Bulgaristan Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi nirvana
slm
ben de bulgaristan da doğdum,
1990 da geldik türkiyeye
kırcaali doğumluyum

• Konu Sahibi nirvana
hoşgeldin nevinciğim inşallah kadınlar kulübünde iyi vakit geçirirsin

• Konu Sahibi nirvana
merhaba, bende Bulgaristanliyim,hepinize burdan kucak dolusu selamlar.

• Konu Sahibi nirvana
Ben Kazanlık tarafındanım. İstanbul'da oturuyorum. Hayırdır sen neden gitmiyorsun?

• Konu Sahibi nirvana
arkadaşlar merhaba
ben de 90 yılında 7 yaşında geldim bulgaristan'dan.kırcaali doğumluyum.
ben türkiye ye geldiğimden beri hiç gitmedim bulgaristana.bazen özlüyorum daha doğrusu merak ediyorum ama çoğu zaman da gitmek istemiyorum.karışığım yani o konuda

• Konu Sahibi nirvana
Merhaba nevinciğim, git gör bence memleketi. Gerçi eski tadı yok bence ama insanın orada akrabaları olunca gitmek gerekiyor. Biz eşimle bu yıl 7 defa gittik mesela.laelaelaelaelae

• Konu Sahibi nirvana
merhaba,:teytey: biz de 89 gözmeniyiz. ben silistrada doğdım amam annem bayrampınarından. İstanbulda yaşıyorum .a.s

• Konu Sahibi nirvana
merhaba. bizde silistreden 89 da geldik.sizin köyün türkçesi KOÇİNA bizin köy de BALABANLAR yani ZLATIKLAS çok yakın köylerimiz.:dance:
Çok memnun oldum.:1hug:

• Konu Sahibi nirvana

:teytey: merhaba köpüklü kahve benim anne tarafım ve kayın validem köylerinden:1hug:bende anlıyorum ama pek konuşamıyorum:1no2:bence de bulgarca yaı yaılmasın biz anlamıtoruz.fisfisfis

• Konu Sahibi nirvana
selam ben de kırcali cebelliyim.89 göçmeniyim ailem bursada ben istanbulda okuyorumm:)

• Konu Sahibi nirvana
mrh. bende bulgaristan göçmeniyim 1989 geldim momçilgrat'tan. şuan izmirde oturuyorum:teytey:a.s.

• Konu Sahibi nirvana
bende bg göçmeniyim ama çok küçük geldim bulgarca bilmiorum ama inanın bilsemde konuşmam ben TÜRKÜM ve türkçe konuşurum benim dilim bulgarca değil bunu herkes böyle bilsin bence

• Konu Sahibi nirvana
bu arada silistra poroyno köyünden olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…