Bulgaristan Paylasim Alani(Tanisma)

slm
ben de bulgaristan da doğdum,
1990 da geldik türkiyeye
kırcaali doğumluyum

hoşgeldin nevinciğim inşallah kadınlar kulübünde iyi vakit geçirirsin

merhaba, bende Bulgaristanliyim,hepinize burdan kucak dolusu selamlar.

Ben Kazanlık tarafındanım. İstanbul'da oturuyorum. Hayırdır sen neden gitmiyorsun?

arkadaşlar merhaba
ben de 90 yılında 7 yaşında geldim bulgaristan'dan.kırcaali doğumluyum.
ben türkiye ye geldiğimden beri hiç gitmedim bulgaristana.bazen özlüyorum daha doğrusu merak ediyorum ama çoğu zaman da gitmek istemiyorum.karışığım yani o konuda

Merhaba nevinciğim, git gör bence memleketi. Gerçi eski tadı yok bence ama insanın orada akrabaları olunca gitmek gerekiyor. Biz eşimle bu yıl 7 defa gittik mesela.laelaelaelaelae

merhaba,:teytey: biz de 89 gözmeniyiz. ben silistrada doğdım amam annem bayrampınarından. İstanbulda yaşıyorum .a.s

benim babamda bulgaristan göçmeni.silistre nin ishirkovo köyünden 1951 göçmeni.babam bebekmiş geldiğinde.dedemi aydına dedemin kardeşlerini bursa eskişehir ve çanakkale taraflarına vermişler.biz aydının söke ilçesindeyiz şimdi.sizler bulgaristanın hangi şehirlerindensiniz?
merhaba. bizde silistreden 89 da geldik.sizin köyün türkçesi KOÇİNA bizin köy de BALABANLAR yani ZLATIKLAS çok yakın köylerimiz.:dance:
Çok memnun oldum.:1hug:

bende geldiiiim. ben 6 yaşında geldim bulgaristandan. 1989 da gelenlerdenim. dobriçin köylerindenim. türkçesi ekisçe bulgarcası benkovski.
ya bulgarca konuşuyosunuzda anlayan var anlamayan var dimiiii. :çok üzgünüm:ben anlamıyorum maalesef. evde de zaten annemler bizden gizli bişey konuşmak isteseler hemen bulgarcaya başlarlardı. hala da öyle yaparlar ya neyyse :))) bari siz yapmayın yaaaaa :çok üzgünüm:

:teytey: merhaba köpüklü kahve benim anne tarafım ve kayın validem köylerinden:1hug:bende anlıyorum ama pek konuşamıyorum:1no2:bence de bulgarca yaı yaılmasın biz anlamıtoruz.fisfisfis

selam ben de kırcali cebelliyim.89 göçmeniyim ailem bursada ben istanbulda okuyorumm:)

mrh. bende bulgaristan göçmeniyim 1989 geldim momçilgrat'tan. şuan izmirde oturuyorum:teytey:a.s.

bende bg göçmeniyim ama çok küçük geldim bulgarca bilmiorum ama inanın bilsemde konuşmam ben TÜRKÜM ve türkçe konuşurum benim dilim bulgarca değil bunu herkes böyle bilsin bence

bu arada silistra poroyno köyünden olan varmı

X