Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

KIŞ sebzelerinden hepsini yer

Bu günkü menü ayranlı çorba,karışık dolma ,turşu.Ben biber dolmasını hiç tek yapmam.Yanına patates,patlıcan,kabak da doldururum.Bugün buzlukta yaprak vardı iki tabak kadar çıkar ,onu da çıkardım,sardım.Hepsi bir tencerede.Oğlum biber dolmasını pk sevmez.Sarma, patates kızıma ve ona,biberler eşime,patlıcan kabak bana

Esin yine sansliymis kakaocum :)
Ben 9 ay boyunca horoz eti aserdim durdum Esim napacagini bilemezdi

ooh yarasin Demekki senin cigkofte askin farkli bi boyuta ulasmis nehircim :) Sizin evin civarindaki cigkofteciler issiz kalmaz vesselam

Ayy nevos , hamilelik nasil mucizevi bisey Cigkofte genel olarak hamilelerin en fazla aserdigi yiyecekmis :)
Bende oglumda cok yedim cigkofteyi , babam surekli yapip yollardi

Bende sanırım aşeririm yani tersi de olabilir genelde çok sevdiklerinden iğrenebiliyorsun da Allah korusun da

Çiğ köfte etsiz olsa da yasak mı canım etli olarak yasak biliyorum da yasak olmasın ya

Evet yasak canim Cig et bakteri barindirdigi icin hamilelikle tavsiye edilmiyor malesef

Ayy nevos , hamilelik nasil mucizevi bisey Cigkofte genel olarak hamilelerin en fazla aserdigi yiyecekmis :)
Bende oglumda cok yedim cigkofteyi , babam surekli yapip yollardi
Canım hiç yemediğimiz şeyleri aşerebiliyoruzOhhh o daha güzelmişBabanın ellerine sağlık

ben buldum ben buldum
Neresi neresi

Ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…