Bulgaristan Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi nirvana
merhaba öncelikle

babamda bulgaristan göçmeni 19 yaşındaken gelmiş orda okumuş şuan 56yaşında

neresinden sen

• Konu Sahibi nirvana
benim babamda bulgaristan göçmeni.silistre nin ishirkovo köyünden 1951 göçmeni.babam bebekmiş geldiğinde.dedemi aydına dedemin kardeşlerini bursa eskişehir ve çanakkale taraflarına vermişler.biz aydının söke ilçesindeyiz şimdi.sizler bulgaristanın hangi şehirlerindensiniz?

• Konu Sahibi nirvana

ben bilmiyorum ama nüfüs kağıdında doğum yeri sliven yazıyo

• Konu Sahibi nirvana
i az sım tuke beeeeeeeeeee

• Konu Sahibi nirvana
Mnogo mi e priyatno, i az sım ot silistra...

• Konu Sahibi nirvana
ben de almanyada oturuyorum, burada hic bulgaristan göcmeni tanimiyorum, sen nerede yasiyorsun..

• Konu Sahibi nirvana

Ben ishirkovo köyunden`yim, biraz bilgi vere bilirsen, oradan akkraba falan bulmak istersen, belki yardimci ola bilirim..

• Konu Sahibi nirvana
Merhabalar, Ben De Bulgaristan Göçmeniyim. 1978 Göçmeni. Doğum Yerim Tolbuhin Yeni Adiyla Dobriç. Bayrampinar Köyündeniz. 2 Yaşindayken Türkiyeye Gelmişiz. Hala Akrabalarim Var Bulgaristanda. Ayrica Almanya'da Da Var...

• Konu Sahibi nirvana

merhaba canım benım yasadıgım yer dulovoydu sılıstraya cok yakın sen su an nerde yasıyosyun

• Konu Sahibi nirvana
Selam arkadaşlar. Ben de 1989 Bulgaristan göçmeniyim. Şumnu'luyum. Köy de Boyan. Hepicinizi öpüyorum:teytey:

• Konu Sahibi nirvana
:asigim:nerdesiniz topraklarım

bende geldiiiim. ben 6 yaşında geldim bulgaristandan. 1989 da gelenlerdenim. dobriçin köylerindenim. türkçesi ekisçe bulgarcası benkovski.
ya bulgarca konuşuyosunuzda anlayan var anlamayan var dimiiii. :çok üzgünüm:ben anlamıyorum maalesef. evde de zaten annemler bizden gizli bişey konuşmak isteseler hemen bulgarcaya başlarlardı. hala da öyle yaparlar ya neyyse :))) bari siz yapmayın yaaaaa :çok üzgünüm:

• Konu Sahibi nirvana
slm kızlar bende bulgaristan varna lıyım .Babam 1947 de gelmiş sivasa ama biz dogma büyüme istanbulluyuz.Çok iyi olur ama bulgar göçmenleri iyi olmanın yanı sıra çokta güzel olur kızları ama ben malesef deyilim gurur duyuyorum bulgaristan göçmeni oldugumdan.SEVGİLERR

• Konu Sahibi nirvana
bende razgratlıyım ..3 yaşında gelmişim türkiyeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…