Bulgaristan Paylasim Alani(Tanisma)

auu ne kadar kalabalik olmusuk ..kizlar BGye gelen varsa dobric sumen veya varnaya haber verin gorusuruz ne guzel olur di mi ..........................

merhaba hemşerilerim bizde 1989 da geldik cebelliyim bursada yaşıyorum şu ana kadar her yaz gittim huzur verici bir sakinliği var oraların. sizlerle burda buluşmak yazdıklarınızı okumak gerçekten çok mutluluk verici.

ZUZU ,LOST İZLEMEKTEN VAKİT BULABİLCEN Mİ Kİ PRATİK YAPMAYA

nabesiniz be canlarım? :))) ben de 1989 göçmeniyim...

Az sım ot Varna :hooray: imali priyatelki koito da jiveyat v Çorlu/TEKİRDAĞ, ako ima bih iskala da se zapoznaem... :enbuyukkk::içelim:Şeniz

biraz geç oldu ama yeni üyelerdenim.
Çorlu da oturuyorum,
sen ?
çalışıyor musun,nerde----
fazla mı meraklıyım

Selamlar
Bende Şumenden
Hakikaten çok fazla olmuşuk lülülülülülü ne güzel işte - muhabbetimiz artar
Kendinize çok cici bakın

Selam ben de Kırcaali denim yeni uye oldum buraya
sizlerle tanışmak hoşuma gider İst Güngörende oturuyorum bu çevreden olan var mı acaba?

slm arkadaslar ben de razgrad'tan 89 gocmeniyim ama son 4,5 yildir egitimim icin tekrar bulgaristan dayim plovdivte.benim gibi olan varmi armizda acaba :1rolleyes:

bende daha üye oldum canım bende burgazdanım ama ıst oturuyom nasılsınız yanlız degılsın

yaz tatıllerınde gıdıyom ben ama ravdaya gıdıyom orası çok guzel ama bu yaz slınçev breg duşunuyoz gıtmeye bakalım ben burgazdan

canım benım sana katılıyom yerden goklere kadar haklısı
kırolara bırşey anlatma ıntar demek benım oturdugum yerde de hıç goçmen yok

canım ben de yenı uye oldum benımle burgaz göçmenıyım ben rada benımle göruşebılırsın ben açıkım

öğrenmeye hevesli olman ne güzel,benim de 1990'da burada doğan kızım var ama bize sadece kızıyor bulgarca konuştuğumuz zaman. Yoksa bulgaristan'ı çok seviyor,her gidişimizde zevk aldığını görüyorum,belki oradaki özgürlük,avrupalılık havası hoşuna gidiyordur. Pratik konusunda yardımcı olurum,sor yeter ki.

merhaba ben yeni göçmenım 3.5 yıl oldu geleli pratık konusunda yardımcı olabılırım övünmek gibi olamsın bulgarcam süper..:dance:

Meraba arkadaslar bende bulgaristan göcmeniyim eski cuma dogumluyum.hepinize selamlar

ARKADASLAR BEN BULGARCA YAZDIM AMA BEN ALMANYADAYIM BULGARCA FAZLA BILMIYORUM SADECE BIR KAC ARKADASIM VAR PLOVDIVDE VE ORDA TATIL YAPARIM HER SENE :içelim::içelim::içelim:

slm songül06
sanırım almanyada yaşıyosun senden bi konuda yardım istiorum bulgaristanda ki sürücü kursları hakkıında bilgi verebilirmisin tel no yada adres gibi vs yardımcı olursan sevinirim a.s.

merhaba ben yeni göçmenım 3.5 yıl oldu geleli pratık konusunda yardımcı olabılırım övünmek gibi olamsın bulgarcam süper..:dance:

merhaba bulgaristanlı arkadaşlar bana acilen bulgaristandaki sürücü kurslarının tel nosu yada adresi lazım yardımcı olursanız sevinirim

Benim bildiğim sürücü kursları içişleri bakanlığına bağlı oluyorlar.
tabii 1989 bu yana nasıl değişiklik oldu bilmiyorum ama bulgar sitelerinde araştırıyorum.
bulursam haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…