Benim annemde çok güzel yemek yaparAma biz uzakta olunca mahrum kalıyoruzYuvalamaya bayilirim Anne yemegi gibisi var mi krizantemim Eli degsin tas bile tatlanir vesselam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim annemde çok güzel yemek yaparAma biz uzakta olunca mahrum kalıyoruzYuvalamaya bayilirim Anne yemegi gibisi var mi krizantemim Eli degsin tas bile tatlanir vesselam
rabbim yokluklarını vermesinYuvalamaya bayilirim Anne yemegi gibisi var mi krizantemim Eli degsin tas bile tatlanir vesselam
kısmetSen yiyemem falan diyince bende oyle şeettiydim :)
bi tutturamadım gitti haBatman canim
sende anne oldun artık terfi ettin çocukların faydalancak artık sendenBenim annemde çok güzel yemek yaparAma biz uzakta olunca mahrum kalıyoruz
Tabi canım öyle olduAma daha on fırın ekmek yemem lazımsende anne oldun artık terfi ettin çocukların faydalancak artık senden
Sağol canımAma daha çok öğrenecek şey varSizlerdende sürekli farklı şeyler öğreniyorum
çok mütevazisin abla ama gerçekler hiç öyle demiyorTabi canım öyle olduAma daha on fırın ekmek yemem lazım
Aynen öyle Nur'cum sürekli yeni şeyler öğreniyoruzHatta her yıl farklı tarifler gündemde oluyor,bazıları eskiyorOgrenmenin sonu yokki nevrestem
Arastirsikca mutlaka yeni seyler kesfediyor insan Hele ki mevzu mutfaksa :)
Sağol canımçok mütevazisin abla ama gerçekler hiç öyle demiyor
alinazik yaptınmı hiçSağol canım
Benim annemde çok güzel yemek yaparAma biz uzakta olunca mahrum kalıyoruz
Yapıyorum canımalinazik yaptınmı hiç
Sağol canımSenin kuzularda çok şanslıAnnenin nasil guzel yemekler yaptigi senden belli zaten nevos
Senin kuzucuklar cok sansli
rabbim yokluklarını vermesin
kısmet
bi tutturamadım gitti ha
sende anne oldun artık terfi ettin çocukların faydalancak artık senden
Unutmak değilde karıştırıyoruz değil miAmin canim ,hepimizin annecigine
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Batman fazla adı gecen bi sehir olmadigindan ben solim seni yormim dedim
Peki kac yasindasin canim :) Tanismistik ama unuttum sanirsam :)
87liyim cano açıktan belli olmasın yaşımAmin canim ,hepimizin annecigine
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Batman fazla adı gecen bi sehir olmadigindan ben solim seni yormim dedim
Peki kac yasindasin canim :) Tanismistik ama unuttum sanirsam :)
Aynen öyle Nur'cum sürekli yeni şeyler öğreniyoruzHatta her yıl farklı tarifler gündemde oluyor,bazıları eskiyor
Yeni icatlar hiç bitmiyorBiz eskileri yapmaya çabalarken yenileri çıkıyorBen birde uydurma yani doğaçlama çok yaparımEvet ya , bi de daha eskileri yapmadan yeni tarifler cikiyor ... Basimiza icat cikariyolar nevos ya
Sen kaç doğumlusun