Bulgaristan Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba
bende Bulgaristan göçmeniyim. şimdi Edirne de ikamet ediyorum. ve Bulgaristan da işyeri açmak istiyorum. orada yakını olana ya da halen ikamet eden arkadaşlar varsa bu konuda bilgi almak istiyorum
Bulgaristan a hiç gitmediğim için sıfır tecrübe ve bilgi sahibiyim. mesela hangi sektörde açık var ne üzerine işyeri açabilirim.hangi şehirde potansiyel daha fazla.vs. bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk

merhaba kızlar benim eşimde bulgaristan göçmeni..kırcaalinin sırtköyünden..şimdi bende eşimden yararlanıp çifte vatandaşlık için başvuruda bulundum..biz istanbuldayız..ama eşimin akrabaları ve ailesi bursada ve çokça kişi var bursada göçmen olarak..bu sene allah nasip ederse gitmek istiyorum ama giden bi kaç arkadaşım hiç bişi yok bulgaristanda insan bile yok falan dio..hele kırcaali için..sofya ve varna kalabalıkmış sadece..ama kayınvalidemlere sorarsan ortdan güzel yer yok..bende arada kaldım..bilgisi olan varsa yardımcı olur fikir verirse nerelere gidilmesi konusunda sevinirim..bide ben ingilizce biliyorum..bulgarca yada rusça yok..orda ingilizceylede idare edebilirmiyim sizce..

merhabalar bende bulgaristanliyim orda dogdum ve buyudumm ....
tanisalimmmm kizlarrr

Tanışalım Nily Bende bulgaristan'da doğdum çiftvatandaşım gidip geliyorum sürekli. Şuanda istanbulda yaşıyorum.

Selam bırçetkalar. Benim anne taraf Bulgaristan göçmeni Kırcaali'den. Lakin ben de hep kendimi göçmen gibi hissettim göçmenlerin içinde büyüdüğüm için. Seviyorum çok onları :))

eeyyyttt topraklarım varmış beeee
bende bulgaristanlıyım :KK16::KK16:

1989 göçmeniyiz. Bulgarların kafası işte gönderdiler bizi:KK70: Ben Bulgaristan'da doğmadım sadece 2 kez gittim. Bulgaristan'da evli bile değilim:))) Neyse ben Varna'danım. Öptüm byyy:)

ben ist doğumluyum ama anne baba bulgaristan göçmeni ve oraya gidip orayı görmeyi çok istiyorum.bu arada anne tarafı eskicuma baba tarafı ortaköy :KK52::KK52::KK52:

Kizlarr bende bulgaristan gocmeniyim kircaaliden sik sik gidiyorum cogu akrabamiz hala orda yasiyorlar ananemle dedisim e sik sik gidiyorum...kircaali varmi aranizdaa :)

razgrad 93 göçmeniyim bende her sene giderim malum eş dost akraba ziyaretleri + tatil :KK52:

Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var Bulgaristan'da achromin adında leke kremi varmis ona ulaşmam lazım

Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var Bulgaristan'da achromin adında leke kremi varmis ona ulaşmam lazım

Canım özelden bu kremle ilgili mesaj yazmışsın ama ben daha forumda yeniyim cevap yazamıyormuşum :26:ben de buradan yanıtlayayım dedim.
Öncelikle estafurullah, rahatsızlık ne demek , bir yardımım dokunursa ne mutlu bana, hepimiz benzer dertlerden muzdaribiz neticede...
Bende krem işe yaradı gerçekten. Yaramadı diyenler de çıkıyor ama belki kullanım nedeni ve cilde göre değişiyordur. Benim kullanma nedenim hormon ilacı kullanımının ardından oluşan yüzde hafif renk dalgalanması ve koyulaşmaydı. Ben gittigidiyordan aldım ama achromin değil, "achroactive MAX" aldım. Bunun daha iyi olduğunu okumuştum. Bir hafta oldu, hafif açılmalar daha 3. günden başladı, bir ay sonunda durum ne olur bilmem ama yazarım buraya muhakkak. Bir de yanında sabun hediye geldi o biraz kurutyor ama kullanıyorum yine de belki etkisini arttırıyordur diye. gittigidiyorda 60 ve 65'e de var krem. ben 55'e aldım kargo bedava.. achromin'in içindekilerden dolayı yasaklanıp yerine maxachroactive max'in çıktığını okumuştum bir yerlerde ama adında MAX olunca, sadece ürünü biraz iyileştirip fiyat arttırılmış da olabilir, emin değilim. Zaten bu işlerde pek emin olmak da mümkün değil ne yazık ki...
Sanırım link veremiyorum ama gittigidiyorda Achroactive MAX diye aratınca çıkıyor dediğim dükkan. Sabun hediyesi olan, 55 liralık olanı aldım ben. orjinalliğinden eminim işe yaradığı için. Ama kimilerinde yaramamış işte, yine de genel olarak yorumlar olumlu sanırım...

Buarada konuyla ilgili başka soruların olursa benim mesajımı okuduğun topiğe yazarsan oradan konuşuruz, bu mesaj konudışı oldu sanırım burada :26: ama profilinden bakınca konuyla en alakalı bu mesajını bulabildim :KK34:
Dediğim gibi başka aklına takılan sorun olursa forumdan yazarsan bildiğim bir şey ise seve seve yanıtlarım. Umarım sen de derdine bir an önce çare bulursun :KK34:

Son düzenleme:
Merhaba,

Anneannem ve dedem 30lu yıllarda Bulgaristan'dan Türkiye'ye göçmüşler. Maalesef hayatta değiller...
Akrabalarımızı arıyoruz. Tek bildiğim Varna, Provadia (Pir-i Vadi) den gelmişler. Varmı oradan kimse?

Merhaba !Kimse var mı?Ben 15 yıl İstanbulda yaşadım şuan Belçikadayım.Hem İstanbulu hem Bulgaristanı çok özlüyorum.Razgradlıyım bu arada.

X