- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
Merhaba arkadaşlar... ben de geldim. ben de bilişim teknolojileri öğretmeniyim. sanırım aranızda bir kişi vardı. bir de ben geldim iki olduk :kedi:
benim de pek çok derdim var. eşimden ayrıyım, maaş karşılığı dersimi doldurmak için iki okula görevlendirildim, sadece 17 saat dersim var, 17 saatçik dersimi haftanın 5 gününe yaydılar, bir tane bt sınıfım var 18 bilgisayar ve bütün sınıflar en az 45 kişi.... falan filan... ama her şeye rağman öğretmenlikten bıkmamaya çalışıyorum... ah bir de eşimin yanında olabilseydim :2:
(( bir hafta oldu ben de yalnızlığa mahkum olalı...eşim ameliyat olmuştu ekime kadar raporluydu geçen hafta eski okulumuzda (aynı okulda çalışıyorduk ) başladı....hiç tanımadığım bilmediğim bi yerdeyim alışmaya çalışıyorum bi başıma....çoooook zor...ders bittiğinde koşa koşa öğretmenler odasına giderdim....2,5 yıl 7/24 birlikteydik ve hiiiiç şikayet etmedik hep daha çok özledik ve şimdi Milli eğitim sağolsun bizi ayırdı...
ve tek tesellim benim gibi hatta daha zor şartlarda kalan arkadaşların olması...tek yapabildiğim dua edip halimize şükretmek..hafta sonları taaa rizeden orduya geliyor...bunu yapamayanlar var tesellim bu ((
sen nerde çalışıyorsun eşin çok mu uzakta gidip gelemiyormusunuz...üzüldüm sizin adınıza da ((((
Allah yardımcınız olsun kızlarbilmiyorumkismile