Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

bayağı uzun olmuş nevrestem 7 yıll. kendi memleketin yemeklerine benziyor dur ama yarın memleketine taşınınca zorluk çekeceğini sanmıyorum..
Canım daha önce Elazığ'daydım oranında yemeklerinde az çok biliyorum,kendi yöremin yemeklerini de az çok bazı şeyler benziyor çok zorlanmam

Canım daha önce Elazığ'daydım oranında yemeklerinde az çok biliyorum,kendi yöremin yemeklerini de az çok bazı şeyler benziyor çok zorlanmam
aynen mutfağı seven insan zorlanmıyor nevrestem.. valla sende harika bir ahçı olur.. düşünsene açmışsın bir dükkan ev yemekleri üzerine.. ohh misss..

sarımsak hem faydalı hemde lezzet katıyor nevrestem..tüm yemeklere..
Bende eklerim her akşam muhakka 1-2 diş sarımsak yemiş oluruz bir tek sanırım pilava tatlıya falan koymuyorum hiç bir yemeğimde yoksa cacık yapar ona koyarım
Aslında vücudun posayada ihtiyacı varO yüzden bir porsiyon meyve yemek en doğrusu
Evet canım aslında yemek daha güzel belki ilk bebeklik dönemlerinde suyunu sıkmak işe yarayabilir
onu oğlumun doktoruna sordum canım şöyle dedi bir tane elma bir tane havuç ve bir tane portakal . hangi öğün içmeyi seviyorsa o zaman sık ve ver dedi.. bende öyle yapıyorum
Doktor söylediyse zaten başka söze gerek yok canım

Değişiyor insan gerçekten ben pek meyve yemezdim evlendim eşim meyve aşığı onun sayesinde bende sevmeye başladım her akşam 1 meyve yiyorum artık eşime yaparken canım çekiyor demek ki yaşadıkça benziyor huylarTabi ki çocuklar herşeyi bizden görüyor canım sırf sağlıklı bir birey ileri de anne olabilmek için bu sene hiç yemediğim karnabaharı brokoliyi pırasayı falan diyet sayesinde de olsa yemeye başladım meğerse ne çok şeyden mahrum kalmışım diyorum artık ne kadar sağlıksız beslenmişim

aynen mutfağı seven insan zorlanmıyor nevrestem.. valla sende harika bir ahçı olur.. düşünsene açmışsın bir dükkan ev yemekleri üzerine.. ohh misss..
Yok canım ilgimi çeken herşeyi deniyorumÇok istiyorum umarım nasip olur
Kızkardeşim kursa gidiyor 2-3 aydır Diyorum sen eğitimi al birlikte yapalım

Tabi bebek olunca sıkmak daha iyi oluyor
Öyle oluyor evlenince herşey değişiyor birbirimize sevdiğimiz yada sevmediğimiz şeyleri alıştırıyoruz
Evlenince kendi düzenini kurunca bunun farkına daha iyi varıyorsunBiraz zaman geçince daha iyi olacak

Yok canım ilgimi çeken herşeyi deniyorumÇok istiyorum umarım nasip olur
Kızkardeşim kursa gidiyor 2-3 aydır Diyorum sen eğitimi al birlikte yapalım
oo çok iyiymişş valla neden olmasın mis gibide olur.. çalışan insan ev yemeğine hasret nevrestem..gidiliyo avm lere bilirsin orada yenilen yemekleri..

farklıymış buu sonrada dolması oluyor değilmi ayy neler varmışş.. yapacak, ve yapılacak..ne güzel yöresel lezzetlerimiz varmış..
Evet canım dolması oluyorHenüz yapmadım havalar tam soğumayınca kurutmaya sıra gelmedi.Lahana zamanı onu değerlendiriyoruzTabi canım ben de burada öğrendim

Evet canım bende farkettim inşallah hepimiz için güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…