Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişim iyilik canım be ne olsun ilk önce ben cevap vereyim sana diğer kızlar daha görmedi msjını sanırım maaşallah 9 haftalık olmuşsun yavaş yavaş büyüyo bebişin nasıl gidiyo hamişlik bi şikayetin var mı canım bulantı kusamaların başladımı genelde bu hadtalarda başlıyor inşallah güzel bi hamilelik geçirmek nasip olur canım bizimde az kaldı bakalım hayırlısı ile 31 haftalığa doğru ilerliyoz haftaya bebek ters dönebilir belki başaşşağıya yani inşallah bakalım hayırlısı ben epidural sezeryan olacam doktorla öyle anlaştım burad biçok arkadaştan duyduğuma göre çok kolaymış 2 gün içinde ayağa kalkabiliyomuşsun dikişler biraz ağrı yapıyomuş ama çabuk toparlanıyormuşsun.Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah bütün hamişlere.
slm kizlar hafta sonu malum yine yogun gecti oglusumun son hazirliklarini yapiyoruz hastane cantamizi hazirladik.bezlerini falan aldik,bide mobilyasinin üstüne cizgfilm kahramanlarinin resimlerini alip yapistirdik.sadece uyuku seti kaldi oda haftaya gelcek insallah.
kardelenin dedgi gibi bebisim mide bulantilarin basliyabilir ama insallah baslamaz diyorum,
kardelen benim bebek coktan dönmüs doguma hazorlik yapyiomus artik beklicez canimya.
diger kizlardan ses yok rackin gelmesine az kaldi ozaman kadar dogurmazsam birgece toplanalim yine hpinizi özledim kizlar öpüyorum herkesi byyyyyyyy