- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
ilk dediğindenİmmm bi dusuniyim :)
Antep
Siirt
Adana ???
Bildim mmi
Nur'cum ilk dediğin yani benim yarı buçuk memleketimİmmm bi dusuniyim :)
Antep
Siirt
Adana ???
Bildim mmi
Mutfağı çok ama çok meşhur bir şehir
BiliyorumSen biliyon mu nevos :)
ilk dediğinden
Nur'cum ilk dediğin yani benim yarı buçuk memleketim
ben pek işe yaramam aslında ama anam gerçek bir aşçıdır elinden her yemek yenir inanılmaz lezzetli yapar. yuvalamada özellikle anamı tek geçerimSende ne cevherler vardir simdi
Antep mutfagini cok severim , genelde benim memleket ile ayni lezzetler zaten
Bil bakalim benim memleket nere
Sağol canımSen zaten malatya - antep karisimi acayip bi sef olmusunİki memleketin de yemekleri ayri bi zor ,lezzetli ve ustalik gerektiryor
Senden ogencek cok sey var nevosum
Doğuya gel doğuyaben pek işe yaramam aslında ama anam gerçek bir aşçıdır elinden her yemek yenir inanılmaz lezzetli yapar. yuvalamada özellikle anamı tek geçerim
emmm senii böyle antalya konya afyon civarlarında hayal ediyorum sankim
Bu günkü menü ayranlı çorba,karışık dolma ,turşu.Ben biber dolmasını hiç tek yapmam.Yanına patates,patlıcan,kabak da doldururum.Bugün buzlukta yaprak vardı iki tabak kadar çıkar ,onu da çıkardım,sardım.Hepsi bir tencerede.Oğlum biber dolmasını pk sevmez.Sarma, patates kızıma ve ona,biberler eşime,patlıcan kabak bana
bizde yimeyiz napalım nuryolum çok yiyemem zaten bakma öyle dediğime bende şişkinlik yapıyor :/
hmm erzurum erzincan van diyarbakır mı acabaDoğuya gel doğuyaEge bölgesinden değil
yok kızSen hamilemisin canim?
Yok o kadar doğu değilhmm erzurum erzincan van diyarbakır mı acaba
ben pek işe yaramam aslında ama anam gerçek bir aşçıdır elinden her yemek yenir inanılmaz lezzetli yapar. yuvalamada özellikle anamı tek geçerim
bildim urfa dimiGel kiz ,sana yakinim ben
ben pek işe yaramam aslında ama anam gerçek bir aşçıdır elinden her yemek yenir inanılmaz lezzetli yapar. yuvalamada özellikle anamı tek geçerim
yok kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?