Bugün Okulda Ne Var Ne Yok?

sorumu yineliyorum
cevap vermek istemiyor mu kimsebilmiyorumkismile

stajerliğini doldurduktan sonra(kadrolu çalışmaya başladıktan 1 yıl sonra) eşinin yanına tayin isteyebilirsin. eşinin 1 yıllık sigortalı olması gibi bir şart aranıyomuş önceden ama artık o kalktı heralde, benim kuzenimin eşi bankada çalışıyor yazın samsuna tayini çıktı, kuzenim de öğretmen ağustos da eş durumu tayinleri yapılıyo tercih yaptı ama samsunun bir ilçesine çıktı merkeze çıkmadı hizmet puanı yetmediği için.

kızlar bu hafta öyle yoğundu ki buraya da uğrayamadım

ölüyorum yorgunluktan yaaaa

aman bitirdi bu çocuklar beni
napcağımı şaşırıyorum artık ztn tecrübesizimm
susturamıyorum yaa :bbo:

bu hafta çok yoğun geçiyo benim içinde
allahtan bugün dersim erken bittide dinleniyorum evde
başım çatlıyo susun demekten yoruldum bi sınıfımda 2 kız var hiç susmayan..bugün ne konuşuyosunuz çok merak ettim dedim gülerek onlarda hocam bu hafta düğünleri var ceyda arkadaşımızın ne giyeceğine hala karar verememiş sempatiksalakcinni dedim resmini çek getir beraber kara verelim ve artık susun naniknanik

canım benim eşimde polis o da şu an istblda ama tayin bekliyoruz bakalım nasıl olcak çok merak ediyorum boshayallersmile

cumaları benim için en eziyetli en yorucu gün
öyle bir sınıfım var ki bütün haftaya bedel oluyor yorgunluğu
şu ana dek gördüğüm en sorunlu dokuzlar
güzellikle anlayısla yaklaştım olmadı tatlı tatlı anlattım olmadı
çileden çıkardılar sesimi yükselttim gene nafile
kendi durumlarıyla gülüp eğleniyorlar daha lise birden feci durumları
üç saat üst üste dersim var bir de kendi sınıfım
hiçbir sınıfta böyle bişey yasamadım şimdiye dek
sanki seçilmişler benim sabrımı sınamak için
off feci yorgun ve bitkinim hem ruhen hem bedenen

yaa sonra bi de arkamızdan "cici hoca sınıfı susturamıyo" diyolarakannehir

canım benim eşimde polis o da şu an istblda ama tayin bekliyoruz bakalım nasıl olcak çok merak ediyorum boshayallersmile

inşallah istediğiniz gibi olurbayanssulusmile

sorma yaa bnm de cuma son 4 saat aynı 9.sınıftaydı
2edb 2 dil anlatım
delircektim ya susun diye güzellikle söyledim söyledim olmadı
okula ve arkadaşlarına alıştıkça sanırım böyle oluyolarmış diğer hocalar da öyle dedi
bi konuyu anlatmıyorum siz kendiniz çalışın dedm en sonunda !
ama tüm dönem böyle geçer mi yaa napıcazzzkafamçokkarıştı Çok üzgünüm çoook

valla cicikız seni bilmem ama ben üç senedir böyle bir sınıfla ilk kez karsılasıyorum
normalde tabii ki sorunlu ögrenciler oluyor ama bişekilde orta yolu buluyordum
bu sınıfta genel hava bu yönde olunca hiçbir yöntem kar etmiyor
zaten bütün hocalardan şikayet geliyor bana
veli toplantısı yapıcam bakalım bişeyler değişir mi

bnm ilk senem akannehir
dilekçe yazıp müdür yrd verin deniyor öyle yapmak işe yarar mı?

bnm ilk senem akannehir
dilekçe yazıp müdür yrd verin deniyor öyle yapmak işe yarar mı?

ben de miskokuluma katılıyorum canım idare ile halletme öğrencilerinle arandaki sorunları zaten araya idareyi soksan bile düzelmez emin ol daha kötü olur....

ben de miskokuluma katılıyorum canım idare ile halletme öğrencilerinle arandaki sorunları zaten araya idareyi soksan bile düzelmez emin ol daha kötü olur....

nasıl konuşmalı halletmeli? sizde de olmuştur mutlaka
nasıl çözdünüz? tehdit mi etmeli bişilerle?
bazı öğrenciler özellikle laftan anlamıyorlar akannehir

bugün meslek hayatımın en güzel günlerinden birini yaşadım...geçen yıl okuttuğum öğrencilerim ziyarete geldiler..6 saatlik yoldan taaa rizeden orduya :)) günübirlik gelip gittiler...

lütfenle olacak iş değil canım...ben nasıl hallettim ya dahallediyorum ?? herkesin çalıştığı ortam,öğrenci profili farklıdır tabi ama ben genel olarak öğrencilerime "çiğdem hoca çok şey biliyor" duygusunu vererek çözerim...yakınımdır ama sınırı asla aşmazlar...her olay için söyleyecek anlatacak bişeylerim vardır...

ama sabırlı ol sakın canını sıkma ilk yıl olmaz öyle birden...benim de birden olmadı tam 7 yıl oldu mesleğe başlayalı ve iki üç yıldır çok rahatım...sabret ne olursa olsun kendin halletmeye çalış ve samimi olmak adına sakın laubali olmalarına izin verme...

bugün meslek hayatımın en güzel günlerinden birini yaşadım...geçen yıl okuttuğum öğrencilerim ziyarete geldiler..6 saatlik yoldan taaa rizeden orduya :)) günübirlik gelip gittiler...

ne mutlu çiğdemcim,bir öğretmen daha ne ister?

anlatılmaz yaşanır canım :)) zamanla hallolur,ilk yılımda ben de öyleydim

güzel bi duygu olsa gerekalkisalkisalkis

ilk yıl olmaz mı.. umarım sabrım taşmaz. tşk ederimfisfisfis

anlatılmaz yaşanır canım :)) zamanla hallolur,ilk yılımda ben de öyleydim

hımm ilk yıl kurtuluş yok anlaşılan
ama arkamdan susturamıyo demeleri sinir bozucufisfisfis

ne kadar güzel bir duygu olsa gerek :1hug:
bende haal lise dönemimdeki 2 öğretmenimle görüşürüm
hatta biyoloji öğretmenimizin doğum gününü biliriz ünide okurken bir pasta alıp apartmanda mumları yakıp süpriz yapmıştık onun gözlerindeki mutluluk hiç aklımdna çıkmaz o zaman işte öğretmen olmak böyle birşey olsa gerek demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…