Bulgaristan Paylasim Alani(Tanisma)

yani hakikaten çaba gösteriyorum ama hala çözemedim bu sitenin işleyişini. İmdat!!!

neyi çozemedin canım anlat yardımcı oluruz

mehaba arkadaşlar bende 89 göçmeniyim baba cebel, anne haskova istanbul'da yaşıyorum

Daha yeniyim siteyi çözmaya çalışıyorum bende

tamamdır,çözdüm bu işi,yardım tekliflerine teşekkürler. göçmenlik zordur,89 gelenler en iyi bilir ama bunları da atlattık. uyum sağladığımı söyleyemem,ama en azından ilk baştaki gibi aşırı tepkiler vermiyorum. zaten işlere dalınca memleketini özleme zamanın da kalmıyor,oysa ilk yıllarda rüyalarıma giriyordu,suyunun tadı ağzımda tütüyordu. yine de dobriç'e gidince (her ne kadar provinsia olsa da) bir heyecan kaplıyor içimi,her yeri kızıma göstermek ve anlatmak istiyorum. buradaki dar kafalıktan bıkıyorum herhalde,insanlar bana öyle aydın geliyor ki.... daha önce söylemiştim,şirkette başka göçmen yok,belki bu beni etkiliyordur. fikirlerim her zaman çok sivri gelmiştir buradaki insanlara,açık sözlü olmak onları başka türlü düşündürüyor. lütfen yazın,sevinirim.

tamamdır,çözdüm bu işi,yardım tekliflerine teşekkürler. göçmenlik zordur,89 gelenler en iyi bilir ama bunları da atlattık. uyum sağladığımı söyleyemem,ama en azından ilk baştaki gibi aşırı tepkiler vermiyorum. zaten işlere dalınca memleketini özleme zamanın da kalmıyor,oysa ilk yıllarda rüyalarıma giriyordu,suyunun tadı ağzımda tütüyordu. yine de dobriç'e gidince (her ne kadar provinsia olsa da) bir heyecan kaplıyor içimi,her yeri kızıma göstermek ve anlatmak istiyorum. buradaki dar kafalıktan bıkıyorum herhalde,insanlar bana öyle aydın geliyor ki.... daha önce söylemiştim,şirkette başka göçmen yok,belki bu beni etkiliyordur. fikirlerim her zaman çok sivri gelmiştir buradaki insanlara,açık sözlü olmak onları başka türlü düşündürüyor. lütfen yazın,sevinirim.

annemler 1978 de şumlu den gelmişler :)
ben türkiyede doğdum...
ama şumende hala teyzemler yaşıyor:)

Daha yeniyim siteyi çözmaya çalışıyorum bende

İşte biraz yoğunum,zamanım kaldıkça karıştırıyorum,aslında sakin kafayla çözülemeyecek birşey değil. Neleri çözdük 89'dan bu yana.

Zdraveyte , iz ve4e sam tuk :)
Ot Omurtag sam.
Celuvki :)

Selam bende yeni üyelerden sayılırım.Bu zamana kadar yazma fırsatım olmamıştı bende Siliste doğumluyum dulovaya bağlı bir köyde doğmuşum.1989 yılında geldik şu an Eskişehirde oturuyoruz.

bende eskişehirde oturuyorum.daha önce yazmıştım arkadaşlar bizde 89 göçmeniyiz dobriçten.orda doğdum bende.

bende eskişehirde oturuyorum.daha önce yazmıştım arkadaşlar bizde 89 göçmeniyiz dobriçten.orda doğdum bende]

eeeeee,gradski,ben dobriçliyim ama anlaşılan sen daha küçüksün benden.
66'lıyım, o yüzden belki tanımam. mehano tehnikum mezunuyum.
istanbulda oturuyorum,özel şirkette çalışıyorum.

bende bulgaristan göcmeniyim...anne tarafım ishirkovolu baba tarafımda yarabitsalı(çiller)89 da geldik

ben istanbulda doğdum ama babamlar gelmiş bulgaristandan 1978 yılında.çevremdeki herkes göçmendi (tabii evlenip konyaya yerleşmeden önce.Bizimkiler Eskicumadan

merhaba arkadaşlar ben yasemin (jasmin-ezanlık adım) 1989 de 11 yaşımda tolbuhinden(dobriç) geldim yalovaya bulgarca anlıyorum ama konuşamıyorum(çünkü bulgaristana hiç gitmedim ve birdaha hiç bulg.konuşmadım)
iyi sohbetler dileğiyle

merhaba arkadaşlar ben yasemin (jasmin-ezanlık adım) 1989 de 11 yaşımda tolbuhinden(dobriç) geldim yalovaya bulgarca anlıyorum ama konuşamıyorum(çünkü bulgaristana hiç gitmedim ve birdaha hiç bulg.konuşmadım)
iyi sohbetler dileğiyle

eee,çok kuçukmüşün zaten. bulgarca bilmemen normal,ama ailende mutlaka konuşuluyordur. ben de dobriç'tenim. ama 89'da 23 yaşındaydım,belki aileni tanırım. ben şehirde yaşadım,mehano tehnikum bitirdim.

seLam..göcmenlerin burda oldugunu görmek süper walla..biz 89 da geldik..haskovoluyum..her yaz bulgaristandayım..saygıLar..

X