Buluma noktamz :))

bu aarada wom korkma canim hyirlisiyla kizin gelir sana bu kardelein dedigi gibi pimpirikli annesin haaaa.bebisim ilerki zamanlarda karnin cikar hic merak etme sende inanaazsin.ay rack hakket az kaldi evine gelmene canim.ay kizlar kenidnize iyi bakin hepinizi öptümmmmmmm.
kardelennnnnnnnnnnnnnn napiyonnnnnnn kizzzzzzz

gülsü ordamısın yavruuuu:))çıkmıştım şimdi girdim msjını iyiyim canım sağol ya sana bişey sorcam bugün bebişin hareketlerini çok az hissettim sende de oluyomu bu yani daha düne kadar yavrum hareketliydi ama bugün çok yavaş ve az hareket etti bu normal mi sence?

bebişim sağol canım benim iyi dileklerin için :))ilk ultrason resmini valla çok merak ediyorum.karnın 4.aydan sonra yavaş yavaş çıkmaya başlar merak etme.bak zaman su gibi geçiyo bizde hissetmek istiyorduk bir an önce bak şimdi maç bile yapıyo karnımda :))sende yakında hissedeceksin inşallah canım çok güzel bir duygu onun orda oynaması tekmelemesi seni öyle mutlu ediyor ki anlatamam çok müthiş bir duygu Allah her isteyene nasip etsin inşallah ecenuruma ve rockuma da tattırsın Rabbim.bu arada eşinle aran nasıl iyimisin yolunda mı herşey seni merak ediyorum inşallah bu yavru bütün sorunlarınızı unutturur canım herşey yoluna girer umarım herşeyde bi hayır vardır biliyosun:)yavrusu doğsun bak o zaman sana karşı daha sevecen yavrusuna karşı da yuvasına karşı da daha da bağlı olacak ben buna inanıyorum o da çok benimseyecek babalık duygusunu o zaman daha iyi anlayacak temennim yuvanda çok ama çok mutlu ol canım benim öpüyorum bebişe ve kendine iyi bak

canım benım resmını alır almaz hemen koymaya calışıcam :))4.aydan sonramı cıkmaya baslar kafamçokkarıştı tekmelemsı ne zman olucak pekı?cok sabırsızlanıyorum ya:dance:masallah valla sıze tekme atıyo mac yapıyo oy oyy yerım ben onları gercekten müthiş bır duygudur suan anlıyamasamda ve dedığın gıbı Allah herkese nasıp etsın ama bencıllık yapıp rock ve ecenur ıcın dılıyorum:Saruboceq:bu bebek butun dunyamı dunyamızı degıstırdı suan bu bebek olmasaydı yollarımız ayrılmıstı.sımdı cok ıyız esımle karnım henuz bellı olmasada karnımı sevıyo opuyo onunla konusuyo benden cok ılgılenıyo desem yalan olmaz.umarım hep boyle ve dahada guzel olur hersey.butun guzel dıleklerın ıcın cok tsk edrım bıtanem ınsallah bırımız degıl hepimiz yuvasında mutlu huzurlu olurŞenizsenı ve melegını kocaman opuyorum...
bu aarada wom korkma canim hyirlisiyla kizin gelir sana bu kardelein dedigi gibi pimpirikli annesin haaaa.bebisim ilerki zamanlarda karnin cikar hic merak etme sende inanaazsin.ay rack hakket az kaldi evine gelmene canim.ay kizlar kenidnize iyi bakin hepinizi öptümmmmmmm.
kardelennnnnnnnnnnnnnn napiyonnnnnnn kizzzzzzz

nerelerdesın sen kacak kaydirigubbakcemilesenın kuzun ne alemdegamyoncuiremsu
gamyoncuiremsupimpirikliyi ben soyledımlülülülülülüpinirikli wommmnaniknanik:roflol:
hırcındenız nerdesın yavrum sesın solugun cıkmıyo gene.neler yaptın doktorada gıttınmı sonucların nasıl?bı ses ver

bebişim canım benim inan çok sevindim bunları duymak istiyordum açıkçası ve çok rahatladım eşinle iyi olmanı o kadar çok istiyordum ki bu bebiş size hayır getirdi her hayırda şer her şerde de bi hayır vardır biliyosun ikinizde bu imtihanı iyi bi şekilde geçmişsiniz canım Allah nazardan korusun hep böyle mutlu iyi olun inşallah.bebişin 18.haftada yavaş yavaş tekmelerini duyacaksın kasları daha güçlenmediği için o haftalarda tekmeleri yavaş olacak ileriki haftalarda tabi güçleniyor tekmeleri.canım bişey soracam sana affına sığınarak,bu çocuğu eşinde istedi öyle karar verdiniz değil mi yapmaya yoksa kaza ile mi kaldın (korunuyoken)(anladın sen onu)ama çocuğunu benimsemesine çok sevindim canım inşallah herşey daha iyi olur öpüyorum

hadi len :mymeka:sanki siz pimpirikli deilsiniz:dilcikar: bebişim bi tekmelerini hisset ben sana ozaman sorcam gülsü kız senide dogunca görücek ahanda yazdım buraya ...
evet olum pimpirikliyim ule hihoyyyt elimde deil low ben bide ilk tekme attığında koktum ve hiç istemedim bebegi biliyomusunuz??? sonrada nasıl alıştıysam mübarek kafayı yicek hale geldim anam buyuk konusmamak lazımmış yani sizide görcem :CüvCüv:...
hayde öptüm kuzucuklarım ...
buarada ece nerdesin yahu hadi rocku anladık hazırlık içindede sen nerelerdesin yaw ses ver kız....

Hepinize selam canlarım nasılsınız bakiimŞeniz
Benim pek fırsatım olmadı nete girmeye misafirlerim vardı hiç boş klamadım girsemde hemen çıkıyordum malum...
Wom canım yazdıklarını okuyunca çok duyguandım yaa bak anne oluyorsun yaa bebeişnle aranızdaki bağ hergeçen gün dahada kuvvetlendiriyor bence bu dönemlerinde sakın ama sakın üzücü şeyler izleme okuma sana tavsiyem yani olumsuz etkilenmeni istemiyorum canım:1hug:
Bu arada ben daha dok gidemedim regl olmayı bekliyorum ama dok demişti zaten geç olursun diye öylede olacak sanırım bakalım artık ne olcak..
Bebişim canım yaa bebişin evinize uğur getirmiş valla. Bak ne güzel eşinle herşeyin eski haline dönmesini sağladı çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa.s.
Bu ararda içimden geçeni söyleyeyim ki bebeişim seninde kızın olacak gibi geliyor bana ne bileyim işte:asigim:
Kız çocuğu tutkusu varya bende belkide ondandır:jeyyar:
Krdelenx ablacım ve gülsü canım napıyorsunuz şimdi sizde tatlı bir telaş vardır yaww ne kaldı şunun şurasında doğuma valla zaman ne çabuk akıp gidiyor:emir_bebek:
Rock bacum nereledesin hepinizi öpüyom kıslarrrrrr cici bakın kendinize mucksŞeniz

Son düzenleme:
bebişim canım benim inan çok sevindim bunları duymak istiyordum açıkçası ve çok rahatladım eşinle iyi olmanı o kadar çok istiyordum ki bu bebiş size hayır getirdi her hayırda şer her şerde de bi hayır vardır biliyosun ikinizde bu imtihanı iyi bi şekilde geçmişsiniz canım Allah nazardan korusun hep böyle mutlu iyi olun inşallah.bebişin 18.haftada yavaş yavaş tekmelerini duyacaksın kasları daha güçlenmediği için o haftalarda tekmeleri yavaş olacak ileriki haftalarda tabi güçleniyor tekmeleri.canım bişey soracam sana affına sığınarak,bu çocuğu eşinde istedi öyle karar verdiniz değil mi yapmaya yoksa kaza ile mi kaldın (korunuyoken)(anladın sen onu)ama çocuğunu benimsemesine çok sevindim canım inşallah herşey daha iyi olur öpüyorum

18. haftaya kadar ben catlarım..canım bız bebek olayına bırlıkte karar verdık ben esımın rızası olmadan boyle bıse asla yapamam o zamanlarda bu konuyu konusmustuk ve ıkna etmek ıcın cok caba sarfetmıstım ev degıstırme durumumuz kesınlesınce eylulde calışmalara baslıycaz dıye sızlerede soylemıstım hatta bu durum hazıranda olmustu ve eylule kadar beklemek cok zor gelmıstı.esım normalde o zamanlaarda ıstıyodu ama maddı durumlar yuzunden beklemek ıstıyordu.evı degıstırıp durumu duzene koyduğumuzda oda ıstedı yanı bırlıkte karar aldık.eylulde tuturamamıstık ama ekımde cok sukur tutturduk.sımdı keske bu kadar gec kalmasaydık gıbı pişmanlıklara bıle basladı:roflol:B]

Hepinize selam canlarım nasılsınız bakiimŞeniz
Benim pek fırsatım olmadı nete girmeye misafirlerim vardı hiç boş klamadım girsemde hemen çıkıyordum malum...
Wom canım yazdıklarını okuyunca çok duyguandım yaa bak anne oluyorsun yaa bebeişnle aranızdaki bağ hergeçen gün dahada kuvvetlendiriyor bence bu dönemlerinde sakın ama sakın üzücü şeyler izleme okuma sana tavsiyem yani olumsuz etkilenmeni istemiyorum canım:1hug:
Bu arada ben daha dok gidemedim regl olmayı bekliyorum ama dok demişti zaten geç olursun diye öylede olacak sanırım bakalım artık ne olcak..
Bebişim canım yaa bebişin evinize uğur getirmiş valla. Bak ne güzel eşinle herşeyin eski haline dönmesini sağladı çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa.s.
Bu ararda içimden geçeni söyleyeyim ki bebeişim seninde kızın olacak gibi geliyor bana ne bileyim işte:asigim:
Kız çocuğu tutkusu varya bende belkide ondandır:jeyyar:
Krdelenx ablacım ve gülsü canım napıyorsunuz şimdi sizde tatlı bir telaş vardır yaww ne kaldı şunun şurasında doğuma valla zaman ne çabuk akıp gidiyor:emir_bebek:
Rock bacum nereledesin hepinizi öpüyom kıslarrrrrr cici bakın kendinize mucks

kız mı?fisfisfis kız olmasın gunde on posta dayak yer bıde annasına benzerse yanı bana işimiz var kaydirigubbakcemile sacını basını yoldurtturur :roflol:
sen tamam adet olunca doktoro gıdıcektınde pekı test yaptırmıycakmıydın kafam karıstı...

hadi len :mymeka:sanki siz pimpirikli deilsiniz:dilcikar: bebişim bi tekmelerini hisset ben sana ozaman sorcam gülsü kız senide dogunca görücek ahanda yazdım buraya ...
evet olum pimpirikliyim ule hihoyyyt elimde deil low ben bide ilk tekme attığında koktum ve hiç istemedim bebegi biliyomusunuz??? sonrada nasıl alıştıysam mübarek kafayı yicek hale geldim anam buyuk konusmamak lazımmış yani sizide görcem :CüvCüv:...
hayde öptüm kuzucuklarım ...
buarada ece nerdesin yahu hadi rocku anladık hazırlık içindede sen nerelerdesin yaw ses ver kız....

kaydirigubbakcemile3:roflol:pimpiriklı wommmm
canım benım soz bende korkmaya baslarsam bosyere sende bana pimpirikli de anlastıkmı?kaydirigubbakcemile3:roflol: öpüyorum senıŞeniz

bebişim iyi canım çok sevindim eşinin sana karşı olan tutumu baya değişmiş Allah nazardan korusun tahtaya vur aman :))))inşallah hep böyle olun öpüyorum canım

bebişim iyi canım çok sevindim eşinin sana karşı olan tutumu baya değişmiş Allah nazardan korusun tahtaya vur aman :))))inşallah hep böyle olun öpüyorum canım

evet baya degısıklık var :)):asigim::nazar:bırdaha olursa zaten bu sefer dırek kafansına vurucam:mymeka::eek:klava:dılegın ıcınde cok sagol canım..
sız nasılsınız?esın doğum yaklastığı ıcın cok heyecanlıdır baba olmak oğlunu gormek ıcın safak saymaya baslamıstır.Allah hıc kımsenın agzının tadını bozmasın:Saruboceq:

kız mı?fisfisfis kız olmasın gunde on posta dayak yer bıde annasına benzerse yanı bana işimiz var kaydirigubbakcemile sacını basını yoldurtturur :roflol:
sen tamam adet olunca doktoro gıdıcektınde pekı test yaptırmıycakmıydın kafam karıstı...
[/QUOTE]

Bebişim canım o günlerde yapılacak testlerim zaten artık sonuçlar nezaman çıkar bilemicem ama yazarım ben size canım... Ayrıca neden kzı olmasın be yawriii kim yavrusuna pataklamaya kıyar dimi ama eşin bence tapar be kız olsa yani ondan çekiniyorsan tabi-tatlicadiarzu-

Bebişim canım o günlerde yapılacak testlerim zaten artık sonuçlar nezaman çıkar bilemicem ama yazarım ben size canım... Ayrıca neden kzı olmasın be yawriii kim yavrusuna pataklamaya kıyar dimi ama eşin bence tapar be kız olsa yani ondan çekiniyorsan tabi-tatlicadiarzu-[/QUOTE]

anladım canım..olsun gec olsun guc olmasın guzel haberlerle donde gerısı onemlı degıl..
benım ıcınde esım ıcınde kız olsun oğlan olsun fark etmez saglıklı olsun yeter..sadece kız olurda bana benzerse ısımız cok zor olur ben cok yaramazdım bana benzer dıye korkuyorum kök sokturur bana cunku ben anneme oyle yapmıstım annemde kızın olursa sana benzesın dıye dua etmeye baslayınca tırstım:))patlatma konusunda cıddı degıldım nasıl kıyarım ben ona.annesının kuzusu:emir_bebek:

evet baya degısıklık var :)):asigim::nazar:bırdaha olursa zaten bu sefer dırek kafansına vurucam:mymeka::eek:klava:dılegın ıcınde cok sagol canım..
sız nasılsınız?esın doğum yaklastığı ıcın cok heyecanlıdır baba olmak oğlunu gormek ıcın safak saymaya baslamıstır.Allah hıc kımsenın agzının tadını bozmasın:Saruboceq:

eşimle aram iyi canım o da baya heyecanlı yavrusunu dört gözle bekliyo benim gibi :ecrin_bebek:inşallah bakalım hayırlısı ile bi doğsunda teyzesi onu poposundan ısıracam kaydirigubbakcemile3 amin canım Allah herkesin yuvasında mutlu etsin 33.haftamdayım çok az kaldı hayırlısı şimdiden baya heyecanlıyım bir de benim bebiş çıkmak istiyo sanki öyle bi vuruyo ki maaşallah pek hareketli bu günlerde Allah sana da tattırsın canım :emir_bebek:

ooo kizlar sohbeti baya ilerletmezssiniz valla.bebisim canim dedgin gibi kiz oglan farketmez saglikli olsunlarda baska bisey istemeyiz dimi.kardeleen hadi bakalim önce senmi yada benmi dogurcaz gerci ben ocagin 20sine kadar kalarmiyim bilmemkikaydirigubbakcemileay cok heycanli dimi kardelen zaman yaklastikca daha kipirtiyor kelebegim.
ececim bende test sonuclarini merak ediyorum cikinca yaz mutlaka.kendine iyi bak.
wom saka saka tabiki bende oglsum konsunda cok korkagim yani ayni senin gibi insanin evladi baskaymis yani.
rack yarin evinde olcakmi kizlar yada yolami cikcak onun yol baya uzun cünki.neyse haftaya artik bi ara toplasalim bi parti yapalimmmmmmmm:lepi::lepi:

selam millet ...
ayy bugun temizlik yapayım dedim bir yoruldum anam zayıfkene ordan oraya pır pır yapardım heçte yorulmazdım voyiii bugun belim kopacak gibi oldu yarıda bıraktım napak ...

kızzz gülsü len sen kacıncı haftandasın olum ne kadar doguma altta takvimin yok ule merak ettim yaz okey ....

hepinizi seviyorum ve öpüyorum şımarmayın hemen hıh mucks.... :)))))))))))

slm kizlar oglusumla bugün son kontrole gittik artik bi sorun olursa direk hasteneye gidin dedi doktor.oglusum 2kilo 800grmis doktorum kilosunu cok iyi buldu hatta doguma kadar fazla almasinki dogumun rahat olur diyor.bu arada 36+3günlügüz kizlar takvimim silinmis yenidende yapamadim kaldi öyle.simdilik bebegim yerinde bi sorun yok kizlar herkesi öptüm byyyyyyy

gülsü maaşallah canım Allah bebişinin kilosu baya iyi.güzel besleniyosun o zaman oh oh besle paşanı:))içimizde kıpır kıpır valla döndüğünü bile hissediyorum bi de bir tarafa öyle bi ağırlık veriyo ki anlatamam kasılıyorum resmen :))sen benden daha önce doğum yapacan bacım ama yine de bu işler belli olmuyo Allah zamanında nasip etsin doğumlarımzıı inşallah öpüyorum

wom kız çok yorma kendini yiğenime iyi bak annesi dikkat et kendine senin nasıl gidiyo hamişliğin rahatmısın mide bulantıların hala devam ediyo mu gerçi ben senin aylarındayken hala geçmemişti bu her bünyede farklı olabilir kimi 9 ay boyunca mide bulantıları oluyomuş kiminin de daha önceden bitiyomuş.hamiellik zor valla herşeyden önce kadın olmak çok zor :))öpüldün canım

rock bugün yola çıkacaktı kızlar inşallah sağ salim evine kavuşmak nasip olur daha dün gibi hatırlıyorum rock un izmire gideceğini haber verdiğini zaman su gibi geçiyor bak bizim doğumlar da yaklaşıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun

bebişim:)) ordamısın kısss nasıl gidiyor hamilelik bulantı halsizlik uyku hali falan varmınaniknanik
Canım yaa ne güzel bak sende hamilesin artık söylediğin dde çok mutlu olmuşdum bidenem bak evinede güneş gibi doğdu yaralarınızı iyileştirdi bebişin:içelim:

:nazar::nazar:a.s.

eşimle aram iyi canım o da baya heyecanlı yavrusunu dört gözle bekliyo benim gibi :ecrin_bebek:inşallah bakalım hayırlısı ile bi doğsunda teyzesi onu poposundan ısıracam kaydirigubbakcemile3 amin canım Allah herkesin yuvasında mutlu etsin 33.haftamdayım çok az kaldı hayırlısı şimdiden baya heyecanlıyım bir de benim bebiş çıkmak istiyo sanki öyle bi vuruyo ki maaşallah pek hareketli bu günlerde Allah sana da tattırsın canım :emir_bebek:

masallah sıze :nazar::1hug:hep boyle olun hadı bakalım kım once doğurcak senmı gulsumu?
ooo kizlar sohbeti baya ilerletmezssiniz valla.bebisim canim dedgin gibi kiz oglan farketmez saglikli olsunlarda baska bisey istemeyiz dimi.kardeleen hadi bakalim önce senmi yada benmi dogurcaz gerci ben ocagin 20sine kadar kalarmiyim bilmemkikaydirigubbakcemileay cok heycanli dimi kardelen zaman yaklastikca daha kipirtiyor kelebegim.
ececim bende test sonuclarini merak ediyorum cikinca yaz mutlaka.kendine iyi bak.
wom saka saka tabiki bende oglsum konsunda cok korkagim yani ayni senin gibi insanin evladi baskaymis yani.
rack yarin evinde olcakmi kizlar yada yolami cikcak onun yol baya uzun cünki.neyse haftaya artik bi ara toplasalim bi parti yapalimmmmmmmm:lepi::lepi:

senı kacak tabı sohbetı ılerletırız nerelerdesın sen bakem:eek:klava:
nasılsın bıtanem hersey yolunda gıdıyo oh ne guzel hep boyle olsun..
valla oyle kız erkek hıc ama hıc fark etmez tek dılegım saglıklı olsun..saglık konusunda cok hassasım saka olarak uzulmesın dıye womu kızdırıyorum ama gercekten ınsanın elınde olmuyo anne olmak o hıssı duymak yasamak cok guzel olduğu kadar cok zor..
insallah tez zamanad 2 hatunumuz kaldı onlarda bu duyguyu yasıcaklar..

son kontrole gittik artik bi sorun olursa direk hasteneye gidin dedi doktor.oglusum 2kilo 800grmis doktorum kilosunu cok iyi buldu hatta doguma kadar fazla almasinki dogumun rahat olur diyor.bu arada 36+3günlügüz kizlar takvimim silinmis yenidende yapamadim kaldi öyle.simdilik bebegim yerinde bi sorun yok kizlar herkesi öptüm byyyyyyy[/QUOTE]

iyi beslemıssın melegını cokacimcoookmasallah bende yarın doktora gıdıcem cok heyecanlıyım..hafıften karnım cıkıyo gıbı ama tabı daha bellı degıl..cok rahat gcıyo hamılelık ne bulantı ne kusma kendımede masallah dıyeyım...

selam millet ...
ayy bugun temizlik yapayım dedim bir yoruldum anam zayıfkene ordan oraya pır pır yapardım heçte yorulmazdım voyiii bugun belim kopacak gibi oldu yarıda bıraktım napak ...

kızzz gülsü len sen kacıncı haftandasın olum ne kadar doguma altta takvimin yok ule merak ettim yaz okey ....

hepinizi seviyorum ve öpüyorum şımarmayın hemen hıh mucks.... :)))))))))))

canım cok yorma kendını dıkkat et..yardım al yakınlarından..
bızde senı sevıyoruz ve opuyoruz optum yavrum
haa bu arada kızının adıne olcak ?

bebişim:)) ordamısın kısss nasıl gidiyor hamilelik bulantı halsizlik uyku hali falan varmınaniknanik
Canım yaa ne güzel bak sende hamilesin artık söylediğin dde çok mutlu olmuşdum bidenem bak evinede güneş gibi doğdu yaralarınızı iyileştirdi bebişin:içelim:

:nazar::nazar:a.s.

burdayımm tatlım :))hamılelık cok ıyı gıdıyo valla cok rahatım ne kusma ne bulantı hıc bıse yok ınsallah sızınde rahat gecer..
gunes gıbımı?aceb ısımını gunesmı koysam..
hımm bu arada ruyamda erkek bebek gordum ben hayır olsun ınsallah..

ya bana ısım bulun arkadaslar ısım bulamıyorum:çok üzgünüm:

X