Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten 4 saat bir haftada derse girmem gerek. ama 2 saat gelin 4 saat gösteririz dedi. dersi bizim anlatmamızı istiyor, ama danışman öğretmenimiz de kesinlikle yapmayın dedi. işte ders saatinde öğretmenler odasında yazılı okuyoruz 2 haftadır. zaten derste de sadece alıştırma yaptırıyor. sanırım haftanın başka bir dersinde konu anlatıyor. konu anlatımı nasıldı henüz göremedik...
merak ettiklerimi sormak istiyorum ama adamın elinde anten gibi sopası var korktum ya :)) bi de katılım çizelgemizi bile sonra imzalarım diye hemen gönderiyor bizi, konuşma fırsatımız bile yok.
ilk derste bize de öğrenci gibi soru sormuştu. bilemeyenlerin omzuna vuruyor gibi yapıyodu sopasıyla, gerim gerim gerildim öğrenci gibi :)) aslında telaffuzu falan çok iyi ve öğrencilere de öğretmiş ama sınıf ortamını çok katı buldum ben...
ay çok güldüm yahu. demek adamın anteni var. hangi kanalları çekiyor acaba!
stajdayken ilk kez yazılıya girmiştiki öğrencilerin elinde kopya kağıtları vardı öğretmen camdan dışarı baktı durdu, her dönmesinde ben işaret etmeye çalışıyordum çok küçük hareketlerle, kadın umursamıyordu. meğer kopya çekmelerine izin veriyormuş, nasıl üzülmüştüm göremedi tüh ben de diyemedim diye.
bi de hatunun her güne ayrı kıyafeti vardı mesela haftanın beş gününde ayrı renkte etek ceket takım giyiyordu, pzt leri mavi olan, salılarda turuncu gibi. bi de cırtlaktı renkleri, hangi gün derse giriyorduk hangisinde öğretmenler odasında tünüyorduk takımın rengi belirliyordu, zaten kafa karışık son sınıftayız tez bilmem ne uğraş dur.
işte o hatunla da ben bi şey konuşamamıştım pek. hatırlayınca ne thaf geldi birden, yıllar geçmiş dün gibi vay bee...
valla ben öğrencilerimle derste sohbet ederek ders işlemezsem gülüp eğlenmezsek çok yoruluyorum. elime anten alsam eminim dans etmeye başlarım. çok iyi ingilizce öğretse nolur, hayal dünyası sıfır kalır katı ders ortamında, topluluk karşısında konuşurken titreyen insanlar çıkar ortaya, yıllarca sıralarda oturarak zaman doldurmak yerine...
neyse anten diyorduk...
vay be ne ilginç bi kişilikmiş.....
sizin derslerinizi çok mrk ettim dinlemek isterdim
hem eğlenceli esprili hem ciddi bi ders ortamı kurmak zor olsa gerek
vay be ne ilginç bi kişilikmiş.....
sizin derslerinizi çok mrk ettim dinlemek isterdim
hem eğlenceli esprili hem ciddi bi ders ortamı kurmak zor olsa gerek
evet ya ..ben de çok istiyorum kakarakikiri ders işlemeyi. ama bi espiri yaparken bile korkarak yapıyorum inanın. çünkü hemen dağılıyorlar. dağılmaya çok yatkınlar ya.bi de kalabalık olunca toparlaması da zor oluyor.sınıflarımız 45 kişi. okulum 2100 mevcut. yoksa 20 25 kişilik sınıfta herşey yapılır.keyifle ders işlenir.yorulmaz insan bedeni.ben az öğrenciyle ders işlemeyi hiç yaşamadım. sadece beterin beteri ,daha kalabalık sınıflar vardır diyerek teselli buluyorum :)
çıkamıyorum tatil psikolojisinden yaaa.. 2 gündür mal giBi geziyorum çocuklar soru soruyor anlamsız gözlerle Bakıyorum ayakta uyuyorum yaaa.. sürekli uyumak istiyorum..
evet ya ..ben de çok istiyorum kakarakikiri ders işlemeyi. ama bi espiri yaparken bile korkarak yapıyorum inanın. çünkü hemen dağılıyorlar. dağılmaya çok yatkınlar ya.bi de kalabalık olunca toparlaması da zor oluyor.sınıflarımız 45 kişi. okulum 2100 mevcut. yoksa 20 25 kişilik sınıfta herşey yapılır.keyifle ders işlenir.yorulmaz insan bedeni.ben az öğrenciyle ders işlemeyi hiç yaşamadım. sadece beterin beteri ,daha kalabalık sınıflar vardır diyerek teselli buluyorum :)
gel bi gün :) hem de çook zor. ben zoru severim
sen onlardan dha çok dağıt neden korkuyorsun ki? sınıflarım 40 kişilik. ben de 2500 kişilik bir okuldayım işimiz zor. hele nöbetlerde.
bugün bölgede bilgi yarışması düzenlendi. jurideydim. 8 okul arasında üçüncü olduk
1. olan okul özel okuldu. 1. olan 100 üzerinden 90
2. 85 ,biz de 80 puan yaptık.
çok kötü günler geçiriyorum. okuldan çok sıkıldım. öğrencileri idare etmekten yoruldum. sanki mayıs ayının yorgunluğu var üzerimde. alıp başımı gitmek istiyorum... yanıbaşımdaki 250 yazılı kağıdı engelliyor. 3 yazılı yapanla hiç yazılısı olmayan aynı parayı alıyor ne ilginç.
çok kötü günler geçiriyorum. okuldan çok sıkıldım. öğrencileri idare etmekten yoruldum. sanki mayıs ayının yorgunluğu var üzerimde. alıp başımı gitmek istiyorum... yanıbaşımdaki 250 yazılı kağıdı engelliyor. 3 yazılı yapanla hiç yazılısı olmayan aynı parayı alıyor ne ilginç.
özel okulların yarışmaları ayrı olmalı
biz böyle düşünüyoruz edb öğretmenleri olarak
çünkü 1.likleri hep onlar alıyor
evet ben de öyle düşünüyorum.onları niye katıyorlarki. ..7 devlet okuluna karşı 1 özel okul yarıştı.
bence sen farklı bir şeye sıkılmışsın.Yazanın sen olduğunu görmesem inanmazdım,seni hep sabırlı,azimli,kararlı düşünmemden belki de.Bir rahatla,sakinleş.Sorun neyse inşallah çözülür kısa zamanda.