• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Oooo daha ne olsun bunlarla en azından haftanın iki ,üç gününü kurtarıyorsundur:KK19:Birgün patates yemeği,kuru fasulye,börek derken hafta tamamlanır..
Peki kış sebzeleri pırasa,ıspanak,karnıbahar:kk77:Onları seviyorsa haftada 1 gün onları kullanabilirsin:KK19:
KIŞ sebzelerinden hepsini yer

Bu günkü menü ayranlı çorba,karışık dolma ,turşu.Ben biber dolmasını hiç tek yapmam.Yanına patates,patlıcan,kabak da doldururum.Bugün buzlukta yaprak vardı iki tabak kadar çıkar ,onu da çıkardım,sardım.Hepsi bir tencerede.Oğlum biber dolmasını pk sevmez.Sarma, patates kızıma ve ona,biberler eşime,patlıcan kabak bana

nehircim sen çiğ köftemi dedinn.. Kızlarr ben acılı hemde 6 ayıma kadar hamilelikte çiğ köfte yedimm ne canım çekerdi.. her akşam herifime muhakkak getittirirdim.. bir akşam getirmemiştide uyuyamamıştım .. çiğ köfte candır..
Do%C4%9Funun-En-G%C3%BCzel-Yemekleri4.png

(ALINTIDIR)

Esin yine sansliymis kakaocum :)
Ben 9 ay boyunca horoz eti aserdim durdum :KK53: Esim napacagini bilemezdi :KK200:

Geç saat olursa belki ama direk uyanır uyanmaz yiyemem yok:KK70:her gün 1 tane ağzıma atsam hayır demem :KK53:

Ne yaptın ne ettin kakaomm:KK57::confused:Ben hamileyken çiğ köfte aşercem görür eşim :p:KK70:Candır candır etsiz yiyorum tabisi:kk77:dün yedim yine canımı çektirdin:KK61:

ooh yarasin :kk77: Demekki senin cigkofte askin farkli bi boyuta ulasmis nehircim :) Sizin evin civarindaki cigkofteciler issiz kalmaz vesselam :-)

Kakao'cum kızlara hamile kalmadan önce ağzıma çiğköfte koymazdım:KK45:Doktor çiğ et yani çiğ köfte yasağı koymuştu:KK12:Benimde aşerdiğim tek şey çiğköfteydi:KK70:Kendi kendime mutfak robotunda geceleri çiğköfte yaptığımı biliyorum:KK70:

Ayy nevos , hamilelik nasil mucizevi bisey :KK200: Cigkofte genel olarak hamilelerin en fazla aserdigi yiyecekmis :)
Bende oglumda cok yedim cigkofteyi , babam surekli yapip yollardi :-)

Bende sanırım aşeririm yani tersi de olabilir genelde çok sevdiklerinden iğrenebiliyorsun da Allah korusun da :KK70:

Çiğ köfte etsiz olsa da yasak mı canım etli olarak yasak biliyorum da yasak olmasın ya :KK51:

Evet yasak canim :( Cig et bakteri barindirdigi icin hamilelikle tavsiye edilmiyor malesef

Ayy nevos , hamilelik nasil mucizevi bisey :KK200: Cigkofte genel olarak hamilelerin en fazla aserdigi yiyecekmis :)
Bende oglumda cok yedim cigkofteyi , babam surekli yapip yollardi :-)
Canım hiç yemediğimiz şeyleri aşerebiliyoruz:KK48:Ohhh o daha güzelmiş:KK45:Babanın ellerine sağlık:KK19:

ben buldum ben buldum
Neresi neresi :KK45:

Bu günkü menü ayranlı çorba,karışık dolma ,turşu.Ben biber dolmasını hiç tek yapmam.Yanına patates,patlıcan,kabak da doldururum.Bugün buzlukta yaprak vardı iki tabak kadar çıkar ,onu da çıkardım,sardım.Hepsi bir tencerede.Oğlum biber dolmasını pk sevmez.Sarma, patates kızıma ve ona,biberler eşime,patlıcan kabak bana
Ellerinize sağlık:kk77:

Back