• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Sende ne cevherler vardir simdi :rolleyes:
Antep mutfagini cok severim , genelde benim memleket ile ayni lezzetler zaten :kk77:
Bil bakalim benim memleket nere :KK53: :KK70:
ben pek işe yaramam aslında ama anam gerçek bir aşçıdır elinden her yemek yenir inanılmaz lezzetli yapar. yuvalamada özellikle anamı tek geçerim :kk77:

emmm senii böyle antalya konya afyon civarlarında hayal ediyorum sankim :p

Sen zaten malatya - antep karisimi acayip bi sef olmusun :KK200: İki memleketin de yemekleri ayri bi zor ,lezzetli ve ustalik gerektiryor :kk77:
Senden ogencek cok sey var nevosum :KK60:
Sağol canım:KK60:Ama daha çok öğrenecek şey var:KK60:Sizlerdende sürekli farklı şeyler öğreniyorum:KK19:

ben pek işe yaramam aslında ama anam gerçek bir aşçıdır elinden her yemek yenir inanılmaz lezzetli yapar. yuvalamada özellikle anamı tek geçerim :kk77:

Doğuya gel doğuya:KK45:Ege bölgesinden değil:KK52:

Bu günkü menü ayranlı çorba,karışık dolma ,turşu.Ben biber dolmasını hiç tek yapmam.Yanına patates,patlıcan,kabak da doldururum.Bugün buzlukta yaprak vardı iki tabak kadar çıkar ,onu da çıkardım,sardım.Hepsi bir tencerede.Oğlum biber dolmasını pk sevmez.Sarma, patates kızıma ve ona,biberler eşime,patlıcan kabak bana

Afiyet olsun :KK19:

Yuvalamaya bayilirim :kk77: Anne yemegi gibisi var mi krizantemim :KK200: Eli degsin tas bile tatlanir vesselam :KK19:

Back