Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

Sınıf öğretmeni ablalarım,2.sınıfa uzunluk ölçme konusunu anlatmak için değişik materyal etkinlik vs önerilerinizi bekliyorum

pzt geçti gerisi de geçer artık =)
yarın ilçe genelinde güzel konuşma yarışmamız var
bakalım bizim okul kaçıncı olacak

ay çok güldüm yahu. demek adamın anteni var. hangi kanalları çekiyor acaba!

stajdayken ilk kez yazılıya girmiştiki öğrencilerin elinde kopya kağıtları vardı öğretmen camdan dışarı baktı durdu, her dönmesinde ben işaret etmeye çalışıyordum çok küçük hareketlerle, kadın umursamıyordu. meğer kopya çekmelerine izin veriyormuş, nasıl üzülmüştüm göremedi tüh ben de diyemedim diye.

bi de hatunun her güne ayrı kıyafeti vardı mesela haftanın beş gününde ayrı renkte etek ceket takım giyiyordu, pzt leri mavi olan, salılarda turuncu gibi. bi de cırtlaktı renkleri, hangi gün derse giriyorduk hangisinde öğretmenler odasında tünüyorduk takımın rengi belirliyordu, zaten kafa karışık son sınıftayız tez bilmem ne uğraş dur.

işte o hatunla da ben bi şey konuşamamıştım pek. hatırlayınca ne thaf geldi birden, yıllar geçmiş dün gibi vay bee...

valla ben öğrencilerimle derste sohbet ederek ders işlemezsem gülüp eğlenmezsek çok yoruluyorum. elime anten alsam eminim dans etmeye başlarım. çok iyi ingilizce öğretse nolur, hayal dünyası sıfır kalır katı ders ortamında, topluluk karşısında konuşurken titreyen insanlar çıkar ortaya, yıllarca sıralarda oturarak zaman doldurmak yerine...

neyse anten diyorduk...

Son düzenleme:

vay be ne ilginç bi kişilikmiş.....
sizin derslerinizi çok mrk ettim dinlemek isterdim
hem eğlenceli esprili hem ciddi bi ders ortamı kurmak zor olsa gerek

vay be ne ilginç bi kişilikmiş.....
sizin derslerinizi çok mrk ettim dinlemek isterdim
hem eğlenceli esprili hem ciddi bi ders ortamı kurmak zor olsa gerek

evet ya ..ben de çok istiyorum kakarakikiri ders işlemeyi. ama bi espiri yaparken bile korkarak yapıyorum inanın. çünkü hemen dağılıyorlar. dağılmaya çok yatkınlar ya.bi de kalabalık olunca toparlaması da zor oluyor.sınıflarımız 45 kişi. okulum 2100 mevcut. yoksa 20 25 kişilik sınıfta herşey yapılır.keyifle ders işlenir.yorulmaz insan bedeni.ben az öğrenciyle ders işlemeyi hiç yaşamadım. sadece beterin beteri ,daha kalabalık sınıflar vardır diyerek teselli buluyorum :)

sen onlardan dha çok dağıt neden korkuyorsun ki? sınıflarım 40 kişilik. ben de 2500 kişilik bir okuldayım işimiz zor. hele nöbetlerde.

çıkamıyorum tatil psikolojisinden yaaa.. 2 gündür mal giBi geziyorum çocuklar soru soruyor anlamsız gözlerle Bakıyorum ayakta uyuyorum yaaa.. sürekli uyumak istiyorum..

çıkamıyorum tatil psikolojisinden yaaa.. 2 gündür mal giBi geziyorum çocuklar soru soruyor anlamsız gözlerle Bakıyorum ayakta uyuyorum yaaa.. sürekli uyumak istiyorum..

geç mi yatıyorsun? benim gözüm de yatakta kalıyor sabah kalkarken. ama sonra açılıyorum, elma yiyorum sabahın köründe, uyku açıyor acayip.

ben de istiyorummm ama dağılıyorlar dediğin gibi.......
bişi söylemeye gelmiyo yanii

gel bi gün :) hem de çook zor. ben zoru severim

=) fırsat olsa keşke

sen onlardan dha çok dağıt neden korkuyorsun ki? sınıflarım 40 kişilik. ben de 2500 kişilik bir okuldayım işimiz zor. hele nöbetlerde.

nasıl daha çok dağıt ? =)

KPSS sınavına Anadolu Üniversitesinde girenler olduysa karşılaşmış olabiliriz. beni nasıl mı tanıyacaksınız? kağıtları dağıttıktan sonra hapşuruk krizine giren bendim. :)))

günaydınlar.
benim stajdaki hocam, yine beni derse sokmadı. 4 haftadır öğretmenler odasında sınav kağıdı okuyorum.
hiç bişey öğrenmiyorum içim şişti artık.
okuldaki danışman hoca rapor bekliyor.
şöyle oldu böyle oldu diye kafadan atmaktan çok sıkıldım.

adam bizi sınav okuyucu olarak kullanıyor
1 hafta 2 hafta tamam da, bi sürü oldu artık. sınıfla ilgili hiç bi fikrim yok.. ne yapıyolar ne ediyolar...

bi de yaptıkları sınavlar o kadar berbat ki. sorular yazım hatası dolu.
puan sistemi çok kötü. soruların biri 2.5 puan dedi. ama soru sayısıyla 2.5 çarpınca 100 etmiyor.
çok karışık işte.
stajyerleriniz varsa lütfen onlara bişeyler öğretin...
zaten kafaları yeterince karışık oluyor ve de okuldan ders anlatmaktan korkuyor oluyorlar. en azından siz yardımcı olun. böyle boş boş geçiyor benim stajım.

bugün bölgede bilgi yarışması düzenlendi. jurideydim. 8 okul arasında üçüncü olduk
1. olan okul özel okuldu. 1. olan 100 üzerinden 90
2. 85 ,biz de 80 puan yaptık.

İlk 3 saatim boştu...4.saat okula gittim müdür beyle idari işleride yardımcı olmamı isteyince o derste arada kaynadı.AB projesi için ugrastık.5. saat desen 20 dakıkası kıtap okula saati.Diğer 20 dakıka derste mı ısındırıcaksın test mi çözüceksin alıstırmamı yapıcaksın derken bitti.6.saat kluptü.Çok sacma bir olay bu klup.1. sınıftan bebeciklerimde 8.sınıftan danacıklarımda var.Ortak noktada bulusturmak zor oluyor.Allahtan kulubum Sağlık temızlık.Okulun bahcesını temızlıyoruz.Gidip 1.2.3. sınıftakı ogrencılerle ellerımızı yıkıyoruz:) Öyle geçti bugunde.Asıl derslerin agır oldugu gunler persembe ve cuma.Şimdiden kolay gelsin bana.

çok kötü günler geçiriyorum. okuldan çok sıkıldım. öğrencileri idare etmekten yoruldum. sanki mayıs ayının yorgunluğu var üzerimde. alıp başımı gitmek istiyorum... yanıbaşımdaki 250 yazılı kağıdı engelliyor. 3 yazılı yapanla hiç yazılısı olmayan aynı parayı alıyor ne ilginç.

bugün bölgede bilgi yarışması düzenlendi. jurideydim. 8 okul arasında üçüncü olduk
1. olan okul özel okuldu. 1. olan 100 üzerinden 90
2. 85 ,biz de 80 puan yaptık.

özel okulların yarışmaları ayrı olmalı
biz böyle düşünüyoruz edb öğretmenleri olarak
çünkü 1.likleri hep onlar alıyor

ben de okuldan sıkıldım.. öğrenciler beni çok yoruyor
öğretmeni takmaz, laubali tavırlarına katlanamıyorum...

başka bi sorum var: ücretli öğretmenlerin sigortası maaş üzerinde mi yatıyor?
ve kaç saati olursa olsun aynı sigorta mı yatıyor?

bence sen farklı bir şeye sıkılmışsın.Yazanın sen olduğunu görmesem inanmazdım,seni hep sabırlı,azimli,kararlı düşünmemden belki de.Bir rahatla,sakinleş.Sorun neyse inşallah çözülür kısa zamanda.

ben de bugünlerde çok bunalıorum çocuklarda sürekli birbirlerini şikayet ediolar ayy yoruldum artık

teşekkür ederim hakkımda bunları düşündüğün için. her şey çok düzgün gitsin diye fazlaca uğraşıyorum ve bu beni zaman zaman yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…