- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
ilk defa sınıfa giriyorum kızlar:) heyecanlıyımmmm
:teselli: başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar ben geldim...
malum ben her zaman sınıfa giremiyorum. başlayalı 10 gün oldu ilk defa sınıfa girdim zaten.
sınıf 45-50 kişilik ve bazı öğrencilerin 3 lü oturduğu bir sınıftı ve oldukça kalabalıktı.
ben de sınıfı susturma eğilimi göstermedim. malum onları korkutursam nasıl çekinmeden yanıma gelirler....
neyse sınıftaki öğrenci gruplarıyla tek tek oturup tanıştım, sohbet ettim. bi şikayetleri var mı öğrenmeye çalıştım. yani daha çok ilişki kurmaya yönelik oldu...
evet kızlar ben geldim...
malum ben her zaman sınıfa giremiyorum. başlayalı 10 gün oldu ilk defa sınıfa girdim zaten.
sınıf 45-50 kişilik ve bazı öğrencilerin 3 lü oturduğu bir sınıftı ve oldukça kalabalıktı.
ben de sınıfı susturma eğilimi göstermedim. malum onları korkutursam nasıl çekinmeden yanıma gelirler....
neyse sınıftaki öğrenci gruplarıyla tek tek oturup tanıştım, sohbet ettim. bi şikayetleri var mı öğrenmeye çalıştım. yani daha çok ilişki kurmaya yönelik oldu...
1 adet 11 sosyal sınıfım var onların sınıfına giderken ayaklarım hep geri gidiyo malesef
sebebi dersle alakaları olmadığı gibi sabote etmeye çalışmaları
gereksiz yere espiriler konuşmalar
okula zaman geçirmeye geliyolar kahveye gelir gibi
hiç böyle bi sınıf görmedim okulda tekler
eksi veririm sınıfta kalırsınız vs da etki etmiyor
tek ben değil bütün hocalar şikayetçi
liseyi bitirme gibi bi dertleri de yok
ne yapmalı bilmiyorum :bbo:
ders anlatamıyorum yazdırıyorum katılanlara + veriyorum:bbo:
ceku o kız ogrencıyı ortalama yukseltme sınavında gecırenler kım
o kız calıstımıda gectı hayır
10 yıldrı ortalama yukseltme sınavı yapıyorum ...cok calısıp gecenı gormedım
öğretmenler ya cok kolay soruyor yada sınav esnasında yardım edıyorlar
sonucta bır ve ıkıte kalma var ama bırak öğretmen yok
onların tarafına geç.
cıcıkız nıye anlatamıyorsun canım
Bir amacı olmayan öğrencilere bişeyler öğretmeye çalışmak çok zor.Benim de geçen yıl bi sınıfım vardı, kızlar çalışkan uslu erkekler de tam tersi serseri geveze tembellerdi. O erkekler dersin huzurunu kaçırmaya yetiyolardı. O sınıftan her çıkışımda istifa etmeyi düşünüyodum ciddi ciddi :sm_confused: Bu yıl o sınıfı almadım ve çok rahatım.
Not korkuları olmuyo öyle tiplerin ne de olsa geçerim diyo, kimisi babasına güveniyo kimisi başkasına ve yıl sonunda gerçekten de geçmiş oluyolar :umursamaz: Geçen yıl 10 tane zayıfı olan bir kız öğrencimiz ortalama yükseltme sınavları yüzünden sınıfını geçti, düşünebiliyomusunuz tüm yıl boyunca yatıp ders dinlemeyen ders çalışmayan bir öğrenci 2 kere sınav hakkı tanındığından dolayı sınıfını geçti.Diğerleri niye çalışsın ki
Eğitim sistememimiz çok kötü ne yazık ki ilköğretimde öğrenci bırakma yok mezunlardan okuma yazma bilmeyen var. İstedikleri kadar devamsızlık yapıyolar çünkü sınıfta kalma diye bir olay yok. Böyle kişileri 8 yıl okutmaya ne gerek var ki sonra 8 yıl okudum liseye de devam ederim diye düşünüp başımıza bela oluyolar işte
ne demek anlamadım :uhm:
ayyynen dediğin gibi cnm ya ne yaptın geçen yıl nasıl geçti?
ceku, bir eleştirim olacakyazdıklarından bazılarına. çook eskiden öğretmenler nasıl konuşursa aynen öyle konuşuyorsun.
artık bir şeyler değişmedi mi sence?