Canım daha önce Elazığ'daydım oranında yemeklerinde az çok biliyorum,kendi yöremin yemeklerini de az çok bazı şeyler benziyor çok zorlanmambayağı uzun olmuş nevrestem 7 yıll. kendi memleketin yemeklerine benziyor dur ama yarın memleketine taşınınca zorluk çekeceğini sanmıyorum..
Bu farklı bir acur canım ilk defa kuruttum güzel oluyor dediler bende yaptım..oy nevrestem acuru niye kurutuyorsunuzki .. ne ara yapıyon bunları..helal olsunn..
aynen mutfağı seven insan zorlanmıyor nevrestem.. valla sende harika bir ahçı olur.. düşünsene açmışsın bir dükkan ev yemekleri üzerine.. ohh misss..Canım daha önce Elazığ'daydım oranında yemeklerinde az çok biliyorum,kendi yöremin yemeklerini de az çok bazı şeyler benziyor çok zorlanmam
Bende eklerim her akşam muhakka 1-2 diş sarımsak yemiş oluruz bir tek sanırım pilava tatlıya falan koymuyorum hiç bir yemeğimde yoksa cacık yapar ona koyarımsarımsak hem faydalı hemde lezzet katıyor nevrestem..tüm yemeklere..
Evet canım aslında yemek daha güzel belki ilk bebeklik dönemlerinde suyunu sıkmak işe yarayabilirAslında vücudun posayada ihtiyacı varO yüzden bir porsiyon meyve yemek en doğrusu
Doktor söylediyse zaten başka söze gerek yok canımonu oğlumun doktoruna sordum canım şöyle dedi bir tane elma bir tane havuç ve bir tane portakal . hangi öğün içmeyi seviyorsa o zaman sık ve ver dedi.. bende öyle yapıyorum
Zamanla sende değiştirisin bunları canımBelki hamile kalırsan,çocuk olunca eşinde mecburen ayak uydurmak zorunda kalır Biz ne yersek çocuklarda onu istiyor zaten
Sağol canım ben yıllardır dikkat ediyorum.Çocuklarada paketli herşey zararlıdır diye aşılıyorum
Sana da versin biraz ne olacakben o anama ne diyim ne söylüyim kendi aldı bana almadı acur
öyle yapıyorum zaten herifle gidip temizleyip çıkıyoruzSana da versin biraz ne olacakYada sen gidip orda yersin daha iyi olur
farklıymış buu sonrada dolması oluyor değilmi ayy neler varmışş.. yapacak, ve yapılacak..ne güzel yöresel lezzetlerimiz varmış..Bu farklı bir acur canım ilk defa kuruttum güzel oluyor dediler bende yaptım..
Bak böyle
Eki Görüntüle 1712810
Yok canım ilgimi çeken herşeyi deniyorumaynen mutfağı seven insan zorlanmıyor nevrestem.. valla sende harika bir ahçı olur.. düşünsene açmışsın bir dükkan ev yemekleri üzerine.. ohh misss..
onu hiç deme abla hatırlatma şimdi acıktım zateöyle dema kız acuru kurutmayı anlamadım mesela ve o patlıcanın kurutmasından yapılan dolma varmı öyle bir lezzett..
Tabi bebek olunca sıkmak daha iyi oluyorBende eklerim her akşam muhakka 1-2 diş sarımsak yemiş oluruz bir tek sanırım pilava tatlıya falan koymuyorum hiç bir yemeğimde yoksa cacık yapar ona koyarım
Evet canım aslında yemek daha güzel belki ilk bebeklik dönemlerinde suyunu sıkmak işe yarayabilir
Doktor söylediyse zaten başka söze gerek yok canım
Değişiyor insan gerçekten ben pek meyve yemezdim evlendim eşim meyve aşığı onun sayesinde bende sevmeye başladım her akşam 1 meyve yiyorum artık eşime yaparken canım çekiyor demek ki yaşadıkça benziyor huylarTabi ki çocuklar herşeyi bizden görüyor canım sırf sağlıklı bir birey ileri de anne olabilmek için bu sene hiç yemediğim karnabaharı brokoliyi pırasayı falan diyet sayesinde de olsa yemeye başladım meğerse ne çok şeyden mahrum kalmışım diyorum artık ne kadar sağlıksız beslenmişim
En iyisini yapıyorsunuzöyle yapıyorum zaten herifle gidip temizleyip çıkıyoruz
oo çok iyiymişş valla neden olmasın mis gibide olur.. çalışan insan ev yemeğine hasret nevrestem..gidiliyo avm lere bilirsin orada yenilen yemekleri..Yok canım ilgimi çeken herşeyi deniyorumÇok istiyorum umarım nasip olur
Kızkardeşim kursa gidiyor 2-3 aydırDiyorum sen eğitimi al birlikte yapalım
Evet canım dolması oluyorfarklıymış buu sonrada dolması oluyor değilmi ayy neler varmışş.. yapacak, ve yapılacak..ne güzel yöresel lezzetlerimiz varmış..
Nasip canımoo çok iyiymişş valla neden olmasın mis gibide olur.. çalışan insan ev yemeğine hasret nevrestem..gidiliyo avm lere bilirsin orada yenilen yemekleri..
Evet canım bende farkettim inşallah hepimiz için güzel olur herşeyTabi bebek olunca sıkmak daha iyi oluyor
Öyle oluyor evlenince herşey değişiyor birbirimize sevdiğimiz yada sevmediğimiz şeyleri alıştırıyoruz
Evlenince kendi düzenini kurunca bunun farkına daha iyi varıyorsunBiraz zaman geçince daha iyi olacak
işten 6 da çıkıyorum eve gidip ne ara yemek yapcan genelde hoşlanmasamda ya kvlerdeyiz yada bizimkilerdeEn iyisini yapıyorsunuzBizim uzak yapamıyoruz
benimde mesaim bitiyor bende öpüyorum hayırlı akşamlar canım..Oğlumu almaya gidiyorumHepinizi öpüyorum Hayırlı Akşamlar
Bizim menü
Ev tarhanası
Karnıyarık
Şehriyeli bulgur pilavı
Marul cacığı
dibimizi düşürüp gittin desem ayıp olmaz heraldeOğlumu almaya gidiyorumHepinizi öpüyorum Hayırlı Akşamlar
Bizim menü
Ev tarhanası
Karnıyarık
Şehriyeli bulgur pilavı
Marul cacığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?