Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

hiçbir şey yapmıyorum sayın hocam.
Beklediğim cevaptı, hiç şaşırmadım :1closedeyes:

İçlerinde biraz kaygı oluşmaya başladıktan sonra kimsenin birşey yapmasına gerek kalmıyor, onlar zaten biirşeyler yapmak için çaba sarfediyorlar. Ama sorun birçoğunun içinde gelecek kaygısının olmaması. Anlık yaşıyorlar...

selamlar yine boğazım ağrıyor,öğretmenliği sevmiyorumçok yoruluyorum.meslek değiştirmek istiyorum.keşke tekrar sınava girip okuyup başka mesleği seçebilsem diyorum bazen(((((((((((((((

arkadaşlar sınıflarda çalışkanlar sırası, eh işte idare eder'ler sırası ve temBeller sırası oluşturulması hakkında ne düşünüyosunuz ? Bugünkü 2 sınıfımda da sınıf hocaları Böyle Bir uygulama yapmış..

bencil ve tembel öğretmen işi ve bence insan sınıflandırmak...ben öyle görüyorum açıkçası...

hoş değil bence:1closedeyes:

aslında söylemek istediklerimiz çok da farklı değil.Neyse uzatmayı sevmem,iyi akşamlar herkese..

ıyı aksamlar dun teftış gecırdım cok rahatladım..

Konumuz lise gençliğimi....

öğrencinin psikolojisinin bozulacağını düşünüyorum. pek çok okulda bu uygulama maalesef var. öğrencide küçücük yaşında aşağılık duygusu gelişiyor, kendinden başka herkesin kötü durumda olmasını isteyen bireyler yetiştiriyor bu sistem. çalışkan sırada oturan öğrenci için de kendini beğenmişlik geliştirebilir. eğitimin içindeki insanların bu uygulamayı yapması ne kadar üzücü.

normalde sınıflarımdaki öğrencilerde de çalışkan olanların çok fazla ön planda olmalarını engelleyerek hem çalışkan öğrencileri hem de diğerlerini korumaya çalışırım.

aynı bakış açısıyla düzenlenen çalışkan ve tembel sınıfları da var biliyorsunuz... bu bakış açıcsıyla Anadolu liseleri oluşturuldu zaten, şimdi de kaldırılıyor işte.

hepimiz ülkemizin istikbalini ve gençliğin iyiliğini istiyoruz sonuçta =)

guzel gectı zumrede bır ıkı eksık buldu..

o eksikler hep vardır o kadarcık olsun...

ben ilköğretimde çalışırken bundan 4 yıl önce projeksiyonlu, bilgisayarlı kütüphaneli dil sınıfı yapmıştım müfettiş not kıracak bişey bulamamış, sonra (buna hep çoooook güleceğim) ders ortamının derse hazır bulunurluluğundan not kırmış ....tekrar hatırletmak isterim sadece kendi emeğimle yabancı dil sınıfından not kırmıştı...delidir ne yapsa yeridir dedim geçtim....

Mutlaka eksık buluyorlar
sankı ona praglanmışlar

eksik bulmadan gelmeyin diye emir alıyorlar herhalde. :)

durun daha komiği var...ben o yıl anadolu lisesi sınavlarına girdim aynı ilde başka bir ilçede anadolu lisesine atandım....okullar kapandıktan sonra işlemlerimi yaptırmak için Milli Eğitime gittim aynı müfettişle karşılaştık hatırladı ve "hayırdır hocam" dedi bende anadolu lisesine geçtim işlemlerimi yapmaya geldim dedim...hayırlı olsun vsvs dedi sonra "biz sana kaç vermiştik?" dedi ben de üstüne basa basa "88" vermiştiniz hocam" dedim ( o yıl tüm branşlara 88 sınıf öğretmenlerine 90 vermişlerdi) ..."yaa öyle mi yapmışız o 88 ler aslında 90 dır" dedi...sonra evraklarımı aldı işlemleri kendisi yaptırdı "hocamız anadolu lisesine geçmiş" falan filan dedi, o ilçede evi tanıdıkları varmış bir sorunun olursa ara yardımcı olalım dedi..sanırım bir nevi günah çıkarmaya çalıştı....Ama verilen not benim umurumda mı??? tabiki hayır.. ben kendime ve yaptığım işe öğrencilerime ne verdiğime bakarım...bugüne kadar 1 tane ingilizce bilen, ingilizce öğretme tekniklerinden anlayan müfettişe rastlamadım...

onemlı olanda bızım vıcdanımızın mufettış olması

bır derse guzel anlat mufettısın karsısında bır yıl yat

ıyı öğretmen mı oluyorsun

arkadaşlar bugün resmen delirecektim
lise 1lerle dersler güzel geçiyor hiç birinde sorun yok
yalnız birinde ipin ucu kaçtı anlamadım.uğultu gürültü hepsi oluyor
diğer hocalarda çıt çıkmıyomuş acaba ben nerde hata yaptım dedim :uhm:
siz hiç bağırmıyosunuz dediler ondan. yalnızca ondan anlıyolar sanırım
o sınıfı görmek bile istemiyorum ne yapıcam ben :bbo:

Merhaba arkadaşlar... ben de geldim. ben de bilişim teknolojileri öğretmeniyim. sanırım aranızda bir kişi vardı. bir de ben geldim iki olduk :kedi:
benim de pek çok derdim var. eşimden ayrıyım, maaş karşılığı dersimi doldurmak için iki okula görevlendirildim, sadece 17 saat dersim var, 17 saatçik dersimi haftanın 5 gününe yaydılar, bir tane bt sınıfım var 18 bilgisayar ve bütün sınıflar en az 45 kişi.... falan filan... ama her şeye rağman öğretmenlikten bıkmamaya çalışıyorum... ah bir de eşimin yanında olabilseydim :2:

(( bir hafta oldu ben de yalnızlığa mahkum olalı...eşim ameliyat olmuştu ekime kadar raporluydu geçen hafta eski okulumuzda (aynı okulda çalışıyorduk ) başladı....hiç tanımadığım bilmediğim bi yerdeyim alışmaya çalışıyorum bi başıma....çoooook zor...ders bittiğinde koşa koşa öğretmenler odasına giderdim....2,5 yıl 7/24 birlikteydik ve hiiiiç şikayet etmedik hep daha çok özledik ve şimdi Milli eğitim sağolsun bizi ayırdı...

ve tek tesellim benim gibi hatta daha zor şartlarda kalan arkadaşların olması...tek yapabildiğim dua edip halimize şükretmek..hafta sonları taaa rizeden orduya geliyor...bunu yapamayanlar var tesellim bu ((

sen nerde çalışıyorsun eşin çok mu uzakta gidip gelemiyormusunuz...üzüldüm sizin adınıza da ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…