcegin hafta misafirim gelcek sanirim hemde yatili dayimgil ay ondan sonrada dogum falan derken ya kizlar siz toplaninca bende burda olmak sitiyorum yaaaaaaa.hepinizi özeldim gercekten kendinize yii bakin olurmu öptümmmmmmmmmm milletttttttttt

selam kızlar. Ay artık tamam cok az kaldı evime kavusmama. Sinir geldi ustume. Herkes evinde rahat abicim kim ne derse desin. Gulsu canım ben 17sinde varıyorum ama hemen internet baglanmaz. Ben diyorum ki onun pazartesisi falan gelirler baglamaya. sizi yine haberdar ederim canlarım. siz 17sinden sonra hergun bakarak olun ben size haber vercem hemen. Sonra esim geldiginde siz zaten mesgul olacaksınız o donem konusamayız ama bebisler buyusun hemen baslarız muhabbete. Size soracaklarım olabilir :)) Anladınız siz onu. Neyse opuyorum sizi kızlar. Konusuruz yine

Bye canlar

slm kizlar nerelerdesiniz bakem bayram diye geziyosunuz dimi ohh oh ne güzel yapiyosunuz valla.ben evdeyim artik iyicene agirlastimya birakin gezmeyi yatarken saga sola dönmeye bile üseniyorum.kizlar annem gönderdigi uyku setleri geldi ilk önce sari renktekini serdim maviyi sonra serim dedim sizce nasil yapmisim.bu arada rack canim seningelcegin hafta misafirim gelcek sanirim hemde yatili dayimgil ay ondan sonrada dogum falan derken ya kizlar siz toplaninca bende burda olmak sitiyorum yaaaaaaa.hepinizi özeldim gercekten kendinize yii bakin olurmu öptümmmmmmmmmm milletttttttttt
slm canım bence sarı renk guzel ıyı secım olmus genelde hep mavı oluyo degısık olmus..dayınlarda gelıyo demek gozun aydın ne guzel baya kalabalık olcaksınız..doğumdan once hepsinın sana destek olması ıcın gelmesı kendını ıyı hıssetmen acısından cok ıyı olucak rahatlarsın..öptümm :))ı
selam kızlar. Ay artık tamam cok az kaldı evime kavusmama. Sinir geldi ustume. Herkes evinde rahat abicim kim ne derse desin. Gulsu canım ben 17sinde varıyorum ama hemen internet baglanmaz. Ben diyorum ki onun pazartesisi falan gelirler baglamaya. sizi yine haberdar ederim canlarım. siz 17sinden sonra hergun bakarak olun ben size haber vercem hemen. Sonra esim geldiginde siz zaten mesgul olacaksınız o donem konusamayız ama bebisler buyusun hemen baslarız muhabbete. Size soracaklarım olabilir :)) Anladınız siz onu. Neyse opuyorum sizi kızlar. Konusuruz yine

Bye canlar

rokum naber canım onumuzdekı carsamba artık evındesın :))evıne esıne kavusuyosun senın adına cok sevındım.artık gelde bol bol cene calalım:içelim:

kardelen wom hırcındenız sızlerıde opuyorum canlarım sesınız cıkmıyo ama umarım ıyısınızdır..

bende önumuzdekı persembe yada cuma 2lı testımız ıcın doktora gıdıcem umarım hersey yolundadır :Saruboceq:cok ozledım kuzumu:emir_bebek:onu gormek ıcın sabırsızlanıyorum..bu arada tuaf gelebılır sıze ama ben ona nasıl bakıcam nasıl beslıycem mamalrını nasıl hazırlıycam dıye sımdıden dusunup duruyorum:roflol:cok erken ama ne bıleyım nasıl bakıcam dıye arastırıyorum sızde arastırdınızmı en cokta beslenme durumuna kafayı takmıs durumdayım söyle bı baktım ve o tuaf corbaları nasıl ıcıcekler dıye kafam karıstı.kafamçokkarıştı

bebişim merhaba canım artık bebişin 3 aylık oldu gözünaydın olsun riskli aşamayı geçmek üzeresin hayırlısı ile.2 li test günün gelmiş çatmış bile baksana.Allah nazardan korusun demek bebişini özledin ultrasondan senin ki net gözükür ama bizimki büyüdüğü için gözükmüyo bile doğru düzgün parça parça gözüküyo bacakları eli yüzüartık nede olsa büyüdü kuzum 1 ay kaldı hayırlısı ile doğumuma ama korkuyorum yine de erken doğum olaylarını duydukça bende Rabbime dua ediyorum tam zamanında doğsun diye 33.haftaya girmek üzereyim hayırlısı ile 5 haftam daha var inşallah tamamına erer kuzumu zayıf cılız doğurmak istemiyorum hayırlısı olsun ne diyeyim.Allah herkesin yavrusunun tam zamanında doğmasını nasip etsin inşallah öpüyorum canım

kızlar wom gülsü hırçındeniz rock hepinizi öpüyorum

selam kızlar naberler ...
bayram telası bitti herkes evine döndü heralde ben mesela ... ay kızlar ben bebegime cok baglandım ya ona bişe olursa ben yasayamam demek annelik duygusu dedikleri bu olsa gerek o karnımdayken bile onu özlüyorum yaa Allah ım deliricek gibi oluyorum bazen bide tekmeleri cogaldı masllah hoppidi hoppidi içimde mac yapıyo sanki uff bana bi akıl verin kafayı yicem ona bişe olmasından cok korkuyorum yaaa hayatım biter mahvolurum ben yaaa ufff cok mu sacmaladım?? bi yandan cok güzel bir duygu biryandan insanı mahvedecek bir duygu sürekli evde karnım acık geziyorum hep gözüm göbegimde tekmelerini görünce hemen aglamaya baslıyorum neyse yaw sıkmıyayım sizi öptüm hepinizi siz olmasanız napardım ya kime acardım içimi kimseye diyemiyorum gülerler diye neysa muckss hepinize tek tek...

womanly canım benim Allah korusun niye böyle şeyler düşünüyosun kötü düşünme seni çok iyi anlıyorum annelik duygusu tabi ki bu ama böyle şeyler düşünüpte yavrunu üzme canım o da seni şu anda çok iyi hissediyor sen huzursuz olduğunda o da huzursuz oluyor mutlu ol ki o da seninle mutlu olsun canım benim öyle şeyler getirme aklına Allaha emanet et kuzunu daima ben öyle yaptım bir de sürekli Allahın 99 isminden "ya MÜBDİ" de 100 kere karnına elini koy ve tesbihi çek canım Allah onu her türlü kötülükten oluyomuş bi yerde okuduğum kadarıyla.Allah yavrunu sana bağışlasın canım bebişlerimizi korusun Rabbim.öpüyorum seni muckss

wom yanlış yazmışım canım Allah onu her türlü kötülükten koruyomuş diyecektim oluyomuş yazmışım :))

tesekkür ederim ablajım ama napıım elimde deil ...dediğini yapıcam tekrar saol canım benim öptüm cok cok ...

bebişim merhaba canım artık bebişin 3 aylık oldu gözünaydın olsun riskli aşamayı geçmek üzeresin hayırlısı ile.2 li test günün gelmiş çatmış bile baksana.Allah nazardan korusun demek bebişini özledin ultrasondan senin ki net gözükür ama bizimki büyüdüğü için gözükmüyo bile doğru düzgün parça parça gözüküyo bacakları eli yüzüartık nede olsa büyüdü kuzum 1 ay kaldı hayırlısı ile doğumuma ama korkuyorum yine de erken doğum olaylarını duydukça bende Rabbime dua ediyorum tam zamanında doğsun diye 33.haftaya girmek üzereyim hayırlısı ile 5 haftam daha var inşallah tamamına erer kuzumu zayıf cılız doğurmak istemiyorum hayırlısı olsun ne diyeyim.Allah herkesin yavrusunun tam zamanında doğmasını nasip etsin inşallah öpüyorum canım

kızlar wom gülsü hırçındeniz rock hepinizi öpüyorum

kardelenım sagol canım :))valla oyle 3 ayın bıtmesıne cok az kaldı.ama hala karnım cıkmadı dumduz bır an once karnım cıksın tekmelesın,onu hıssedeyım istiyorum.
bu sefer umarım fotosunu doktorumuz verır daha hıc fotomuz yok :KK43:(kuzumu teyzelerıne gostermek ıstıyorum.gercı burda nasıl yapıldığını bılmıyorum ama wom anlatırsa yuklerım buraya..senınde doğuma az kaldı sende hepimizde hayırlısıyla sagsalım kucagımıza alırız ınsallah :Saruboceq:merak etme zayıf cılız doğmaz..annesı ona süphesız cok ıyı bakmıstırcokacimcoookzaten kılosuda ıyı demıstın..
selam kızlar naberler ...
bayram telası bitti herkes evine döndü heralde ben mesela ... ay kızlar ben bebegime cok baglandım ya ona bişe olursa ben yasayamam demek annelik duygusu dedikleri bu olsa gerek o karnımdayken bile onu özlüyorum yaa Allah ım deliricek gibi oluyorum bazen bide tekmeleri cogaldı masllah hoppidi hoppidi içimde mac yapıyo sanki uff bana bi akıl verin kafayı yicem ona bişe olmasından cok korkuyorum yaaa hayatım biter mahvolurum ben yaaa ufff cok mu sacmaladım?? bi yandan cok güzel bir duygu biryandan insanı mahvedecek bir duygu sürekli evde karnım acık geziyorum hep gözüm göbegimde tekmelerini görünce hemen aglamaya baslıyorum neyse yaw sıkmıyayım sizi öptüm hepinizi siz olmasanız napardım ya kime acardım içimi kimseye diyemiyorum gülerler diye neysa muckss hepinize tek tek...

amanda aman kaydirigubbakcemile3melegınıne ıyıce baglanmıs :nazar:butun anneler kuzularına duskun olur ama sen bıraz kız annesı olduğun ıcın ayrı bı duskunsundur..sacmalıyormuyum dıye sormusun?kesınlıkle evet sacmalıyorsun nıye ona bıse olsun durduk yere..oyle pinpiriklenme bak sonra sana pinpirikli anne derım ona göre:roflol:
bak suna yaa tepmelerde atıyomus ne guzell kıskandım valla:dilcikar:benımkıde atsın bır an once teyzesııı

gulsu hırcındenız rock sızlerıde optüm canlarım

Son düzenleme:
bebişim sağol canım benim iyi dileklerin için :))ilk ultrason resmini valla çok merak ediyorum.karnın 4.aydan sonra yavaş yavaş çıkmaya başlar merak etme.bak zaman su gibi geçiyo bizde hissetmek istiyorduk bir an önce bak şimdi maç bile yapıyo karnımda :))sende yakında hissedeceksin inşallah canım çok güzel bir duygu onun orda oynaması tekmelemesi seni öyle mutlu ediyor ki anlatamam çok müthiş bir duygu Allah her isteyene nasip etsin inşallah ecenuruma ve rockuma da tattırsın Rabbim.bu arada eşinle aran nasıl iyimisin yolunda mı herşey seni merak ediyorum inşallah bu yavru bütün sorunlarınızı unutturur canım herşey yoluna girer umarım herşeyde bi hayır vardır biliyosun:)yavrusu doğsun bak o zaman sana karşı daha sevecen yavrusuna karşı da yuvasına karşı da daha da bağlı olacak ben buna inanıyorum o da çok benimseyecek babalık duygusunu o zaman daha iyi anlayacak temennim yuvanda çok ama çok mutlu ol canım benim öpüyorum bebişe ve kendine iyi bak

slm kardelen ordasin sanirim canim nasilsin oglusun nasil biz iyiiyz teyzesii

X