evet sermest cim nöbet işinin olmayacağı çok iyi benim için kasım başı da izne ayrılacağım inş.
insan amile olunca anlıyor valla
gerçekten insan daha çabuk yoruluyor agırlaşıyor
evet sana iyi denk gelmiş benim de dogum izni olayı güzel olacak
ikinci dönem baslayınca izne ayrılcam dönemin bitimine onbes gün kala iznim bitiyor
raporla falan kapatır yaza baglarız insallah
nöbete de sıkıcaz dişimizi kasımın sonlarında ben de muaf olurum herhalde nöbetten
evet ücretli
müdür yrd daha ilk günden haftada bi gün nöbet oldugunu söyledi ama :bbo:
okulda acık var demek ki ama bazen ücretlileri istismara gidebiliyor müdürler
ben de ücretli calıstım zamanında o yüzden söylemem
yoksa meslekdaş olarak işten kacmayı tavsıye ettigimden degil
ama bu ülkede aynı işi yapıp iki değil üçüncü sınıf insan muamelesi görüp üç kurusa ter dökerken bircok yasal haktan mahrum bırakılıyorsan eger
sen de o yasanın boşluklarını kullanmayı bileceksin
madem ücretli olunca yasal bir statüye koymuyorlar bircok hakkını vermıyorlar
o zaman üzerine düşmeyen işleri de vermesinler
eskiden bu konuda müdürler bişey yapamıyordu ama kimden duysam artık ücretlilere de ekstra yük bindirmişler biraz da kayıtsız kalmamak lazım galiba
hayırlısı olsun hakkında canım
kimi okullar öğretmen yetersizliğinden dolayı ücretli öğretmnelere nöbet verebiliyor hatta kulüp bile verilmemesi gerekiyor ama verebiliyorlar
evet ben de yeni yeni duyuyorum bunu aslında bu acıdan hicbir yasal zorunlulugu yok arkadasların ders karsılıgında ücret alıyorlar ders dısında kimse bişey yaptıramaz
hatta törene katılma zorunlulugumuz bile yoktu ben ücretli calısırken
fiyonk hayırlı uğurlu olsun topiğin canım kaydirigubbakcemile3
öğrenciler gelmiyorlar okula ben de boş boş oturmaktan sIkIldım.
Gittim mdr yardımcısına bana iş verin de azıcık çalışayım dedim =)) O da büyük bir memnuniyetle diyerek verdi birkaç şey de sIkIlmaktan kurtuldum. Geçen yıl arada tartışırdık da bu aralar aramız pek iyi, allah nazarlardan saklasın
kız hamile hamile calışma askın mı tuttun
otur da dinlen fırsat buldukca:)
aaa sermest de buradaymış
Nasılsın canım?
Cinsiyeti belli oldu mu bebişin.
Benim oğluşum olacakmış
iyiyim canım saolasın ilk günlerin yorgunlugu
sabah saatlerinde mesaiye alısmaya calısıyorum
daha ögrenemedik biz haftaya bakalım
ama benim de oglum olur kesin bu gidişle :)
hayırlı olsun oglusun sagsalim gelsin dünyaya
ben de ücretliyim bugün başladım göreve... çok değişik bir ruh hali içindeyim.. köyde görev yapiyorum.. hem lisede hem ilköğretimde.. becerebilecek miyim... bilmiyorum...
neden beceremeyesin zaman içinde pişiyor insan
ücretli ilk acemiligi atmak için süper fırsat iyi degerlendirmeye bak
sağ ol hocamm.. başarırım başarmasına da köyde görev yapiyorum, çocukların çoğu tarlada çalişiyormuş, dersleri çok kötüymüş.. zaten bir sürü öğretmen yok okulda.. okuldaki diğer hocalar "hocam bu çocuklar türkçeyi zor konuşuyor inglizceyi nasıl öğreteceksiniz" diyince canım sıkıldı, şevkim kırıldı...
boşver sen onlara şevkini kırmalarına izin verme
sen ne kadar istekli yaklasırsan o kadar acarlar cocuklar da dünyalarını sana
bugün nöbetçiydim. unutup topuklu giymişim. ayaklarımın canı çıktı. başka da bişey olmadı..hee bi de okulumuza çok nakil gelmiş bu yıl. hersınıfta 5-6 kişi.. bir de hep vasat öğrenciler sanki. buna biraz moralimiz bozuldu açıkçası..
oyy oyy bir de topuklu nöbet:)
ben topuksuzla mahvoldum bugün halini düşünemiyorum
bu arada bizim okula da cok fazla nakil gelmiş hepsi sınıf tekrarı olan ögrenciler
sınıfların düzenini dengesini acayip bozuyorlar daha ilk günden
bugün nöbetçiydim ve işin kötü tarafı yarında nöbetçiyim....yani herkes 2 gün tutuyor......okul tam gün ve çok yoruluyorum.....
ögretmen sayınız mı az canım
bir güne dayanması felaketken ikiyi düşünemiyorum
Allah kolaylık versin valla
ha unutmadan, hamile arkadaşlara kolaylıklar, sağlıklar. İnş. teolog. :)
teşekkürler canım
düz lise, yeni açılmadı ama başka bi okula nakledildi asıl binada inşaat var akannehir
bu inşaatları da sıkıştırdılar peşpeşe
bizim okulda da baska bir okul misafir
cok zor oluyor bütün düzenimiz bozuldu
bu yılki yarışmalar planlanıyor ilde yapılacak olan. 3 edebiyatçıyız, katiplik yapıyoruz da denebilir. ::)))
ahh ah hep de bize düşer zaten böyle işler:)