neden başaramayacaksın ki
klasik bir laf söyleyeyim yapanlar anasının karnında mı öğrenmişkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun
sağ ol hocamm.. başarırım başarmasına da köyde görev yapiyorum, çocukların çoğu tarlada çalişiyormuş, dersleri çok kötüymüş.. zaten bir sürü öğretmen yok okulda.. okuldaki diğer hocalar "hocam bu çocuklar türkçeyi zor konuşuyor inglizceyi nasıl öğreteceksiniz" diyince canım sıkıldı, şevkim kırıldı...
bugün nöbetçiydim. unutup topuklu giymişim. ayaklarımın canı çıktı. başka da bişey olmadı..hee bi de okulumuza çok nakil gelmiş bu yıl. hersınıfta 5-6 kişi.. bir de hep vasat öğrenciler sanki. buna biraz moralimiz bozuldu açıkçası..
sağ ol hocamm.. başarırım başarmasına da köyde görev yapiyorum, çocukların çoğu tarlada çalişiyormuş, dersleri çok kötüymüş.. zaten bir sürü öğretmen yok okulda.. okuldaki diğer hocalar "hocam bu çocuklar türkçeyi zor konuşuyor inglizceyi nasıl öğreteceksiniz" diyince canım sıkıldı, şevkim kırıldı...
güzel bi konu olmuş cicikız ben sık sık uğrarım buraya
Bu hafta pek hareketli değil okul, yoklama bile alınmaya başlanmadı o yüzden öğrenciler ilk derslerde okuldalar son derslere kadar gitmiş oluyolar.Bende planlarımı yapmaya çalışıyorum işte
cicikız okulunuzda öğretmen olmaması yeni açılan bir okul oluşundan mı? Anadolu lisesi mi seninki?
inşallah cicikız cım çok güzel bir duygu
hepiniz tadarsınız inşallah bu duyguyu
zorlukları var ama zorluklarını yaşamak bile güzel
güzel bi konu olmuş cicikız ben sık sık uğrarım buraya
Bu hafta pek hareketli değil okul, yoklama bile alınmaya başlanmadı o yüzden öğrenciler ilk derslerde okuldalar son derslere kadar gitmiş oluyolar.Bende planlarımı yapmaya çalışıyorum işte
teşekkür ederim kızlar sizi burda görmek ne güzel... hepiniz hoşgeldiniz. umarım güzel sohbetlerimiz paylaşımlarımız olur yıl boyunca.
ben konuyu açtım ama Milli Eğitim'de komisyonda görevliyim bu hafta okulda değilim, okullarda neler oluyor meraklandım bu yüzden :))
eşim gıda mühendisi canım
merak etme gelir
fiyonk çum görevliyim demişsin hayırdır dönem başında