Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

bugün okulda ne var.. hımm. hep koşturmaca var. bugün okulumuzda okuma saati uygulaması başladı. başka okullarda olan bi uygulama ama biz bu yıl ilk kez uyguluyoruz. değişen yeni müdürümüz sayesinde (!).
bundan sonra haftada bir saat okuma saati olacak herkes kitap okuyacak..güzel bişey, alışkanlık kazanmaları adına.

:)) benim bi öğrencim de ağıtı "mezardan çıkan şarkı" diye tanımlamıştı. :KK55:

komik şeyler çıkıyor ya =)
bugün sınavda çocukta kopya yakaladım
kopya kağıdını bana vermemek için yuttu:KK53:
şok oldum:KK36:

bugün okulda ne var.. hımm. hep koşturmaca var. bugün okulumuzda okuma saati uygulaması başladı. başka okullarda olan bi uygulama ama biz bu yıl ilk kez uyguluyoruz. değişen yeni müdürümüz sayesinde (!).
bundan sonra haftada bir saat okuma saati olacak herkes kitap okuyacak..güzel bişey, alışkanlık kazanmaları adına.

bizde de okuma saati başladı her öğrenci ciddiye almasa da..

Son düzenleme:
bugün yogun günlerden biriydi yine;kendi alanım dışında bir alana girmek(yan alan bile olsa)çok zorluyor beni..hazırbulunuşluk sıfır öğrencilerde..bu da iki kat performans gerektiriyor..türkçe yazılıları beni mahvetti;ek kök birbirine girmiş;kompozisyon ne demek bilmiyorlar..anlatıyorum ama inanın bittiğimi hissediyorum..

delille işim yok ki, disipline verme niyetim yok
sıfır aldı işte o kdr:KK68:

Öğrencıı kagıdında cevaplar varsa sıfır veremessınız..
Sıfır vermenız ıcın ıdareye dılekce vermenız gerekır..
Yazılı kagıtları teftışe tabı resmı kagıtlardır..

Öğrencıı kagıdında cevaplar varsa sıfır veremessınız..
Sıfır vermenız ıcın ıdareye dılekce vermenız gerekır..
Yazılı kagıtları teftışe tabı resmı kagıtlardır..

hımm acemiyim malum
öyle mi oluyor? dilekçe mi yazmalıyım?
tabi öğrencinin bundan haberi yok
gerçi fazla bişi yazamamıştı en fazla 20 alır

ben de kağıda kopya yazıp yanına da kopyasını koyarak 05 veriyorum o durumlarda. ama bazen defter açmak isteyebilir. defteri ekleyemeyiz. :)) bir tutanak eklemek yeterli olacaktır.

kopyayı yutması cidden korktuğu anlamına geliyor aslında yapmak istemiyor bunu. çok mu iyimserim? :)

ben de nöbetçiydim çoooooooook yorgunum bi de kız mesleleri vardı iki kez kavga ayırdım. :KK43:(((

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var
güze konuşma yarışması varmış ilçe genelinde
ve sorumlusu da ben oldum
okulda öğretmen az olduğu için ücretlilere de görev verildi malesef
sizden isteğim : öğrencinin konuşması için ilgi çekici her türlü dinleyenleri sıkmayan bi konu önerebilir misiniz??

bugün değil ama dün doğum günümdü..Öğrencilerim sürpriz doğum günü yapmılar bana:) canlarım benim 3. sınıf öğrencileri ama tüm sınıf toplanıp plan yapmışlar:) ödev versem 5 kişi toplanıp yapamazlar oysaki...:KK70:

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var
güze konuşma yarışması varmış ilçe genelinde
ve sorumlusu da ben oldum
okulda öğretmen az olduğu için ücretlilere de görev verildi malesef
sizden isteğim : öğrencinin konuşması için ilgi çekici her türlü dinleyenleri sıkmayan bi konu önerebilir misiniz??

:KK69: aşk :KK69: :KK9:

bugün değil ama dün doğum günümdü..Öğrencilerim sürpriz doğum günü yapmılar bana:) canlarım benim 3. sınıf öğrencileri ama tüm sınıf toplanıp plan yapmışlar:) ödev versem 5 kişi toplanıp yapamazlar oysaki...:KK70:

mutlu yıllar... kaç oldunuz? :)

doğum gününüz kutlu olsun,ne güzel olmuş sizin için

arkadaşlar yazılı notlarını internete nasıl verecez.. Ben şifre aldım müdürümden ama okulun sitesine girdiğimde nereye gireceğimi Bulamadım. nereyi tıklıyoruz nereye kullanıcı adı şifre yazıp giriyoruz yaa

X