- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Bende sanırım aşeririm yani tersi de olabilir genelde çok sevdiklerinden iğrenebiliyorsun da Allah korusun daAHH ELBETTE BENDE ETSİZ YEDİM AMA EŞİM ARTIK YETER DEDİ BU KADAR YEMEN İYİMİ HEMDE ACILI DEMİŞTİ.. AMA NEHİRİM O KADAR CANIM ÇEKİYORDUKİ HAMİLELİKTE PASO 6. AYIMA KADAR YEDİM..
Kakao'cum kızlara hamile kalmadan önce ağzıma çiğköfte koymazdımDoktor çiğ et yani çiğ köfte yasağı koymuştu Benimde aşerdiğim tek şey çiğköfteydi Kendi kendime mutfak robotunda geceleri çiğköfte yaptığımı biliyorum
Bende o günden beri çok seviyorumo hissi iyi bilirim nevrestem eşim getirmediği zaman içim kopardı .. ağladığımıda bilirim. oo ise getirmek istemediğimden değil. korkuyorum bu kadar yemenden derdi.. etsiz yerdim nevrestem hemde acılı.. halada severim ama o zamanki o kadar yeme isteği inan şu an kendimede şaşıyorum ..
Canım Antep'in kuru köftesi bir nevi çiğköfteye benziyor..Acılı,baharatlı ,yağlı,salçalı nefis birşey oluyor.Oğlumda bir arkadaş sürekli yapar beni çağırırdı veya nerdeysem mutlaka bana yollardı.ama canım oğlum fatihim oda acıyı sever gerçekten doğruymuş anne ne yerse çocuk da alışır derlerdi.. 5 yaşı bitmiş pul biberli yemekleri yerr..
nehircim evet canım ben mesela dondurmadan sütten , yoğurttan öyle bir tiksinmiştimki.. tamam dedim bir daha omrümce dondurma yiyemem neyseki düzeldi düşünsene bir daha dondurma yiyemediğini..Bende sanırım aşeririm yani tersi de olabilir genelde çok sevdiklerinden iğrenebiliyorsun da Allah korusun da
Çiğ köfte etsiz olsa da yasak mı canım etli olarak yasak biliyorum da yasak olmasın ya
Etsiz yasak değil tabi kiBende sanırım aşeririm yani tersi de olabilir genelde çok sevdiklerinden iğrenebiliyorsun da Allah korusun da
Çiğ köfte etsiz olsa da yasak mı canım etli olarak yasak biliyorum da yasak olmasın ya
Çikolata,yumurta ve sarımsaktan tiksinmiştimnehircim evet canım ben mesela dondurmadan sütten , yoğurttan öyle bir tiksinmiştimki.. tamam dedim bir daha omrümce dondurma yiyemem neyseki düzeldi düşünsene bir daha dondurma yiyemediğini..
evet canım oğlumda anladım ben bunu kerata acıyı seviyor.. sen bayağı aç kalmışsın o zaman nevrestem zayıfladınmı hamileyken sonra kaçıncı ayında düzeldin. benim bir arkadaş hamile şu an vee hastanedeBende o günden beri çok seviyorum
Canım Antep'in kuru köftesi bir nevi çiğköfteye benziyor..Acılı,baharatlı ,yağlı,salçalı nefis birşey oluyor.Oğlumda bir arkadaş sürekli yapar beni çağırırdı veya nerdeysem mutlaka bana yollardı.Oğlum sahiden şimdi kısır,çiğköfte hastası,acılı baharatlı yemekleri çok seviyor. Sahiden hamile iken ne yersen çocukta onu seviyor
Kızlarda sıkıntılardan çoğunlukta aç geziyordum11 yaşındalar nerdeyse hala yemekle alakaları yok
Meleğim çalıştığın için pratik menüler mi arıyorsunbırakın şimdi çiğ köfteyi bana
haftalık menü yapın yaaaaa
ben en çok yemekte zorlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayır dostum hayır etsiz çiğ köftemiEtsiz yasak değil tabi kiÇiğ et hastalık yapabiliyor Hamile kalırsan bol bol etsiz çiğköfte yiyebilirsin
Ayyyy evetttttÇikolata,yumurta ve sarımsaktan tiksinmiştimDoğum sonrası çikolataya dadanmıştım Kaç ayın acısı öyle kolay kolay çıkmıyor
evet canım eşim yemek kousunda çok titiz.Meleğim çalıştığın için pratik menüler mi arıyorsun
Canım kızlarda doğum sonra 7 kilo vermiştimevet canım oğlumda anladım ben bunu kerata acıyı seviyor.. sen bayağı aç kalmışsın o zaman nevrestem zayıfladınmı hamileyken sonra kaçıncı ayında düzeldin. benim bir arkadaş hamile şu an vee hastanede
vallahi kuzumbırakın şimdi çiğ köfteyi bana
haftalık menü yapın yaaaaa
ben en çok yemekte zorlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Amin canım Rabbim herkese nasip etsin inşaallahAyyyy evetttttbende dondurmayaaa.. zaten severdim ama tiksinince ben bir daha bunu yiyemicem diyede ağlamıştım.. sonrasında ohhhh ne yemiştim.. her şeyede ağlıyordum nevrestem yaaa.. rabbim tüm isteyenlere o duyguları yaşatsın..
allahtan börek çok seviyor arada şak şuka börek kızartma yapıyorum :)vallahi kuzumNevreste m sana bu konuda yapar bir liste ve haklısın bende bazen zorlanıyorum.ve gelsin bazı akşamlar kahvaltı..
ooo senin bayağı sürmüşş canım..anladım şu an arkadaşımda aynı dertten muzdarip..Canım kızlarda doğum sonra 7 kilo vermiştimİlaçlardan bayağı kiloluydum 78 ile hamile kalmıştım.Doğum sonrası 70 kilo falandım Benim sıkıntılar 9 ay sürdü
evet canım tatlı bir hatıra olarak kalıyor..Amin canım Rabbim herkese nasip etsin inşaallah
Sonrasında geçiyor
O zaman işin çok zor Meleğ'imevet canım eşim yemek kousunda çok titiz.
birgün önceden pişmiş pilv bilmem ne yemez
gidince yapıyorum
2 gün aynı yemiğde yemez :)
beyimiz.
Allah yardımcısı olsunooo senin bayağı sürmüşş canım..anladım şu an arkadaşımda aynı dertten muzdarip..
aynen canım benimkide seviyor ve kahvaltı dediğime bakma tee yanında börek yada kızartma ister beyciğim..allahtan börek çok seviyor arada şak şuka börek kızartma yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?