Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

valla kimse ayrı kalmak istemez de hayat şartları bişekilde mecbur ediyor işte
Allah kimseyi ayrı düşürmesin zaten cok zor
bizde niye vermedin demedi bugüne kadar kimse
ben vermeyi düşünmüyorum acıkcası
normal ödevler dönem ödevleri canına yetiyor zaten
okumaya fırsatın bile kalmıyor bazen
ben her ders gelecek dersin konusu için birkac ögrenci görevlendiriyorum
araştırma ödevleri veriyorum sınıfta kısa sunumlar yaptırıyorum
daha sonra ders anlatımını kendim ele alıyorum etkinliklerle birlikte
böylece hem kendime ödev yıgılımı yapmamıs oluyorum
hem de her ögrenciye bişekilde sırayla görev vererek aktif kalmalarını saglıyorum
zaman zaman sınıf geneline de konuyla paralel ödevler veriyorum tabii

estagfirullah canım ben de 26 sayılırım
benim de deneyimim cok sayılmaz bölük pörcük de olsa üçüncü yılın içindeyim
kitaptaki konularda gerek görürsem veriyorum ama zaten etkinlikleri yapmaları bile ev ödevi onu yapıp geliyorlarsa şükrediyorum valla:)
umurları değil şimdikilerin herşeyi ögretmen yapsın diye bekliyorlar

etkinlikleri ödev olarak veriyosunuz yani
sonrasında birine görev verip ödev kontrolü yaptırmak doğru olur mu?
çok soru sordum gerisini de başka gün sorarım
çok tşk ederim samimiyetle cvpladığın için ben de 23 yaşındayım ve ilk yılım

evet nerde yazma çizme işi edebiyatçıların oluyor. :) başka branşlardan yazman seçilmiyor mesela genelde. başka branşlar yazamıyor mudur nedir? :p

bebeğinin 16 haftalık olup 17 haftalık görünmesine gülüyorum. o nasıl oluyor? :))) kolaylıklar. ben kendimi zor idare edebiliyorum valla.

cicikız ödevleri fazla önemsemeyebilirler, sen de çok önemsememelisin bence. okuma yazma konusunda da bi öğrencim s leri ters s şeklinde yapıyordu hâlâ ilkokulda olur ya hani. lisedeyim bu arada.

kenarda köşedeki okullarda daha rahat ediliyor bilginize. ben şu an merkezdeyim o kadar çok işimiz oluyor kii.

burcu01, öğretmenlik içini acıtıyor insanın evet.

cicikız ödevleri fazla önemsemeyebilirler, sen de çok önemsememelisin bence. okuma yazma konusunda da bi öğrencim s leri ters s şeklinde yapıyordu hâlâ ilkokulda olur ya hani. lisedeyim bu arada.

kenarda köşedeki okullarda daha rahat ediliyor bilginize. ben şu an merkezdeyim o kadar çok işimiz oluyor kii.
.

tşk ederim fiyonk senden de edb tüyoları bekliyorum unutma =)
senin kaçıncı sınıflar ve yaş kaç :p kaçıncı yılın

ders programıma ulaşamadım ki henüz. telefonla öğrendiğime göre 11 ve 12 ler varmış. hangi dersler bilmiyorum şimdilik. yarın uğrarım okula vaktim olursa. en güzel tüyo edebiyatı sevmek. sen seversen gerisi kolay.

yaşım 31, 21 yaşında başlamıştım ben göreve.

etkinlikleri ödev olarak veriyosunuz yani
sonrasında birine görev verip ödev kontrolü yaptırmak doğru olur mu?
çok soru sordum gerisini de başka gün sorarım
çok tşk ederim samimiyetle cvpladığın için ben de 23 yaşındayım ve ilk yılım

canım ödev diye vermiyorum illa zaten derse hazırlıklı gelmeleri lazım
kitapta etkinlikten baska bişey yok onları da yapmazlarsa ögretmene düşer tüm yük
kendi kendimize ders işlemek zorunda kalırız o yüzden bastan sıkı tut
her zaman hazırlıklı gelmeleri gerektigini bilsinler
rica ederim elimden geldigince yardımcı olmak isterim biz de yaşadık bu heyecanları

evet nerde yazma çizme işi edebiyatçıların oluyor. :) başka branşlardan yazman seçilmiyor mesela genelde. başka branşlar yazamıyor mudur nedir? :p

sorma niyeyse her yükü bize atarlar
tören yapılacak koş yazı yazılacak koş
yarışma var program var sunulacak koş
uzar gider böyle:)

bebeğin 16 haftalıkken 17 haftalık gibi görünmesi şöyle oluyor fiyonk çum
olması gerekenden bir hafta önden gidiyor yani boy ve kilo olarak 16 değil 17 hafta gibi
maşallah yusumcum
dolayısıyla 40.hafta değil39.haftada geliveriyor

ders programıma ulaşamadım ki henüz. telefonla öğrendiğime göre 11 ve 12 ler varmış. hangi dersler bilmiyorum şimdilik. yarın uğrarım okula vaktim olursa. en güzel tüyo edebiyatı sevmek. sen seversen gerisi kolay.

yaşım 31, 21 yaşında başlamıştım ben göreve.

hımm baya tecrübelisin tşk ederm sengözlerimebaksanab

canım ödev diye vermiyorum illa zaten derse hazırlıklı gelmeleri lazım
kitapta etkinlikten baska bişey yok onları da yapmazlarsa ögretmene düşer tüm yük
kendi kendimize ders işlemek zorunda kalırız o yüzden bastan sıkı tut
her zaman hazırlıklı gelmeleri gerektigini bilsinler
rica ederim elimden geldigince yardımcı olmak isterim biz de yaşadık bu heyecanları

teşekkür ederim sermest şimdilik sorularım bu kdraklinialirimsmile

olması gerekenden bir hafta önden gidiyor yani boy ve kilo olarak 16 değil 17 hafta gibi
maşallah yusumcum

çabuk ilerleyecek seninki :KK66:)

Hımm bu topiği yeni gördüm hayırlı olsun :KK66: Valla söylemesi ayıp bugün boş günüm..Evde ayaklarımı uzatmış ense yapıyorum.Hele şu dönemlerde bu boş gün bana çok iyi geldi.Müdürüm sağolsun :KK66:

bence de cok yorma kendini
demek kız bekliyorken erkek geldi ha
biz de erkek diyoruz hep herkes öyle tahmın ediyor
biz de yanılmayalım şimdi
hiç farketmez benim için ama agzım fena alıstı oglusuma:))

sağlıklı olsunlar yeterki canım, kız erkek hiç farketmez.
Bebeklerin kokuları çook güzel oluyor, onu görünce benim koca bebeği kesin unuturum ben =))
İnşallah sen de doğumdan sonra eşinin yanına gidebilirsin canım. Zordur böyle ayrı olmak. Allah kolaylık versin sana

maşallah yusumcum

duy duy fiyonkum benim oğlan erken gelecek. Beni oğluna al deme güldüğün için almıyorum :1closedeyes: :roflol:

sağol teolog,ben yemem içmem ama sıpa hızla büyüyor demek ki =)

:)) din kültürüydü değil mi senin? ben din hocalarıyla çok iyi anlaşırım nedense. :)) bi de tarih ve felsefecilerle. sanırım biraz derinlikleri oluyor. sohbet edebiliyoruz.

Yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun,tabii veli olarak bizlerinde :))
Bende veli olarak ara ara sohbetlerinize katılmak isterim,izin verirseniz tabi..
Lise 1 de okuyan bir oğlum var,biraz derslerlede sorunluyuz.Bu yüzden sizden destek alıp,sorular sorabilirim ve önerilerinizi almak istiyorum.

X