ZUZU ,LOST İZLEMEKTEN VAKİT BULABİLCEN Mİ Kİ PRATİK YAPMAYAmerhabaaalar annemde haskova doğumlu ve daha sonra buraya gelmişlerr....Bende sizden sayılırım :)Ben şimdi bulgarca öğrenmeye çalışıyorum bazen evde bildiğim kadar konuşuyorum annemlerle...Okumayı yazmayı biliyorum ama malesef ne dendiğini fazla anlamıyorum :)Aslında burdada pratik yapsak nasıl olur?
nabesiniz be canlarım? :))) ben de 1989 göçmeniyim...
Az sım ot Varna :hooray: imali priyatelki koito da jiveyat v Çorlu/TEKİRDAĞ, ako ima bih iskala da se zapoznaem... :enbuyukkk::içelim:Şeniz
merhabaaalar annemde haskova doğumlu ve daha sonra buraya gelmişlerr....
Bende sizden sayılırım :)
Ben şimdi bulgarca öğrenmeye çalışıyorum bazen evde bildiğim kadar konuşuyorum annemlerle...Okumayı yazmayı biliyorum ama malesef ne dendiğini fazla anlamıyorum :)
Aslında burdada pratik yapsak nasıl olur?
merhabaaalar annemde haskova doğumlu ve daha sonra buraya gelmişlerr....
Bende sizden sayılırım :)
Ben şimdi bulgarca öğrenmeye çalışıyorum bazen evde bildiğim kadar konuşuyorum annemlerle...Okumayı yazmayı biliyorum ama malesef ne dendiğini fazla anlamıyorum :)
Aslında burdada pratik yapsak nasıl olur?
ARKADASLAR BEN BULGARCA YAZDIM AMA BEN ALMANYADAYIM BULGARCA FAZLA BILMIYORUM SADECE BIR KAC ARKADASIM VAR PLOVDIVDE VE ORDA TATIL YAPARIM HER SENE :içelim::içelim::içelim:
merhaba ben yeni göçmenım 3.5 yıl oldu geleli pratık konusunda yardımcı olabılırım övünmek gibi olamsın bulgarcam süper..:dance: