Sağolsunlar ne güzel yapıyorsunuzSende biraz dinlenirsinişten 6 da çıkıyorum eve gidip ne ara yemek yapcan genelde hoşlanmasamda ya kvlerdeyiz yada bizimkilerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolsunlar ne güzel yapıyorsunuzSende biraz dinlenirsinişten 6 da çıkıyorum eve gidip ne ara yemek yapcan genelde hoşlanmasamda ya kvlerdeyiz yada bizimkilerde
KIŞ sebzelerinden hepsini yerOooo daha ne olsun bunlarla en azından haftanın iki ,üç gününü kurtarıyorsundurBirgün patates yemeği,kuru fasulye,börek derken hafta tamamlanır..
Peki kış sebzeleri pırasa,ıspanak,karnıbaharOnları seviyorsa haftada 1 gün onları kullanabilirsin
nehircim sen çiğ köftemi dedinn.. Kızlarr ben acılı hemde 6 ayıma kadar hamilelikte çiğ köfte yedimm ne canım çekerdi.. her akşam herifime muhakkak getittirirdim.. bir akşam getirmemiştide uyuyamamıştım .. çiğ köfte candır..
(ALINTIDIR)
Geç saat olursa belki ama direk uyanır uyanmaz yiyemem yokher gün 1 tane ağzıma atsam hayır demem
Ne yaptın ne ettin kakaommBen hamileyken çiğ köfte aşercem görür eşim Candır candır etsiz yiyorum tabisidün yedim yine canımı çektirdin
Kakao'cum kızlara hamile kalmadan önce ağzıma çiğköfte koymazdımDoktor çiğ et yani çiğ köfte yasağı koymuştuBenimde aşerdiğim tek şey çiğköfteydiKendi kendime mutfak robotunda geceleri çiğköfte yaptığımı biliyorum
Bende sanırım aşeririm yani tersi de olabilir genelde çok sevdiklerinden iğrenebiliyorsun da Allah korusun da
Çiğ köfte etsiz olsa da yasak mı canım etli olarak yasak biliyorum da yasak olmasın ya
hayır dostum hayır etsiz çiğ köftemi
Canım hiç yemediğimiz şeyleri aşerebiliyoruzOhhh o daha güzelmişBabanın ellerine sağlıkAyy nevos , hamilelik nasil mucizevi bisey Cigkofte genel olarak hamilelerin en fazla aserdigi yiyecekmis :)
Bende oglumda cok yedim cigkofteyi , babam surekli yapip yollardi
bizde yimeyiz napalım nuryolum çok yiyemem zaten bakma öyle dediğime bende şişkinlik yapıyor :/Etlinin tadi bambaska ama hamilelikte etli yiyebilmek hayal krizantemcim :)
tahmin etNerelisin kiz sen !
Mutfağı çok ama çok meşhur bir şehirNerelisin kiz sen !
Canım hiç yemediğimiz şeyleri aşerebiliyoruzOhhh o daha güzelmişBabanın ellerine sağlık
Amin canımEvet ,aynen canim :)
Rabbim tum isteyenlere yasatsin bu guzellikleri
Tesekkurler nevosum
ben buldum ben buldumMutfağı çok ama çok meşhur bir şehir
Neresi neresiben buldum ben buldum
Ellerinize sağlıkBu günkü menü ayranlı çorba,karışık dolma ,turşu.Ben biber dolmasını hiç tek yapmam.Yanına patates,patlıcan,kabak da doldururum.Bugün buzlukta yaprak vardı iki tabak kadar çıkar ,onu da çıkardım,sardım.Hepsi bir tencerede.Oğlum biber dolmasını pk sevmez.Sarma, patates kızıma ve ona,biberler eşime,patlıcan kabak bana
Bak buna katılıyorumAma değilMalatya malatya bulunmaz eşin
tahmin et