Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sermest cim nöbet işinin olmayacağı çok iyi benim için kasım başı da izne ayrılacağım inş.
insan amile olunca anlıyor valla
gerçekten insan daha çabuk yoruluyor agırlaşıyor
evet ücretli
müdür yrd daha ilk günden haftada bi gün nöbet oldugunu söyledi ama :bbo:
kimi okullar öğretmen yetersizliğinden dolayı ücretli öğretmnelere nöbet verebiliyor hatta kulüp bile verilmemesi gerekiyor ama verebiliyorlar
fiyonk hayırlı uğurlu olsun topiğin canım kaydirigubbakcemile3
öğrenciler gelmiyorlar okula ben de boş boş oturmaktan sIkIldım.
Gittim mdr yardımcısına bana iş verin de azıcık çalışayım dedim =)) O da büyük bir memnuniyetle diyerek verdi birkaç şey de sIkIlmaktan kurtuldum. Geçen yıl arada tartışırdık da bu aralar aramız pek iyi, allah nazarlardan saklasın
aaa sermest de buradaymış
Nasılsın canım?
Cinsiyeti belli oldu mu bebişin.
Benim oğluşum olacakmış
ben de ücretliyim bugün başladım göreve... çok değişik bir ruh hali içindeyim.. köyde görev yapiyorum.. hem lisede hem ilköğretimde.. becerebilecek miyim... bilmiyorum...
sağ ol hocamm.. başarırım başarmasına da köyde görev yapiyorum, çocukların çoğu tarlada çalişiyormuş, dersleri çok kötüymüş.. zaten bir sürü öğretmen yok okulda.. okuldaki diğer hocalar "hocam bu çocuklar türkçeyi zor konuşuyor inglizceyi nasıl öğreteceksiniz" diyince canım sıkıldı, şevkim kırıldı...
bugün nöbetçiydim. unutup topuklu giymişim. ayaklarımın canı çıktı. başka da bişey olmadı..hee bi de okulumuza çok nakil gelmiş bu yıl. hersınıfta 5-6 kişi.. bir de hep vasat öğrenciler sanki. buna biraz moralimiz bozuldu açıkçası..
bugün nöbetçiydim ve işin kötü tarafı yarında nöbetçiyim....yani herkes 2 gün tutuyor......okul tam gün ve çok yoruluyorum.....
ha unutmadan, hamile arkadaşlara kolaylıklar, sağlıklar. İnş. teolog. :)
düz lise, yeni açılmadı ama başka bi okula nakledildi asıl binada inşaat var akannehir
bu yılki yarışmalar planlanıyor ilde yapılacak olan. 3 edebiyatçıyız, katiplik yapıyoruz da denebilir. ::)))
darısı senin başına cicikız =)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar
hayırlı olsun yusum
doktorunla beslenme konusunu konuştun mu çok muzdariptin bu konuda
sağol sermest senin branş ne?
sermest Okuldakiler de senin yerinde olsam izin alıp eve giderim diyor ama bir anda çalışma aşkıyla yanıp tutuştum herhalde kaydirigubbakcemile3
ben kızım olur diye düşünürken erkek dedi doktor. şok oldum resmen =) Hatta dün elbise gördüm çok şirindi,alacaktım da. İyiki almamışım diyorum =)
sağolun arkadaşlar moral verdiniz.. çook ihtiyacım var morale.. çocukların üstü Başı permeperişan =( öğretmenlik gerçekten hayatın en gerçek yönlerini öğretiyor insana.. Ben staj yaparken en nezih okullarda görev yaptım.. her yeri öyle sanıyordum.. şimdi lisedeyim.. ve çocukların çoğu hala okuma yazma Bilmiyorlarmış.. ne kadar kötü yaa =(
benim de edebiyat canım
bence de cok yorma kendini
demek kız bekliyorken erkek geldi ha
biz de erkek diyoruz hep herkes öyle tahmın ediyor
biz de yanılmayalım şimdi
hiç farketmez benim için ama agzım fena alıstı oglusuma:))
aa aynıymış branşımız ne güzel
bol bol soru sorarım sana o zmn izninle =)
edb yrd kitaplar çıktı mı yeni kitaplara ait?
bir de hangi sınıflara giriyosun?
niye şaşırdın cicikız daha nelerle karşılaşıcaksın :)
benim o bahsettigim okulda da pek cogu konusamıyordu dogru düzgün
ögretmenin yanında ne konusulur ne konusulmaz ondan bile bihaberlerdi
oyy neler yasadım orada neler gördüm
burası türkiye malesef her tür ilginclik cıkabilir karsımıza
tabi sorabilirsin canım
edebiyatta kitapların pek cogu degişmiş bu sene
daha bugün elime geçti kitaplar
ben de aynı soruyu soruyorum yardımcı kitap var mı diye:)
arastırdım nette ama bişey bulamadım muhtemelen cıkmamıstır da
en azından bir ayı bulur yardımcı yayınların cıkması ani oldu cünkü bu değişim
bu yıl dokuz ve onuncu sınıflara giriyorum ben canım sana kaclar verdiler belli mi
olsun kuytu köşe de olsa kadroyu almaya bak
geçici çözümlerle olmuyor öyle
hem o kadar emek vericeksin niye hakkını almayasın karsılıgını görmeyesin
mesafeler sorun degil bak ben de eşimden kmlerce uzaktayım üstelik hamileyim yalnızım
ama hala kadrolu değilim:) ücretliden bir sonraki asamaya terfi ettik orada kaldık
saolsun nimet yaktı bizi
bu yılki kitaplara koymuslar evet ama genelde lisede performans ödevi vermeyiz
dönem ödevi verilecek kasım ayında belli olur dagılım genelde edebiyat dil anlatım alan cok olur zaten
bunun dısında notu kritik olup gercekten basarmak icin ugrastıgına ınandıgın ögrencin olursa
ona ekstradan verebilirsin ödev onun adı performans olur o zaman işte:)
cok baglı kalmak zorunda değilsin kitaptaki herşeye takılmaya gerek yok
yaş genc olunca sıkıntı oluyor bastan evet dokuz olması iyi olmuş senin acından
ben de büyük sayılmam :) onikilerle falan zor oluyor diye memnumum dokuz onlardan
gerci dokuzlar da daha çocuk oluyorlar bastan sıkı tut işi
sakın ufaklar sempatıkler diye birden samimi yaklaşma
sonra anlamazsın neye ugradıgını
hem yasın da kücük gösteriyorsa biraz agır ciddi tatlı sert davranmanda yarar olur senin acından
ben eşimden ayrı kalamazdım sanırım. ne biliyim ya Allah herkesn yrd olsunn
hım yani performans ödevini vermesek kimse niye vermedin demez dimi?
ya da versek öğrenciler daha mı ciddiye alır?
siz ne yapmayı düşünüyosunuz?
teşekkür ederim öyle olmaya çalışıcam
siz kaç yaşındasınız?
bnm çok sorum var kusura bakmayın
malum deneyimsizim
ev ödevi veriyormusunuz? kitaptan vs