Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

hep öyle olur, zamanında bir işin olduğunu göremezsin pek. un var yağ şeker var helva yapamazlar. neyse başlarsın yakında İnşallah.

aynen öyle valla
kadıköy daha aramamış bile kimseyi
resmen bi hft boş geçti

arkadaşlar nöbetçi olduğumuz gün nelerden sorumluyuz?
ne yapmamız gerekiyor?

sabah ders başlamadan okulda olmak zorundasın
ve teneffüslerde okulu öğrencileri gözetlemek zorundasın
mazallah bir sorun oldugunda direkt nöbetçi öğretmen sorumlu olur
ve teneffüs bittiği zaman derse girş saati başladıgında öğrencierin içeri girmesini sağlayacaksın

hep öyle olur, zamanında bir işin olduğunu göremezsin pek. un var yağ şeker var helva yapamazlar. neyse başlarsın yakında İnşallah.

hımmm şu sonuncu biraz zormuş =) tşkler

Allah yardımcın olsun sermest
hamile hamile de zor olur bea

olmaz mı senin haftan baya ileri masallah nöbetten kurtarmışsın
ben de hafta sayıyorum daha dokuz nöbetim var haha:)
ayakta durmak zorluyor gitgide dersler falan hadi idare edersin de
nöbet işi gıcık hamilelikte ya

cicikız ücretliydin sanırım sen
senin nöbet yükümlülüğün yok
zorlamaya kalkarlarsa hemen kabullenme:)

evet sermest cim nöbet işinin olmayacağı çok iyi benim için kasım başı da izne ayrılacağım inş.
insan amile olunca anlıyor valla
gerçekten insan daha çabuk yoruluyor agırlaşıyor

kimi okullar öğretmen yetersizliğinden dolayı ücretli öğretmnelere nöbet verebiliyor hatta kulüp bile verilmemesi gerekiyor ama verebiliyorlar

kimi okullar öğretmen yetersizliğinden dolayı ücretli öğretmnelere nöbet verebiliyor hatta kulüp bile verilmemesi gerekiyor ama verebiliyorlar

bizim okulda baya bi açık var sanırım
çünkü kaymakamlıktan onay gelmediği için bugün tüm dersler boş geçmiş:1ninca:
bana nçbet var diyince ben de bişi demedim haliyle

fiyonk hayırlı uğurlu olsun topiğin canım kaydirigubbakcemile3

öğrenciler gelmiyorlar okula ben de boş boş oturmaktan sIkIldım.
Gittim mdr yardımcısına bana iş verin de azıcık çalışayım dedim =)) O da büyük bir memnuniyetle diyerek verdi birkaç şey de sIkIlmaktan kurtuldum. Geçen yıl arada tartışırdık da bu aralar aramız pek iyi, allah nazarlardan saklasın

aaa sermest de buradaymış
Nasılsın canım?
Cinsiyeti belli oldu mu bebişin.
Benim oğluşum olacakmış

ben de ücretliyim bugün başladım göreve... çok değişik bir ruh hali içindeyim.. köyde görev yapiyorum.. hem lisede hem ilköğretimde.. becerebilecek miyim... bilmiyorum...

ben de ücretliyim bugün başladım göreve... çok değişik bir ruh hali içindeyim.. köyde görev yapiyorum.. hem lisede hem ilköğretimde.. becerebilecek miyim... bilmiyorum...

neden başaramayacaksın ki
klasik bir laf söyleyeyim yapanlar anasının karnında mı öğrenmişkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun

merhaba arkadaşlar
fiyonk hayırlı olsun konun canım
bende ticaret meslek lisesinde görev yapıyorum. muhasebe ve finansman öğretmeniyim.

bizimde
ilk hafta olduğundan sınıflar tam değil öğrencilerin çoğu gelmedi.
henüz dersi filan tanıtıyoruz haftaya yavaş yavaş başlarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…