Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 oldum:) teşekkür ederim ayrıca...
arkadaşlar yazılı notlarını internete nasıl verecez.. Ben şifre aldım müdürümden ama okulun sitesine girdiğimde nereye gireceğimi Bulamadım. nereyi tıklıyoruz nereye kullanıcı adı şifre yazıp giriyoruz yaa
yok olmuyor kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor.. tc kimlik numaram kullanıcı adımmış, şifre de aldım niye olmuyor anlamıyorum.. Bayramdan sonra soracam artık müdüre falan.. Bugün Bende bi gudümsüzlük var anlayamadım kpss sonucuma da Bakamıyorum aday şifrem yanlışmış, aynen yaziyorum kağitta olduğu giBi olmuyor olmuyor.. sıyıracam az kaldı..
oyy sen de baya genç öğretmenlerdensinn
kadrolu musun? ilkokul öğretmenisin sanırım
yeni yaşın hayırlı olsunn
teşekkür ederim evet genç öğretmenlerdenim ben okulun en küçüğü:) kadroluyum canım darısı atanamayanların başına..Allah boş çıkarmasın emeklerinizi...
yok olmuyor kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor.. tc kimlik numaram kullanıcı adımmış, şifre de aldım niye olmuyor anlamıyorum.. Bayramdan sonra soracam artık müdüre falan.. Bugün Bende bi gudümsüzlük var anlayamadım kpss sonucuma da Bakamıyorum aday şifrem yanlışmış, aynen yaziyorum kağitta olduğu giBi olmuyor olmuyor.. sıyıracam az kaldı..
Yazılıları okudum girmeye üşeniyorum:)) En kısa zamanda gireyim de bari sonra kalmasın.
o notları girmenin belli bi süresi var mı?
benim henüz şifrem bile yok da
Normalde sınav tarihinden itibaren 15 gün süren var. Ama şifren yoksa zaten sınav tarihlerini girememişsindir. İdareci şifresiyle giriliyor gecikme vs durumlarda. Bende sınav tarihlerinde geciktim sonra girdim mudur yardımcısıyla.
sizlere çok özendim :)
ben de son sınıftayım ing. öğretmenliği. staja gidiyorum her hafta.
yalnız bazı şikayetlerim var.. okuldaki danışman hocamız her hafta rapor vermemizi istiyor. bunun için de bi staj kitabımız var, her hafta öğretmenin ya da öğrencinin başka bir özelliğini gözlemlememiz gerekiyor.
ama okuldaki hoca bizi derse sokmuyor
yazılıların kağıtlarını zımbaladım, sınavı yaparken başlarında durdum ve sonra sınav kağıtlarının puanlamasını yaptım.
AMA öğretmen bir cevap anahtarı bile vermedi! üstelik sınav 39 soruydu ve her soru 2.5 puan olarak hesaplayın dedi 97.5 oluyor toplamda.
mesela bir soruda 3 cümle yazması gerekiyor öğrencinin. 3 cümlede 1 harfi yanlış yazsa bütün sorusu gidiyor.
ben bu işten bişey anlamadım! haksızlık değil mi bu öğrenciye.
hoca okumuş bi kağıdı çocuk 75 almış, ben okudum 90 aslında notu. boşverin dedi :/
e sorsana derse sokmuyorsunuz neyi gözlemliyeceğiz diye? her hafta okula gidince ne yapıyorsun anlamadım?
puanlama öğretmenden öğretmene değişir, sen puan verirsin ilerde. toplamın 97.5 çıkması ilginç. geriye kalan puanlamayı kendine esneklik olsun diye mi bırakmış? her şeyi sormalısın, ben de merak ettim sor sor. :))
e sorsana derse sokmuyorsunuz neyi gözlemliyeceğiz diye? her hafta okula gidince ne yapıyorsun anlamadım?
puanlama öğretmenden öğretmene değişir, sen puan verirsin ilerde. toplamın 97.5 çıkması ilginç. geriye kalan puanlamayı kendine esneklik olsun diye mi bırakmış? her şeyi sormalısın, ben de merak ettim sor sor. :))