hep öyle olur, zamanında bir işin olduğunu göremezsin pek. un var yağ şeker var helva yapamazlar. neyse başlarsın yakında İnşallah.
hep öyle olur, zamanında bir işin olduğunu göremezsin pek. un var yağ şeker var helva yapamazlar. neyse başlarsın yakında İnşallah.
sabah ders başlamadan okulda olmak zorundasın
ve teneffüslerde okulu öğrencileri gözetlemek zorundasın
mazallah bir sorun oldugunda direkt nöbetçi öğretmen sorumlu olur
ve teneffüs bittiği zaman derse girş saati başladıgında öğrencierin içeri girmesini sağlayacaksın
Allah yardımcın olsun sermest
hamile hamile de zor olur bea
cicikız ücretliydin sanırım sen
senin nöbet yükümlülüğün yok
zorlamaya kalkarlarsa hemen kabullenme:)
kimi okullar öğretmen yetersizliğinden dolayı ücretli öğretmnelere nöbet verebiliyor hatta kulüp bile verilmemesi gerekiyor ama verebiliyorlar
ben de ücretliyim bugün başladım göreve... çok değişik bir ruh hali içindeyim.. köyde görev yapiyorum.. hem lisede hem ilköğretimde.. becerebilecek miyim... bilmiyorum...
aaa sermest de buradaymış
Nasılsın canım?
Cinsiyeti belli oldu mu bebişin.
Benim oğluşum olacakmış
ben de ücretliyim bugün başladım göreve... çok değişik bir ruh hali içindeyim.. köyde görev yapiyorum.. hem lisede hem ilköğretimde.. becerebilecek miyim... bilmiyorum...
neden başaramayacaksın ki
klasik bir laf söyleyeyim yapanlar anasının karnında mı öğrenmişkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun
kader ortağım..
branşın ne
ingilizce hocam köydeyim ben okula gidişim 1,5 saat sürüyor =( sizin branş ne hocam ?