Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

AHH ELBETTE BENDE ETSİZ YEDİM AMA EŞİM ARTIK YETER DEDİ BU KADAR YEMEN İYİMİ HEMDE ACILI DEMİŞTİ.. AMA NEHİRİM O KADAR CANIM ÇEKİYORDUKİ HAMİLELİKTE PASO 6. AYIMA KADAR YEDİM..
Bende sanırım aşeririm yani tersi de olabilir genelde çok sevdiklerinden iğrenebiliyorsun da Allah korusun da

Çiğ köfte etsiz olsa da yasak mı canım etli olarak yasak biliyorum da yasak olmasın ya

Bende o günden beri çok seviyorum
ama canım oğlum fatihim oda acıyı sever gerçekten doğruymuş anne ne yerse çocuk da alışır derlerdi.. 5 yaşı bitmiş pul biberli yemekleri yerr..
Canım Antep'in kuru köftesi bir nevi çiğköfteye benziyor..Acılı,baharatlı ,yağlı,salçalı nefis birşey oluyor.Oğlumda bir arkadaş sürekli yapar beni çağırırdı veya nerdeysem mutlaka bana yollardı.Oğlum sahiden şimdi kısır,çiğköfte hastası,acılı baharatlı yemekleri çok seviyor.Sahiden hamile iken ne yersen çocukta onu seviyor
Kızlarda sıkıntılardan çoğunlukta aç geziyordum 11 yaşındalar nerdeyse hala yemekle alakaları yok

Bende sanırım aşeririm yani tersi de olabilir genelde çok sevdiklerinden iğrenebiliyorsun da Allah korusun da

Çiğ köfte etsiz olsa da yasak mı canım etli olarak yasak biliyorum da yasak olmasın ya
nehircim evet canım ben mesela dondurmadan sütten , yoğurttan öyle bir tiksinmiştimki.. tamam dedim bir daha omrümce dondurma yiyemem neyseki düzeldi düşünsene bir daha dondurma yiyemediğini..

Etsiz yasak değil tabi kiÇiğ et hastalık yapabiliyorHamile kalırsan bol bol etsiz çiğköfte yiyebilirsin

nehircim evet canım ben mesela dondurmadan sütten , yoğurttan öyle bir tiksinmiştimki.. tamam dedim bir daha omrümce dondurma yiyemem neyseki düzeldi düşünsene bir daha dondurma yiyemediğini..
Çikolata,yumurta ve sarımsaktan tiksinmiştimDoğum sonrası çikolataya dadanmıştımKaç ayın acısı öyle kolay kolay çıkmıyor

evet canım oğlumda anladım ben bunu kerata acıyı seviyor.. sen bayağı aç kalmışsın o zaman nevrestem zayıfladınmı hamileyken sonra kaçıncı ayında düzeldin. benim bir arkadaş hamile şu an vee hastanede

Çikolata,yumurta ve sarımsaktan tiksinmiştimDoğum sonrası çikolataya dadanmıştımKaç ayın acısı öyle kolay kolay çıkmıyor
Ayyyy evettttt bende dondurmayaaa.. zaten severdim ama tiksinince ben bir daha bunu yiyemicem diyede ağlamıştım.. sonrasında ohhhh ne yemiştim.. her şeyede ağlıyordum nevrestem yaaa.. rabbim tüm isteyenlere o duyguları yaşatsın..

Canım kızlarda doğum sonra 7 kilo vermiştimİlaçlardan bayağı kiloluydum78 ile hamile kalmıştım.Doğum sonrası 70 kilo falandımBenim sıkıntılar 9 ay sürdü

Amin canım Rabbim herkese nasip etsin inşaallah
Sonrasında geçiyor

evet canım eşim yemek kousunda çok titiz.
birgün önceden pişmiş pilv bilmem ne yemez
gidince yapıyorum
2 gün aynı yemiğde yemez :)
beyimiz.
O zaman işin çok zor Meleğ'im
Haftada bir kuru fasulye,nohut yemeği yapabilirsin..
Kış geldi malum Mevsim dışı sebze kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…