Kesenin yanında Kanama alanı görüldü acill

Teşekkür ederim canım sanada cok geçmiş olsun inşallah herşey düzelir 🙏🏻bugünde doktorum boş gebelik olabilir dedi kalp atışı duymadı embriyo oluşmamış 4 gün sonra tekrar çağırdı bu doktor benim psikolojimi bozdu yolk sac fln var ama yarın başka doktora gideceğim bakalım
Ne yaptın canım gıttınmı

İnşallah canım çarşamba çağırdı
Bende cumartesı gıdecegım 6 haftalıktım benım hesabıma gore doktor 5 haftalık gorunuyorsun dedı bebek de zTen görunmezde 5. Haftada ama yolk sac hakkıjdada bıse demedı kanama var dedı kese etrafında kan sulandırıcı corasprın ve progestan verdı işte bende merak la beklıyorum Cumartesıyı

Bende cumartesı gıdecegım 6 haftalıktım benım hesabıma gore doktor 5 haftalık gorunuyorsun dedı bebek de zTen görunmezde 5. Haftada ama yolk sac hakkıjdada bıse demedı kanama var dedı kese etrafında kan sulandırıcı corasprın ve progestan verdı işte bende merak la beklıyorum Cumartesıyı
Ultrason görüntü varsa orada yuvarlak halka şekli olması gerekli o varsa boş gebelik olmadığı anlamına gelir kanama alanından korkma progesteron o alanı küçültür sonrada yok eder sadece ağır kaldırma yukarı uzanma hareketi yapma ve bol bol dinlen ☺️

Ultrason görüntü varsa orada yuvarlak halka şekli olması gerekli o varsa boş gebelik olmadığı anlamına gelir kanama alanından korkma progesteron o alanı küçültür sonrada yok eder sadece ağır kaldırma yukarı uzanma hareketi yapma ve bol bol dinlen ☺️
Inan hıc bırsey demedı doktor o yuvarlak gıbı bırseyde gormedım ultrasonla bakarken ama ultrason kagıdınta sankı sılık gıbı ıcınde bıse var gıbı gorunuyor bı ekleyeyım fotosunu.
Zaten hıc hıse yapmıyorum oturuyorum yemek yapıyorum O da yaptıgım yemekden tıksınıp yıyemıyorum değişik bır döngü hamur ısı tatlı yeme dedı doktor

Göruntuler bu şekilde karnımdan baktıgında kesenın ıcınde bırsey gormedım ama ultrasonda sankı var gıbı ıcınde bır sey degılmı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 5
  • image.jpg
    image.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 5
Kızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz
Merhaba , bebek yerlesırken kanama alanı olusturmış demıstı doktorum , herhangı bir ilaç fitil falan vermedi ve 1 ay sonrakı kontrolumde bu sorun ortadan kalk ve de çok sukur bırdaha ortaya cıkmadı 24+1 deyiz ama en basından beri hıc bir sekılde strese girmedım sizde sakin kalmaua calısın

Göruntuler bu şekilde karnımdan baktıgında kesenın ıcınde bırsey gormedım ama ultrasonda sankı var gıbı ıcınde bır sey degılmı
Canım sanki yolk sac yeni oluşuyor incebir halka görünüyor gibi 2. fotoda vajinal ultrasonda daha net cıkar aslında sen içini ferah tut cumartesiye kadar gelişir inşallah bendede yolk sac var embriyo yok embriyo gelişmiyor hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏🏻

Canım sanki yolk sac yeni oluşuyor incebir halka görünüyor gibi 2. fotoda vajinal ultrasonda daha net cıkar aslında sen içini ferah tut cumartesiye kadar gelişir inşallah bendede yolk sac var embriyo yok embriyo gelişmiyor hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏🏻
InsaAllah canımm Guzel haberler alalım.
Evet karından ultrasonla baktı Vajinal belkı Cumartesı bakar daha net kalp atışı duyulur dıye ınsaAllah Dua edelım bol bol

X