Bulgaristan Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi nirvana
:teytey:zdraveyti kak ste az sım ne göçmen az jiveya vıf plovdiv doydohme za raboti ot turtsiya mnoga haresva bulgaria:dance:

• Konu Sahibi nirvana
Kızlar bende Bulgaristan göçmeniyim.RAZGRAT KAZASININ İSPERİH KASABASINDAN

• Konu Sahibi nirvana
naparsınız beya bende burdayım memeleket MESTANLI a.s.

• Konu Sahibi nirvana
..bende burdayım.. razgradlıyız bizde 1974 te gelmişler ankaraya

• Konu Sahibi nirvana
ben de 1989 da geldim türkiyeye...kırcalinin içindenim:) haskovoda doğdum ama:)) her iki şehri de çok iyi bilirim..

• Konu Sahibi nirvana
nabesiniz be canlarım? :))) ben de 1989 göçmeniyim...

Az sım ot Varna :hooray: imali priyatelki koito da jiveyat v Çorlu/TEKİRDAĞ, ako ima bih iskala da se zapoznaem... :enbuyukkk::içelim:Şeniz

• Konu Sahibi nirvana

• Konu Sahibi nirvana
nasılsın ?
burası hep böyle sakin mi ?
hani nerde bizim çalga müziğimizle güzel kızlarımız ?
:teytey: :dance:

[youtube]xnrFtqDeDsg[/youtube]​

buyur canım sana çalga :teytey::dance:

bizim kızlar genellikle "Göçmenler (yugoslav, bulgar, arnavut...)" konulu yerlerde canım, ama elbet burayı da farkedeceklerdir. :içelim:

• Konu Sahibi nirvana
:dance::dance:
[youtube]xnrFtqDeDsg[/youtube]​

buyur canım sana çalga :teytey::dance:

bizim kızlar genellikle "Göçmenler (yugoslav, bulgar, arnavut...)" konulu yerlerde canım, ama elbet burayı da farkedeceklerdir. :içelim:
ZÜMRAAA ELİNE SAĞLIK
BANA GENÇ KIZLIĞIMI HATIRLATTIN
AZ MI COŞARDIK ÇERNO MOREYLE VALLAAHHİİ YÜREĞİNE SAĞLIK HEMŞERİM YAAAAA:dance::dance::teytey::içelim::içelim:

• Konu Sahibi nirvana
anaaa, deli oluyorum burda kızlarr...
gerci ofistekilerin hepsine zaman zaman bulgarca parcalardan gına getirtiyorum ama .... olsun ... özledim memleketi

• Konu Sahibi nirvana
anaaa, deli oluyorum burda kızlarr...
gerci ofistekilerin hepsine zaman zaman bulgarca parcalardan gına getirtiyorum ama .... olsun ... özledim memleketi

ben de hep dinliyom canım :), ama bizim burdaki yerliler beğeniyolar bulgarca şarkıları, beraber dinliyoz hele bi de aziz-malina' nın çernite oçi şarkısı var ya onu dinletmekten bana gına geldi bi ara :dance: kolay gele Şeniz

• Konu Sahibi nirvana
günaydınnn canlarrr...
hadi buyrun bi çalga daha, hem de sabah sabah :sm_cool::hooray:Şeniz

[youtube]3MFNtm43ORI[/youtube]​

• Konu Sahibi nirvana
aman azizin neyini beğeniyonuz,:1shok: geçen kızım gördüde anne bu kızmı erkekmi diye sorunca ne cevap vereceğimi bilemedimCADIARZU, neydi bilinmeyen insanın müziğini ne dinlerim nede severim, ama başka güzel şarkılar yok değil bende bulgarca öğreniyorum kızlar,:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…