Beklediğim cevaptı, hiç şaşırmadım :1closedeyes:hiçbir şey yapmıyorum sayın hocam.
motive etmeye çalışmaktan başka elimdne birşey gelmiyor
kendimi onların yerine koyuyorum bizlerde geçtik onların süreçlerinden bu kaygıları çoğu zaman bende yaşadım..ama hiç bir zaman umut etmeyi bırakmadım kendi yaşadıklarımı bazen öğrencilerime anlatıyorum..
kaygılanmaktada haksız değiller malesefff
arkadaşlar sınıflarda çalışkanlar sırası, eh işte idare eder'ler sırası ve temBeller sırası oluşturulması hakkında ne düşünüyosunuz ? Bugünkü 2 sınıfımda da sınıf hocaları Böyle Bir uygulama yapmış..
arkadaşlar sınıflarda çalışkanlar sırası, eh işte idare eder'ler sırası ve temBeller sırası oluşturulması hakkında ne düşünüyosunuz ? Bugünkü 2 sınıfımda da sınıf hocaları Böyle Bir uygulama yapmış..
ıyı aksamlar dun teftış gecırdım cok rahatladım..
Konumuz lise gençliğimi....
guzel gectı zumrede bır ıkı eksık buldu..
o eksikler hep vardır o kadarcık olsun...
ben ilköğretimde çalışırken bundan 4 yıl önce projeksiyonlu, bilgisayarlı kütüphaneli dil sınıfı yapmıştım müfettiş not kıracak bişey bulamamış, sonra (buna hep çoooook güleceğim) ders ortamının derse hazır bulunurluluğundan not kırmış ....tekrar hatırletmak isterim sadece kendi emeğimle yabancı dil sınıfından not kırmıştı...delidir ne yapsa yeridir dedim geçtim....
o eksikler hep vardır o kadarcık olsun...
ben ilköğretimde çalışırken bundan 4 yıl önce projeksiyonlu, bilgisayarlı kütüphaneli dil sınıfı yapmıştım müfettiş not kıracak bişey bulamamış, sonra (buna hep çoooook güleceğim) ders ortamının derse hazır bulunurluluğundan not kırmış ....tekrar hatırletmak isterim sadece kendi emeğimle yabancı dil sınıfından not kırmıştı...delidir ne yapsa yeridir dedim geçtim....
Merhaba arkadaşlar... ben de geldim. ben de bilişim teknolojileri öğretmeniyim. sanırım aranızda bir kişi vardı. bir de ben geldim iki olduk :kedi:
benim de pek çok derdim var. eşimden ayrıyım, maaş karşılığı dersimi doldurmak için iki okula görevlendirildim, sadece 17 saat dersim var, 17 saatçik dersimi haftanın 5 gününe yaydılar, bir tane bt sınıfım var 18 bilgisayar ve bütün sınıflar en az 45 kişi.... falan filan... ama her şeye rağman öğretmenlikten bıkmamaya çalışıyorum... ah bir de eşimin yanında olabilseydim :2: