- 13 Mart 2008
- 4.299
- 1
- 48
rock kankam hakket az kaldı doğumuma ama ben yine girmeden yapamam bebiş uyuduğu zamanlarda yine konuşuruz 4 ocakta zaten kayınvalidem ile kayınpederim geliyor baya bi yardımı olacak kayınvaldemin.iyi olmana sevindim canım demek evini özledin insanın kendi evi gibisi yok ben anacım bende izmire annemlere gittiğimde evimi yatağımı arıyorum eee şimdi senin koca özlemin de var hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin canım eşinle.birbirinizi ne özlemişsinizdir kimbilir kıyamam size :))seninde azkalmış gitmene inşallah sağ salim yuvana kavuşman nasip olur.bayramınızı şimdiden kutluyorum canım.biz evdeyiz herzaman ki gibi geçicek bayram bir değişiklik yok yani anlayacağın öpüldün
hırçındenizim canım benim tabi ki seni düşünecem çünkü çok seviyorum hepinizi ve hepinizin iyiliğini istiyorum Allah yardımcın olsun bitanem sen bebek olayını hiç kafana takma Rabbim ne zaman dilemişse o sana gelecektir umudunu kaybetme sakın öpüyorum
hırçındenizim canım benim tabi ki seni düşünecem çünkü çok seviyorum hepinizi ve hepinizin iyiliğini istiyorum Allah yardımcın olsun bitanem sen bebek olayını hiç kafana takma Rabbim ne zaman dilemişse o sana gelecektir umudunu kaybetme sakın öpüyorum