slm
ben de bulgaristan da doğdum,
1990 da geldik türkiyeye
kırcaali doğumluyum
Dugme'ciğim sana katılıyorum. Dil bilmenin ne gibi zararı olabilir. Elbette ki geçmişte yaşadığımız sıkıntıları unutmadık ama doğduğumuz yerler oralar. Daha da önemlisi sevdiklerimiz, akrabalarımız var göç zamanında bizimle Türkiye'ye gelemeyen. Ben evlendikten sonra eşimle birlikte devamlı gidiyoruz, o da çok sevdi oraları. Üstelik ticaret bile yapıyoruz oradaki fabrikalarla. İşte dil bilmenin faydaları bu gibi zamanlarda çıkıyor ortaya. Nerden nereye..... Hayat bu...
bende bg göçmeniyim ama çok küçük geldim bulgarca bilmiorum ama inanın bilsemde konuşmam ben TÜRKÜM ve türkçe konuşurum benim dilim bulgarca değil bunu herkes böyle bilsin bence
ben de almanyada oturuyorum, burada hic bulgaristan göcmeni tanimiyorum, sen nerede yasiyorsun..
oğlunu nereye götürceksin,anlamadımmerhaba, ben burdayım işten kaytardım buraya girmek için nasılsınız kızlar ? ben az sonra oğulumu aiıya götürce
merhaba canım benım yasadıgım yer dulovoydu sılıstraya cok yakın sen su an nerde yasıyosyun
selamlar,ben burayı bulmak için epey gecikmişim.
89 göçmeniyim. dobriç'ten. çalıştığım şirkette hiç göçmen yok,epey sıkıntısını çekiyorum.
konuşacak birileri varsa sevinirim. gerçi siteyi çözmeye çalışıyorum hala.