Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

Allah yardımcınız olsun kızlarbilmiyorumkismile

ben mardindeyim eşim elazığda daha yeni geldi elazığa daha önce çanakkalede idi tam bir yıl ayrı kaldık şimdide 1 dönem ayrıyız ama yine de şükrediyorum halime hafta sonları gidebiliyorum istediğimde geçen sen o kadar zor oluyordu ki... 1700 km den fazla... çok sıkıntılar çektik ama inşallah çok az kaldı şubata kalmaz bitecek allah izin verirse inşallah allahım hepimize yardım edecek sabrını verecek ve eninde sonunda bitecek...

anlamıyorum ben bu mebi... daha maslowun hiyerarşisinde güvenlik basamağına gelememiş bireylerin nasıl başkasını eğitmesini bekliyorlar ki? önce bizim kafamızı temizlemeleri gerekmiyor mu? çok mu ütopik konusuyorum ne sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

olması gerekeni söylüyorsun...bizden kahramanlık yapmamız ve mucizeler yaratmamız bekleniyor...ve yaşanan şu ayrılıklar o kadar gereksiz ki..işin acı yanı koskoca bir bakanlık kendi personeline sahip çıkıp korumuyor, bir hakim eşi olmadan hakimlik yapamıyor ki eşi atanmasa bile bulunduğu ile görevlendirme ile gidiyor..ama biz öğretmeniz her şartta her durumda çalışırız....

meb eş durumu tayinini kolaylaştırmak yerine zorlaştırmayı tercih ediyor heralde. Öğretmenler fedakardır tabiki her şartta çalışır da bu ayrımcılık insanın zoruna gider
Şimdilik böyle bir sorunum yok Allah sizlere kolaylık versin

bu derdi yaşamayan anlayamaz anlıyorum der ama yaşamadan bilinmez... İnşallah en kısa sürede hepimizin bu derdi ortadan kalkar da tam anlamıyla kendimizi verebiliriz öğretmenliğe...

bir de bugün nöbetçiydim felaket yoruldum... bugün okulda sadece bu oldu, çok şükür bitti de kurtuldum bu haftalık :lepi:

canımm kendim gibi biri görünce içim cız etti
iyi bilirim ayrılıgı ben de eşimden ayrıyım
aramızda on üç saat yol cok zor tek göğüslemek hayatı
en güzel zamanlarında yalnız kalmak ayrı olmak cok acı
ama işte hayat şartları dedik girdik bir cendereye
RAbbim ayrılıgımızı uzun tutmaz inşallah
ama bizim ne zaman birleşecegimiz bile mechul sözleşmeliyim ben
eşimin oldugu bölgeye de acılmıyor hiç bizim branş
ayda iki kez eşim gelmeye calısıyor yanıma o da liseli asıkla gibi
bir iki günlük haftasonu kacamagı o kadar
cok zor valla RAbbim kimseyi ayırmasın sevdiginden

(( senin bi de bebişin olacak yanlış hatırlamıyorsam diyorum ya daha da kötü....bilmem hatırlarmısın benim bebişim de 20 haftalık olacaktı şimdi kaybetmeseydim aynı dönem hamilelerindeniz....Allah sabırlar versin herşey daha güzel olacak diye katlanılıyor ama ne gerek var şimdi bu kadar insanın ayrı kalmasına....

Allah sabırlar versin çok zor bir durum.
mevlananın bi sözü vardır bilmem hiç duydunuz mu? '' bir şey olmuyorsa ya hayırlı olmadığındandır ya da daha hayırlısı olacağındandır.'' der... Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah...

:)) bebeğimi kaybettiğimde hep hayırlısı diye düşündüm ve eşimin ataması olmadığında da "varmış rabbimin bi bildiği" dedim ve hala düşünüyorum ya ben hamile olsaydım şimdi burda tek başıma....zamanı değilmiş...

her şeyin bir zamanı vardır tabiki de... mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...
benim bir sorum olacaktı? ben göreve başlayalı 1 yılı geçti. stajerliğimin kalkması gerekiyor idareye sordum biz evrakları gönderdik ile, artık onlar kaldırcak dediler. 1 ayı geçti aşağı yukarı... ne zaman kalkar sizce adaylağım?

canım çigdemcim seni üzmek istemedim affet beni
elbette hatırlıyorum seni nasipte kısmette ne varsa ondan ötesi yok canım
Allahım en kısa zamanda nasip etsin melegini hakkında hayırlı olacak vakitte inşallah
ayrılıklar hep zor ama bu ülkede yapacak bişey de yok malesef
herkesin imtihanı ayrı ayrı Rabbim kolaylıklar versin cümlemize

aa çok varmış eşinden ayrı kalmak zorunda olan
eşleriniz hep öğretmen ya da memur mu?
neden böyle oluyor?
eşimiz memur olmasa durum nasıl olurdu?
mesela ben, eş adayım memur değil özel şirkette çalışıyor nasıl olur?

seninki çok daha koy gibi :))) belirli bir sigorta günü var şimdi tam hatırlayamıyorum...onu doldurduysa sen onon yanına tayin isteyebiliyorsun...

Bugün okul çok güzeldi. Çok güldüm. Çocuklar çok komik.

Devirli ondalık sayıları rasyonel sayıya dönüştüren formülü besteledik derste. Arabesk,oyun havası rep bile vardı..Sonrada en güzel besteyi sınıfça söyledik. Artık formülü unutmazlar inşallah.:)

hayatta unutmazlar hocam endişelenmeyin :)))

öyle tabi engel olamıyorsun olacaksa....çok üzüldüm ama atlattım kasımı bekliyorum eşim bayramdan önce rapor alıp gelecek fakülteye gideceğiz araştırmaya...şimdi hep ya hamile olup da yalnız kalsaydım düşüncesi var..sorunlu bi hamilelikti zor olurdu....sen yalnızmısın yanında birileri var mı???

yalnızım canım ama ailemle aynı şehirdeyim gerci uzagız mesafe olarak
ama gene görüşme imkanımız oluyor
yalnızken zor olurdu evet ben her işime kendim koşuyorum
insan bir ses bir yoldaş arıyor zor günlerin ardı ferahlıktır inşallah cigdemcim
RAbbim en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin sana da

sorumu yineliyorum
cevap vermek istemiyor mu kimsebilmiyorumkismile

seninki çok daha kolay gibi :))) belirli bir sigorta günü var şimdi tam hatırlayamıyorum...onu doldurduysa sen onun yanına tayin isteyebiliyorsun...

cicikız ben cevap vermiştim de alıntı yapmayınca anlaşılmadı sanırsam .....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…