Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var Bulgaristan'da achromin adında leke kremi varmis ona ulaşmam lazım
Canım özelden bu kremle ilgili mesaj yazmışsın ama ben daha forumda yeniyim cevap yazamıyormuşum :26:ben de buradan yanıtlayayım dedim.
Öncelikle estafurullah, rahatsızlık ne demek , bir yardımım dokunursa ne mutlu bana, hepimiz benzer dertlerden muzdaribiz neticede...
Bende krem işe yaradı gerçekten. Yaramadı diyenler de çıkıyor ama belki kullanım nedeni ve cilde göre değişiyordur. Benim kullanma nedenim hormon ilacı kullanımının ardından oluşan yüzde hafif renk dalgalanması ve koyulaşmaydı. Ben gittigidiyordan aldım ama achromin değil, "achroactive MAX" aldım. Bunun daha iyi olduğunu okumuştum. Bir hafta oldu, hafif açılmalar daha 3. günden başladı, bir ay sonunda durum ne olur bilmem ama yazarım buraya muhakkak. Bir de yanında sabun hediye geldi o biraz kurutyor ama kullanıyorum yine de belki etkisini arttırıyordur diye. gittigidiyorda 60 ve 65'e de var krem. ben 55'e aldım kargo bedava.. achromin'in içindekilerden dolayı yasaklanıp yerine maxachroactive max'in çıktığını okumuştum bir yerlerde ama adında MAX olunca, sadece ürünü biraz iyileştirip fiyat arttırılmış da olabilir, emin değilim. Zaten bu işlerde pek emin olmak da mümkün değil ne yazık ki...
Sanırım link veremiyorum ama gittigidiyorda Achroactive MAX diye aratınca çıkıyor dediğim dükkan. Sabun hediyesi olan, 55 liralık olanı aldım ben. orjinalliğinden eminim işe yaradığı için. Ama kimilerinde yaramamış işte, yine de genel olarak yorumlar olumlu sanırım...
Buarada konuyla ilgili başka soruların olursa benim mesajımı okuduğun topiğe yazarsan oradan konuşuruz, bu mesaj konudışı oldu sanırım burada :26: ama profilinden bakınca konuyla en alakalı bu mesajını bulabildim
Dediğim gibi başka aklına takılan sorun olursa forumdan yazarsan bildiğim bir şey ise seve seve yanıtlarım. Umarım sen de derdine bir an önce çare bulursun